QUOTE(arilina @ 2016 12 31, 11:28)
Geru ir jums naujuju!
Va dabar ir man aiskiau, kodel cia tokia neapykanta Italijai, ne ji cia pasirodo kalta buvo. Nuosirdziai linkiu sekmes Lietuvoje, tik bijau, kad greit gali nukristi roziniai akiniai, kai teks vienai is lietuvisko atlyginimo pragyventi ir dar dukra islaikyti, na bet Italijos teismu sistema labai palanki moteriai, taigi, jei tevelis buvo ne vargsas, geri alimentai garantuoti
Va dabar ir man aiskiau, kodel cia tokia neapykanta Italijai, ne ji cia pasirodo kalta buvo. Nuosirdziai linkiu sekmes Lietuvoje, tik bijau, kad greit gali nukristi roziniai akiniai, kai teks vienai is lietuvisko atlyginimo pragyventi ir dar dukra islaikyti, na bet Italijos teismu sistema labai palanki moteriai, taigi, jei tevelis buvo ne vargsas, geri alimentai garantuoti

Aš užauginau du vaikus Lietuvoje viena - viskas įmanoma. Aišku, buvo labai sunku po skyrybų, vyras keršydamas pasiėmė viską, ką galėjo, paliko skolose, na bet su trim darbais išsikapsčiau, susiradau geresnį darbą, išleidau vaikus į studijas, pradėjau keliaut... Jei ne meilė, nebūčiau emigravusi greičiausiai

Gerų visoms metų, kas kur bebūtumėt!