bet vietu ten ribotai maksimum 8 su trenere telpam bet kad uzpakaliais stumdytumemes nebuna, tiesiog susimoki uz menesi ir eini savom dienom
trenere faina labai, viska suziuri sureguliuoja, kitas apie maista pakonsultuoja kam poreikis yra, nu zodziu ten toks savas ratelis

Spaliuke ir as dairausi maudymuko
pries 5 metus pirkau is lasenzos toki juoda patogus visai su placiais raisteliais, tada labai vargau ieskodama nes ka tik buvau baigus maitint ir labai nekokios bukles krutine buvo, nieks netiko, tai tas toks su minkstais vos pastorintais kauseliais idealus buvo, paieskosiu kada foto ir ikelsiu i albumeli
bet simet noriu naujo jau, ne juodo o kokio ryskaus raudono, ugninio, dabar esu ko gero geriausios fizines formos per paskutinius..kokiu 10 metu

beje tadaten kur pirkau dydzius leido susikomplektuot, tai virsu emiau vieno dydzio, apacia kito
Anike as 2 kartus si menesi ejau bet 3 kartus labiau patiko kaip vasari man regis, tada labai akivaizdziai pagrazejo kunas, raumenukai vos vos paryskejo, nu taip saikingai moteriskai, o ir lankstumas ir plastiskumas stipriai pagerejo, su 2 kartais progreso ner, tik palaikau siaip ne taip ka turiu
NoTa nutolinimas netinka man nes paprastai ciklas trunka pas mane 27 dienas bet speju bus kiaulystes desnis ir bus kokios 28-29 kas irbutu blogiausia, 26-27 butu idealu
siandie 25

ryt minsiu elipsiuka kokia val jei vonia nepades kartais fizinis kruvis paankstina man
Serena kada matavimaisi tavo?