Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(silvija72 @ 2016 05 09, 21:44)
paziurekit koki grozi pas kaimyne uzmaciau bigsmile.gif ,aisku ir lapuka gavau blush2.gif

user posted image

Gražu wub.gif
Mano favoritė kol kas Letnije Sumerki:ir margalapė,ir pilnavidurė,ir žiedai dideli. 4u.gif
Atsakyti
Atrodo giminaitės ax.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
evora,o kas tokia pas tave,kur ja gavai?kaimyne gavo ja zydincia dovanu.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 05 09, 17:37)
Atrodo, kad mano Aly's Blizzard Bunny iskeliavo i gelyciu roju ...  verysad.gif
Vakar dar buvo viskas tvarkoje, o siandien ryte ziuriu - visi lapukai isgriuve, gelyte kaip nuvytus, net koteliai patamseje. Issigandau, kad perlaisciau - staigiai iskrapsciau is zemiu. Bet ne, zeme vos vos dregna, beveik sausa. Palaisciau ir i siltnamiuka idejau, gal atsigaus, bet va beveik visa diena praejo, ir nelabai kas keiciasi. Vakar pas mus pro debesis buvo saulyte islindus, gal del jos cia. Bet velgi, neilgam ir neypac kaitri ji buvo ...  verysad.gif

Kokios gali buti priezastys?

Yra kažkoks pūvinys, kai per kelias dienas augalas sunyksta doh.gif Teko susidurti: tokia gėlė tapo per kelias dienas.
user posted image
Šansų ką nors išgelbėti praktiškai nėra. Pasižiūrėti, kad neatsitiktų taip kitom
Atsakyti
nereikia ne keliu dienu,nupuva per diena,bakterioze,man taip buvo,tam augalui niekas jau nebepades angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 09, 21:13)
evora,o kas tokia pas tave,kur ja gavai?kaimyne gavo ja zydincia dovanu.

Pirkau privačioj gėlių parduotuvėlėj. Bus vasarą 2m. kaip mama turi. Čia praeitos vasaros žiedai. Žydi gausiai. Pavadinimo niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 09, 22:33)
Yra kažkoks pūvinys, kai per kelias dienas augalas sunyksta  doh.gif Teko susidurti: tokia gėlė tapo per kelias dienas.

Šansų ką nors išgelbėti praktiškai nėra. Pasižiūrėti, kad neatsitiktų taip kitom

O siaube! Tai tipo iskart izoliuot reikia? Kitos gali uzsikresti? blink.gif Pas mane kolkas stovi siltnamiuke prie saknydinamu lapeliu ...
Atsakyti
lauruze tai neuzkreciama,nebijok,pas mane nauji ziedai ax.gif

Amadeus

user posted image

Le Rozmari

user posted image

Le Neonovaja gvozdika

user posted image

Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 10, 08:39)
lauruze tai neuzkreciama,nebijok

???????????????????
Citata: "Infekcija pernešama rankomis bei įrankiais, prižiūrint augalus, išnešiojama vabzdžių."
Ir šiaip sakyčiau ne pats geriausias įprotis sergantį augalą laikyti šalia sveikų.

Silvija - gėliukai fainulkos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2016 05 10, 11:45)

Kadangi tas pats selekcininkas - tai nieko keisto. K. Morevas mėgsta tokius derinius. Moroznaja vyšnia šiek tiek kitas atspalvis
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 05 09, 18:37)

Jeigu purškėt, augalas gležnas - neatlaikė. Jeigu yra dar ką palikt, centrinius lapus su visu centru pašalinkit. Atžels gal.

Gal kuri turit lapą ar vaiką Lietnyje Sumerki? Keisčiau į ką nors iš savo turtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 09, 22:33)
Yra kažkoks pūvinys, kai per kelias dienas augalas sunyksta  doh.gif Teko susidurti: tokia gėlė tapo per kelias dienas.

Aš kažkada iš po nakties radau gražiai augusį starterį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 gegužės 2016 - 13:09
Vakarykščios fotosesijos ataskaita mirksiukas.gif
Šitai žvaigždutei jaučiu ypatingas simpatijas wub.gif Gal kad tai vieną pirmųjų mano veislinių, gal kad mėgstu šią spalvą, o gal ir todėl, kad žvaigždė blush2.gif
user posted image
Arcturus

Buvo pora pirmų žiedų, žydėjimas eina į pabaigą, bet galima pamatyti gelsvas gijeles ax.gif
user posted image
Candlelight Romance
Atsakyti
Dar viena su geltona. Nedideli, bet man labai žavūs žiedeliai wub.gif
user posted image
Ness' Fantasy Gold

Pastelinė spalva papuošta fentezy bigsmile.gif
user posted image
Ma's Prince Froggie

Kažkada labai bijojau auginti su fentezy. Bet dabar kuo toliau, tuo labiau jos mane žavi
user posted image
Outer Limits

Ne viena su kitos spalvos pakraščiu. Jau kelios panašios. Lyg ir reikėtų kelių atsisakyti, bet vis ranka nekyla blush2.gif
user posted image
Skeeter
user posted image
Ян-Забава

Miniatiūros irgi bando neatsilikti mirksiukas.gif
user posted image
Rob's Love Bite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 gegužės 2016 - 21:25