Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Smile_at mes per pietu pertrauka einam i tolia salyte salia darbo, labai patogu nes paskui rami sazine ir laisvas vakaras thumbup.gif
bet vietu ten ribotai maksimum 8 su trenere telpam bet kad uzpakaliais stumdytumemes nebuna, tiesiog susimoki uz menesi ir eini savom dienom
trenere faina labai, viska suziuri sureguliuoja, kitas apie maista pakonsultuoja kam poreikis yra, nu zodziu ten toks savas ratelis thumbup.gif

Spaliuke ir as dairausi maudymuko
pries 5 metus pirkau is lasenzos toki juoda patogus visai su placiais raisteliais, tada labai vargau ieskodama nes ka tik buvau baigus maitint ir labai nekokios bukles krutine buvo, nieks netiko, tai tas toks su minkstais vos pastorintais kauseliais idealus buvo, paieskosiu kada foto ir ikelsiu i albumeli
bet simet noriu naujo jau, ne juodo o kokio ryskaus raudono, ugninio, dabar esu ko gero geriausios fizines formos per paskutinius..kokiu 10 metu rolleyes.gif tai ir sleptis nesinori
beje tadaten kur pirkau dydzius leido susikomplektuot, tai virsu emiau vieno dydzio, apacia kito

Anike as 2 kartus si menesi ejau bet 3 kartus labiau patiko kaip vasari man regis, tada labai akivaizdziai pagrazejo kunas, raumenukai vos vos paryskejo, nu taip saikingai moteriskai, o ir lankstumas ir plastiskumas stipriai pagerejo, su 2 kartais progreso ner, tik palaikau siaip ne taip ka turiu

NoTa nutolinimas netinka man nes paprastai ciklas trunka pas mane 27 dienas bet speju bus kiaulystes desnis ir bus kokios 28-29 kas irbutu blogiausia, 26-27 butu idealu
siandie 25 unsure.gif
ryt minsiu elipsiuka kokia val jei vonia nepades kartais fizinis kruvis paankstina man

Serena kada matavimaisi tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2016 - 21:53
qqte, supratau, panasiai ir pagalvojau 4u.gif
Bet kaip pavydziu del galimybes sportuoti pietu pertraukos metu, cia mano svajone butu blush2.gif Deja, galiu tik pasvajot, darbe pertrauka budavao 30 min., ir ta retai pilnai isnaudodavau, nes darbas darba veja, nesinori vakarais ilgai uzsisedet. Tai nebent po dekreto busiu priversta keist darba ir pasitaikys tokia galimybe sportuot per pietus ax.gif nes po darbo su 3 vaikais jau sunkus variantas man bus...
Atsakyti
Labas rytas,

O kur minusu krusa? biggrin.gif

As tai tikrai mesiu svarstykles doh.gif nors 100 gr maziau parodytu doh.gif

Pusryciai suvalgyti, einu gerti kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 29, 07:39)
Labas rytas,

O kur minusu krusa? biggrin.gif

As tai tikrai mesiu svarstykles  doh.gif nors 100 gr maziau parodytu doh.gif

Pusryciai suvalgyti, einu gerti kavos smile.gif

Labas rytas.
Būsiu pirma ir priduosiu pliusą biggrin.gif
+700gr (59,2 kg)
Einu slėptis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

as sia savaite kukliai, -200g tik ax.gif
Atsakyti
labas rytas
o aš naktį priplempiau vandes ir šiaip tokia pmsine, nesisvėriau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
qqte, kaip fainai del pilateso, ir man reiketu pabandyti, gal kazkokio stangrumo atsirastu, ant ranku ir siaip. Noreciau namie pabandyti ax.gif
Del mm, tai man jau keli menesiai be tvarkos, tai anksciau, tai veliau. Viena karta po labai intensyvios treniruotes, savaite anksciau pasirode. Kita menesi po keliones veliau pasirode ir pan. Si menesi vel anksciau, idomu kada kita men bus, anksciau ar veliau smile.gif
Atsakyti
Anike jei nesi bandžius pilateso tai namie pirma gal nemėgink, ten vistik reikia priežiūros nes gali susitraumuot ypač nugarą
koki bent menesiuką reiktų palankyt su gera trenere paskui gal galima ir namie g.gif
nes aš pvz labai daug išmokau kokia laikysena turi būt kad nebūtų per daug apkraunama nugara, o pati tai nieko panašaus nejaučiau smile.gif
rankoms ir stangrumui galima ir kitokių pratimų
mūsų trenerė tai rankas labai kankina, man patys bjauriausi pratimai tricepsam, sadistiniai tokie biggrin.gif

beje jungiuosi prie tų kur skauda kelį verysad.gif bijau kad su ta Jillian Michaels bešredindama susitraumavau
ar gali skaudėt nuo šuoliukų kelius kažin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 balandžio 2016 - 08:19
Labas rytas

As su 0 .

Gerai dabar apsipirkineju parduotuvej. Neperku kas man svoriui pakenktu. Vargsai namiskiai nieko skanaus nebegauna lotuliukas.gif Ot mamka. Siandien ziuriu sauuciams akcija nepirkau vaikams, nes zinau , kad ir as juos lapnosiu.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 04 29, 08:19)
Labas rytas

As su 0 .

Gerai dabar apsipirkineju parduotuvej. Neperku kas  man svoriui pakenktu. Vargsai namiskiai nieko skanaus nebegauna lotuliukas.gif  Ot mamka. Siandien ziuriu sauuciams akcija nepirkau vaikams, nes zinau , kad ir as  juos lapnosiu.

tu į plonumą, piniginė į storumą smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,
-400gr, bet nelabai tikiu tevu svarstyklem:) ziuresim ka maniskes rodys.

ilgai miegojom, jauciu persimiegojau, visa sustingus.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 04 29, 08:21)
tu į plonumą, piniginė į storumą smile.gif

Ale rimtai biggrin.gif
Atsakyti