Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sunkiai sekasi "pagauti" tikrą spalvą doh.gif
user posted image
Alamo Frills

"Deimantukai" wub.gif
user posted image
Cupid's Jewel

Gal kas galit patarti kur Fotki.com galima nustatyti normalų nuotraukos dydį? Nes dabar duoda arba labai didelę, arba tokią nedidukę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 06 gegužės 2016 - 02:21
Alamo Frills žiedas nuostabus.

O dėl nuotraukų dydžio gi viskas gerai - yra nuorodos, tad galima atsidaryti ir pamatyti normalaus dydžio vaizdus albume. O čia juk pakanka ir tokių.
Atsakyti
didziuliai aelita ziedai,man jie ypac wub.gif

user posted image

dar keletas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Silvija, gražu wub.gif Pas mane Buntar sportas, žydi mėlynai be jokio kantuko. Dabar pražydo kažkoks rožinis, reiks patikrinti ar teisingai žydi. Žiedas tai gražus toks didžiulis. Kai kurių žiedai vargšiukai neišlenda pro lapus. Galvoju ko nežydi- pakeliu lapus, kad po jais žiedukai, remiasi į lapą ir neišlenda...
Atsakyti
o maniskes auginasi pumpurus ir pazastinukus,nebeina suprast kur kas doh.gif skrotele issikraipe,noreciau apgrazint,bet bijau ziedus isdraskyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 07, 16:26)
o maniskes auginasi pumpurus ir pazastinukus,nebeina suprast kur kas doh.gif skrotele issikraipe,noreciau apgrazint,bet bijau ziedus isdraskyt unsure.gif

Gražuolė Aelita thumbup.gif

Man kažkaip tie pumpuriukai išlenda pro lapelius, nors ir žemokai tupi. Šiaip jau jie užprogramuoti tam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadangi viešai pas Dzūkę užsisakiau gėliukų, tai viešai ir padėkosiu.
Atidariau siuntinuką ir aiktelėjau-taip išradingai supakuota, kad jokie pašto abrakadabra vartymai jokios žalos negali padaryti. Daug visokių siuntinių su augalais tenka gauti, bet čia pakavimo aukštasis pilotažas. Nei vienas lapelis nenulūžęs, nei trupinėlio žemių ant gėlyčių lapų, viskas stabilu-galima purtyti ir nekrenta. Ot, sugeba žmonės-talentas drinks_cheers.gif
Ačiū už nuostabias augintines, esu apsipatenkinus nerealiai wub.gif
Net nusifotografavau prisiminimui.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ieškojau vienos naujos gėlės pavadinimo ir papuoliau į horoskopus. Šiaip nesidomiu, bet buvo apie gėles. Perskaičiau ir nustebau kaip tiksliai pataikyta. Sanpaulijos-jaučio gėlė, suteikianti jam stiprybės ir energijos. Taip ir atsimenu mamos žodžius po trečiojo insulto su infarktu: patupinėju apie sanpaulytes ir atrodo, kad net jėgų daugiau atsiranda. O ir aš lyg apsėsta jai vis tempiau tas sanpaulijas, kad tik linksmesnė jaustūsi.
Aš pati auginu virš 400 sukulentų ir... mano ženklui jie priskirti.
Gal tikrai atsirenkame tuos augalus, kuriuos mūsų organizmas laiko mums labiausiai tinkamus į draugus.
Gal bus įdomu:

http://horo.laikas.l...i/horoskopai/66
Atsakyti
Ačiū, evora biggrin.gif . Gražiai augt 4u.gif
Atsakyti
Volšebnyje Sny žavi dideliais žiedais ir dangaus žydryne wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 08, 12:37)
Volšebnyje Sny žavi dideliais žiedais ir dangaus žydryne  wub.gif

drinks_cheers.gif Klasika yra klasika
Atsakyti
Ateinu pas jus su pradedančiosios klausimu: kažkurioje iš senesnių temų (prašau, nevarykit skaityti jų iš naujo, nes perskaičiau tris senas, jeigu jas dar kartą studijuosiu, gali iš darbo išvaryti biggrin.gif ) buvo minėta žemė sanpaulijoms. Kažkodėl įsivaizdavau, kad ji buvo pirkta ermitaže. Penktadienį jame buvau, nusipirkau trąšų, o žemių sanpaulijoms neradau ir sakė, kad niekad ten jų neturėjo. Tad kur jūs perkat tą specialią žemę. Man jos dar nereikia, bet tikrai reikės. O dabar tik patręšiau keturias turimas.

Tiesa, ermitažas pasirūpino, kad mano kolekcija nepadidėtų. Buvo kažkokių mažų (arba jaunų, arba miniatiūrinių), bet visos nužydėjusios. Galvojau kokią namo neštis. Bet radau netoli ir didelių, gražiais rausvais žiedais. Jau beveik gundžiausi, tik geriau apžiūrėjau gėlę (ji buvo dar ir popierium apdengta) ir radau ant nulaužtų lapų stiebų tokio žavaus, puikiai Kažkodėl nusprendžiau, kad man visgi tos sanpaulijos gal nereikia.
Atsakyti
Nežinau, kur būna žemių sanpaulijoms g.gif Tik kažkada bandžiau ir man visai nepatiko. Kodėl - prašau neklausti, nes jau nepamenu. Naudoju durpinį substratą (pvz. tokį - tiksliau čia nauja pakuotė, tokios dar nemačiau parduotuvėse, bet etiketė ta pati) + vermikulitas ir/ar perlitas. Kažkas naudoja kiminus, durpines tabletes ar pan. Žodžiu, kiekviena randam sau tinkantį gruntą. Tiesiog jis turi būti purus.
Greičiausiai buvo miniatiūra, nes dar nemačiau parduotuvėse prakiaujant vaikais.
Atsakyti
as naudoju substrata skirta sanpaulijoms butent,jis puikus,perku ji senukuose. 4u.gif
Atsakyti