Įkraunama...
Įkraunama...

Re-emigrantai ir galvojantys grįžti į Lietuvą

Labas rytas, apie tai jau buvo rašyta praeitoje temoje, bet vis tiek noriu paklausti.
Ar turint stabilias pajamas iš užsienio (iš nuomos) man kuris bankas Lietuvoje suteiktų paskolą būsto pirkimui Lietuvoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 05, 09:24)
Labas rytas, apie tai jau buvo rašyta praeitoje temoje, bet vis tiek noriu paklausti.
Ar turint stabilias pajamas iš užsienio (iš nuomos) man kuris bankas Lietuvoje suteiktų paskolą būsto pirkimui Lietuvoje?  g.gif

Gal kas pasikeite ar nuo banko priklauso, bet seniau neduodavo motyvuodami, kad nera uzstato ar pan lLietuvoj ir kad bet kada gali i uzsieni isvaziuot. Manau geriausia butu su keliais bankais pakalbet ir ziuret ka jie sako.
Atsakyti
Labos,
mano uzsienietis vyras irgi nori i lt... turi ten savo verslo plana, verslas internetinis... ziuresim, kaip seksis. as bandysiu toliau testi savo fotografijos versla, irgi ziuresiu, kaip seksis. Jei ka, bandysiu "paprasto" darbo ieskoti. Gyvensim pradzioj pas mano mama, mano vaiksytes namuose biggrin.gif Nelabai bus patogu, bet ka gi, bent pradzioj sutaupysim ant sito reikalo.
Man tik galvos skausmas, kai bus mano 6mieciui su mokykla. Jis isvis lietuviskai nekalba sad.gif Iki 3 metu kalbejo, bet pradejus eiti i mokykla, nebepavyko jo kalbos islaikyti. Gal del to, kad kitu lietuviu nera cia, man jau ir paciai ta anglu kalba persismelke i smegenis rolleyes.gif Grizti nebeplanavom- nors is pradziu toks planas buvo, bet po keletos metu jau nebepuoselejom vilciu, o dabar opa... va taip vat... bandysim smile.gif
Labai norisi su kitom griztanciom seimom pabrauti, bet man sunku SM diskusijas sekti, ir taip nieko niekur nespeju blink.gif Jei kas nori pabendrauti, tai sukuriau fb grupe "Grįžtam į LT", junkites ax.gif man galva plysta nuo klausimu, o dar reikia per du menesius visa savo gyvenima isparduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2016 06 10, 22:38)
Labos,
mano uzsienietis vyras irgi nori i lt... turi ten savo verslo plana, verslas internetinis... ziuresim, kaip seksis. as bandysiu toliau testi savo fotografijos versla, irgi ziuresiu, kaip seksis. Jei ka, bandysiu "paprasto" darbo ieskoti. Gyvensim pradzioj pas mano mama, mano vaiksytes namuose biggrin.gif Nelabai bus patogu, bet ka gi, bent pradzioj sutaupysim ant sito reikalo.
Man tik galvos skausmas, kai bus mano 6mieciui su mokykla. Jis isvis lietuviskai nekalba sad.gif Iki 3 metu kalbejo, bet pradejus eiti i mokykla, nebepavyko jo kalbos islaikyti. Gal del to, kad kitu lietuviu nera cia, man jau ir paciai ta anglu kalba persismelke i smegenis  rolleyes.gif Grizti nebeplanavom- nors is pradziu toks planas buvo, bet po keletos metu jau nebepuoselejom vilciu, o dabar opa... va taip vat... bandysim smile.gif
Labai norisi su kitom griztanciom seimom pabrauti, bet man sunku SM diskusijas sekti, ir taip nieko niekur nespeju  blink.gif Jei kas nori pabendrauti, tai sukuriau fb grupe "Grįžtam į LT", junkites  ax.gif man galva plysta nuo klausimu, o dar reikia per du menesius visa savo gyvenima isparduoti  doh.gif

O jus su sūnum kaip, angliškai, šnekat?

Dar fb yra grupė "Mamytes gyvenusios/-ancios UK ir gryžusios (planuojancios) i LT" - čia būtent toms kurios iš UK grįžta smile.gif
Papildyta:
O jūsų sukurtos grupės nepavyko surasti, gal netyčia slaptą padarėt.
Atsakyti
Tynka, aš manau, kad vaikas pamažu išmoks lietuviškai, vaikai gabūs kalboms. smile.gif

Einu ir aš ieškoti tos FB grupės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 12 birželio 2016 - 15:54
Aš irgi neradau Tynkos sukurtos grupės.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 12, 17:49)
Aš irgi neradau Tynkos sukurtos grupės.

grupė - įdomu, ar atidarys nuorodą g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 06 12, 17:04)

Ačiū, atidarė. smile.gif

Šiandien kalbėjau su viena drauge ir ji sako, kad Lietuvoje LIDL darbuotojai uždirba 1000 eurų.Ar tiesa? g.gif Jei tiesa, tai tada ir aš noriu dirbti LIDL Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 14, 16:38)
Ačiū, atidarė.  smile.gif

Šiandien kalbėjau su viena drauge ir ji sako, kad Lietuvoje LIDL darbuotojai uždirba 1000 eurų.Ar tiesa?  g.gif  Jei tiesa, tai tada ir aš noriu dirbti LIDL Lietuvoje  ax.gif

tiesa, zinoma. Gal ir daugiau dar. Tik ne kasininkai ar sandelio darbuotojai, aisku. Pasiguglinkit ir zinosit,- labai tiksliai yra ivardintas lidlio valandinis atlyginimas kasininkams ir sales darbuotojams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 06 12, 18:04)

Atidarė smile.gif

QUOTE(Lybera @ 2016 06 14, 16:38)
Šiandien kalbėjau su viena drauge ir ji sako, kad Lietuvoje LIDL darbuotojai uždirba 1000 eurų.Ar tiesa?  g.gif  Jei tiesa, tai tada ir aš noriu dirbti LIDL Lietuvoje  ax.gif

Žiūrint kokios pareigos. Pardavėjai uždirba €3,8 į valandą LIDL'e. Daugiau nei kitur, bet tikrai ne 1000.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 06 14, 16:39)
Pardavėjai uždirba €3,8 į valandą LIDL'e. Daugiau nei kitur, bet tikrai ne 1000.

cia pries mokescius ar jau i rankas 3.8?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 06 14, 19:25)
cia pries mokescius ar jau i rankas 3.8?

bruto.
Atsakyti