QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 29, 21:40)
smile_at grazus batai, nu man gaila koju, bet neissirenku, dabartiniai patogus, asfaltu tik biski kieta begt, tai vis ieskau minkstesnes dangos.
Papildyta:
koks keistas derinys arbata+kondensuotas
nemegstu arbatu, darbe gerdavau, bile gert kazka, o dabar arbatos jau nepamenu kada geriau...ai iskart po gimdymo maukiau kazkokias laktacija skatinancias, nesuveike tik gaila
Del batu, tai jei kojoms viskas gerai, gal tavo tinkami begimui
O arbata su kondensuotu, tai turiu tokia indiska tea masala, praktiskai prieskoniu arbata, tai labai gerai dera su kondensuotu
Ir juoda man skani su cukrum ir pienu, vien juodos nemegstu. Bent jau cukraus turiu isidet, kaip mokyklos valgykloj budavo

O zalia geriu istisai be nieko, man skanu, atgaivina, tonizuoja.
Jokiu arbatu skatinanciu laktacijas nesu gerus nei pirma kart, nei dabar

atvirksciai, del viduriu bedu uosviai nupirko krapu arbatos, paskaiciau, kad skatina pieno gamyba ir negeriau
Anike, del tu kedu, tai jie visiskai medziaginiai, oda gal ten tik kur batraisciai isitvirtina
QUOTE(Anike* @ 2016 04 29, 21:49)
Merginoms iskart po gimdymo yra lengviau tuos nestumo kg nukratyti, nei toms kur tie kg jau seniai prilipe

po nestumo buna kad tie kg ir patys istirpsta
Bet aisku saunuoles, kad tokia pazanga
Mano NB is netikros odos, tai nors ir lengvi, bet nera visai kaip tapkes. Patinka ju prieziura, retkarciais dregnu skudureliu nuvalyti
spaliuke, o kaip tavo kelias? del vaikiuko juoko
Na zinai, gal lengviau tuo poziuriu, kad antsvoris yr air yra ka purto. Bet pvz po pizmo nestumo as nieko nepurciau, nedaug buvo like po gimdymo, bet krito labai letai ir ilgai. Grizau i darba po 2 metu ir tik tada greit nukrito kokie 4 -5 kg. Mano mama po seses nenupurte 20 kg, tai ir liko jie prilipe iki siol... Nieko nedarant man tikrai nekristu, as daug pakeiciau ,mityba, sportuoju gana nemazai, ir tai per savaite tik po kelis simtus gramu nubyrenu
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 29, 21:53)
Bet pastangu ir valios vistiek reikia. O ypac jei maitina.
Manau tirpsta tom, kurios neturi bedu su apkunumu ar virssvoriu.
Tai tos ir nepriauga greiciausiai

Zinoma, kad valios reikia, ir nemazai... Del maitinimo tai raso, kad maitinant sunkiau nupurtyt, kitur, kad lengviau. O kaip is tiesu tai neaisku.
Noriu miego, bet turiu sulaukt kada is dziovykles drabuzius istrauksiu ir sukabinsiu
Papildyta:
O mano megina mazai juokiasi, tokia rimtuole. Aisku ir pasijuokia, ir pasisypso, bet vis tiek didziaja dali laiko rimta buna. Vartytis ismoko, tai dabar istisai ant pilvo sportuoja
Anike, del tu kedu, tai jie visiskai medziaginiai, oda gal ten tik kur batraisciai prisitvirtina

Ir su skudureliu ju jau nepavalysiu tik plauti teks

Tai gal is to ju lengvumas ir atsiranda. Svoris abieju 0,5 kg. Salomonai irgi nera sunkus, bet uz siuos sunkesni