Nuostabi VIX cover up suknyte s dydzio, del laisvo modelio tiks nuo xs iki m. Nepamainomas rubelis atostogoms Visur grazios metalines detales, labai lengvute.
Kaina 45 eu
Nauja Bernardo verstos odos striukė. Teal spalva. Labai graži sodri spalva. Kokybiška, gražus modeliukas. Amerikoniškas M dydis. pradinė kaina 179$, pirkta su didele nuolaida. Kaina 62 Eur.
Išmatavimai pečiai 41,5, krūtinė 48, liemuo 44, ilgis 58, rankovės vidinis ilgis 48.
Vaizdai su šio modelio striuke
Kaunas. Galiu siųsti.
Papildyta:
Parduodu vyriškus Levis dzinsiukus :verysad: Modelis 519. Dydis 32x36, labai graži netepli spalva, minkštas džinsas. Kaina 30 Eur.
Išmatavimai: juosmuo 41, klubai 47, vid. siūlės ilgis 86 cm.
Kaunas
Parduodu grazuoles us8, 38-38,5 dydziui 20eu Kaunas
NAUJI, tobuli J.CREW Lena leather pumps with patent cap toe.
9.5(apie26cm) us. Man reikia 10us. Gal kam per didelės ir norėtų pasikeisti?
...arba parduodu, TIK - 42eur
NAUJI grazuoliai Michael Kors Kristy Lace Up Striped Espadrille kedukai
Dydis 9.5us, bet didinti (vidpadis-27cm). Keisciau i mazesni dydi.
Arba parduodu-50eur.
Siauliai, siunciu
Nauji NEW BALANCE kedukai US 10,5 dydis kaina 33 eur
vidpadis 28 cm
vidpadis 28 cm
Nauji NEW BALANCE kedukai US 10,5 dydis kaina 33 eur
vidpadis 28 cm
Parduoti, gero nesiojimo
Parduodu MK rankinytę NUDE spalvos
https://www.nordstro...olor=NUDE-SUNTA
man per trumpa rankena, su mano ūgiu su siuntimu 38 Eur
https://www.nordstro...olor=NUDE-SUNTA
man per trumpa rankena, su mano ūgiu su siuntimu 38 Eur
naujos CeCe Double Weave Slim Pants, 0 dydzio, atitinka 36 europietiska dydi, sudetis: 98 cotton, 2 spandex, juodos spalvytes
kaina- 40 eur
[/quote]
Papildyta:
naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas, pirktas ralphlauren.com svetaineje, S dydzio, tinkamas 36-38 eu dydziui, orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester
kaina- tik 35 eur
naujos , odines CUBANAS basutės , 37 europietisko dydzio , kainavusios 111 dol
Vidpadukas - 24 cm
kaina- tik 37 eur sia savaite 34 eur
nauja Calvin Klein pukine, nusegamu kapisonu striukyte , S dydzio , atitinka S/M europietikska dydi, kapisono kailiukas -pilkas
striukyte juoda
kaina- 120 eur tik 110 eur
Nauja, Anntaylor palaidine, S dydzio, tiks 38/40 europiet dydziui, juoda
kaina- tik 29 eur sia savaite tik 23 eur
Papildyta:
naujas, merino vilnos megztukas, S dydzio, atitinka S/M europietiska dydi
kaina - tik 28
Papildyta:
naujas GUESS- pencil sijonukas , 26 , 36 europietisko dydzio, šlapio džinso efelto, sudetyje yra elastano
kaina- tik 45 eur sia savaite tik 41 eur
Nuostabus, kokybiski, karta apsiauti Franko Sarto odiniai aulinukai, visgi perdideli, todel su liudesiu parduodami, 39 dydzio
kaina - tik 67 eur
nauji DEX zip jersey leggings, pirkti saksoff5th.com svetaineje , XS dydzio, klubams 86-90 cm
kaina - tik 34 eur
Decorative zippers add a downtown-cool look to these second-skin leggings
Belt loops with top button closure
Zip fly
Four-pocket style
Rise, about 9.5"
Inseam, about 30"
Viscose/nylon/spandex
Machine wash
Papildyta:
naujas, mot. Wyatt vilnos-kasmyro salikelis , ismatavimai : 28'' Wide X 79'' Long, sudetis : 90% Wool / 10% Cashmere
spalvyte : Aqua Blue / Ivory / Navy / Purple
kaina - 25 eur
Nauji, odiniai, Michael Kors Sammy Platform Bootie - aulinukai , tinka ir prie kelniu, ir prie sijonu, ne ilgi, dengia kauliuka, 36.5 - 37 dydzio, juodos spalvytes su aukso spalvos uztrauktukais ir MK logotipu ant ju
vidpadukas - 24 cm
kaina - 140 eur tik 132 eur
nauji labai lengvi, minksti, lankstus, pralaidziu orui virsumi, mot, odiniai Clarks ortopediniu vidpadžiu kedukai, 37 europietisko dydzio, kainave 95 dol
vidpadis Soleassage® issiima
kaina - 65 eur , 52 eur
A Soleassage® footbed puts a gentle massage into every step.
Soleassage® Footbed
A dual-layer footbed with Clarks' trademarked pattern of raised bumps that massage your feet with every step. The Soleassage® footbed also promotes better circulation, improved airflow and total comfort.
Papildyta:
nauji , lengvi, minksti, lankstus, mot. New balance 750 begimo bateliai , 36-36,5 dydziui, ~ 23-23,5 cm pedai, kainave 75 dol
kaina- 54 eur
Naujas jcrew maudymosi kostiumelis, liemenelė 34C (75C), kelnaites su higienine juostele S dydžio
kaina- 45 eur, 42 eur, 41 eur
melsvas
foto is interneto
Papildyta:
nauja Calvin Klein pukine, labai silta, nusegamu kapisonu striukyte , S dydzio , atitinka S/M europietikska dydi, kapisono kailiukas -pilkas
striukes spalva- juoda
kaina- tik 110 eur (kuri laika)
Ismatavimai :
tarp pazasteliu 48,5-49 cm
visas ilgis 69 cm
rankove nuo peties 62 cm
[/quote]
Parduodu iš JAV parsiųstą komplektą medicinos , SPA darbuotojai ( -ui) ar pan.
Unisex.
Labai graži alijošiaus žalsvumo spalva
Dydis S , bet manau ,kad viršus atitinka S ,o apačia M.
Pirkta čia :
http://www.uniformad...p;frmcolor=ALOE
[B]25 eurai[/B] su registruotu siuntimu
Nauji lakuoti Pour La Victoire Aeesha smailanosiai, natūralios odos viršus, vidpadis ir padas. Kulnas 9cm, vidpadis 25,5cm, bet kadangi siaurėjantys, realiai tiks siauresnei 24,5cm ilgio pėdai. Prabangus ir išskirtine kokybe pasižymintis brendas, pradinė šių batelių kaina 250$, sumedžioti su didžiule nuolaida, bet man maži. Kaina 60.
ką tik iš JAV gauta,nauja,su etiketėmis ABERCROMBIE palaidinė
Dydis S , bet ,mano nuomone tinka labiau xs nešiojančioms.
Ir prie kostiumėlio ,ir prie džinsų
su registruotu siuntimu 30 eurų