Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Žydėjimo sezonas įsibėgėja
user posted image
Virtuvė
Atsakyti
Fantastiškai virtuvė atrodo. Baltai pavydžiu tokių vaizdų.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 17, 20:42)
Žydėjimo sezonas įsibėgėja
user posted image
Virtuvė

Oho kiek daug thumbup.gif
Ar laikant virtuvėje, neatsiranda ant sanpaulijų lapų plonas sluoksnelis specifinių virtuvinių apnašų.
Visi puikiai žinome kaip tampa lipnūs paviršiai visų ilgiau nevalytų baldų ir kitų objektų.
Man kažkaip anksčiau kilo ši mintis prisiminus pačios virtuvės nuotrauką. Asmeniškai mano ,,ROCOCO" pastoviai tupi ant virtuvinio stalo ir pastebėjau, kad seni lapai tikrai pasikeitę. Jie lyg blausesni, nebeblizga.
Pačios sanpaulijos virtuvėje gyvena jau ne vienus metus, ar yra pastebimų virtuvinių pokyčių?
Ir ar nekenkia pradaryto lango vėjo šalti gūsiai? Sanpaulijos labai bijo skersvėjo, įsivaizduoju kaip reik saugoti ir neatidaryti priešingos pusės kambario lango ar balkono.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 05 17, 22:46)
Oho kiek daug thumbup.gif
Ar laikant virtuvėje, neatsiranda ant sanpaulijų lapų plonas sluoksnelis  specifinių virtuvinių apnašų.
Visi puikiai žinome kaip tampa lipnūs paviršiai visų ilgiau nevalytų baldų ir kitų objektų.
Man kažkaip anksčiau kilo ši mintis prisiminus pačios virtuvės nuotrauką. Asmeniškai mano ,,ROCOCO" pastoviai tupi ant virtuvinio stalo ir pastebėjau, kad seni lapai tikrai pasikeitę. Jie lyg blausesni, nebeblizga.
Pačios sanpaulijos virtuvėje gyvena jau ne vienus metus, ar yra  pastebimų virtuvinių pokyčių?
Ir ar nekenkia pradaryto lango vėjo šalti gūsiai? Sanpaulijos labai bijo skersvėjo, įsivaizduoju kaip reik saugoti ir neatidaryti priešingos pusės kambario lango ar balkono.

Kadangi aš gaminti nemėgstu, todėl beveik ir negaminu, tai ir apnašom nėra iš kur atsirasti blush2.gif Tiesa, šiom dienom nusipirkau Vidam rekomenduotą mini mikroskopą ir ieškojau erkių, tai ant lapų visko radau doh.gif Bet kai aš trumparegė, tai iš toliau nelabai man matosi mirksiukas.gif
Kambario ir virtuvės langai yra toje pačioje pusėje, tai ir skersvėjų problema atkrinta. Iš tikrųjų tai virtuvėje praktiškai langų aš nedarinėju, nebent ventiliacines groteles, kurios yra įtaisytos vieno lango viršuje. Kambaryje, atšilus, nuolat atidarytas balkonas (nes kitaip tektų dirbti katinui durininku lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 17 gegužės 2016 - 23:29
Rimmuse, o koks idomus sprendimo variantas bigsmile.gif Ir kiek zydincio grozio wub.gif
O ar matosi tau gerai virsutines gelytes? As nemaza motera, bet net ir as jauciu negaleciau grozetis gelytemis virsutinej "lentynoj" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 05 18, 00:00)
Rimmuse, o koks idomus sprendimo variantas  bigsmile.gif Ir kiek zydincio grozio  wub.gif
O ar matosi tau gerai virsutines gelytes? As nemaza motera, bet net ir as jauciu negaleciau grozetis gelytemis virsutinej "lentynoj"  g.gif

Vyksta rotacija: viršuje tos kurios nežydi tuo metu. Žydinčios pirmame plane ir akių lygyje. Niekad nebūna taip, kad vienu metu visos žydėtų
Atsakyti
Rima,grazu pas tave,maiskes irgi apdulka,bet as apvalau lapukus su dregna vata kosmetine,tik va,ant palangiu,saulej apkepe keliu lapai blush2.gif ,nebera kur bepadet viska,ir nebesuspeju blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu paklausti...turiu Ness Satin Rose, bet jos žiedukai tokie lyg parudavę, o turėtų būti rožiniai...galvoju, kokia čia liga ar priežiūros klaida? Jie pradeda skleistis ir atrodo jau lyg į pabaigą žydėjimo-tokie murzini, lyg parudavę... g.gif
Atsakyti
Mergicos, reik pagalbos atpazystant gelyte blush2.gif
Istorija tokia - siandien man atidave tokia pavargusia sanpaulija, pavadinimo neprisimena. Suprantu, kad is nuotraukos sunku bus atpazinti, bet... Si sanpaulija isauginta is pavogto lapo (negerai padare. oi negerai), o lapas pavogtas is parodos "Augalu labirintai", kuri vyksta Edukologijos (buvusiam pedagoginiam) universitete. Zinau, kad cia esancios kartais toje parodoje dalyvauja, tai gal netycia atpazinsite sia gelyte ax.gif Sake, kad si gelyte nepersodinta jau kokie 3 metai, vadinasi ta paroda vyko maziausiai pries 4-5 metus.
Vienintelis likes leisgyvis ziedas... Ziedai dideli, pakrasciukai garbanoti (dabar jau apdziuve, del to rudos spalvos).

user posted image

Aciu, jei kas gales pagelbeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
ko cia taip tylu?pora treileriuku.
Rob's Galiwinku ir RS Jamaika
user posted image
Atsakyti
isibegeja zydejimas,bet si tema vis stumiama zemyn,kur visos? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Nu bet pas tave ir ivairove, Silvija! Grazu kaip wub.gif
Nezinau, kur visos, bet as tai visad cia. Tik pasigirt nelabai turiu kuo, tai tik seku, ka jus gero rasot ax.gif
Pas mane visi vaikuciai dar, tai nezydim, bet augam sparciai cool.gif
Atsakyti