Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 28, 18:34)
Labas,atėjau pasigirt,kad šiandien alkana,nes nepersivalgiau  biggrin.gif
Bet dar ne vakaras  doh.gif

Vyras kepa bulves, valgysim su silke ir kefyru. Nenori? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Meniu tai nekažką bus. Turbūt pms doh.gif
Kava
Kava, burokėlių sriuba su bulve ir mėsytė nuo vieno kauliuko su a.š.garstyčių
Kava + sūrelis
Bananas
5 griežinėliai keptos duonos, 4 guminukai lotuliukas.gif
Ir vakarienė bus kaip minėjau.. doh.gif
Ryt ant gėdos stulpo garantuotai blush2.gif

Mačiau apie orą šnekėjot. Tai nuo ryto pliaupia. Apie 16 val.ledukais nupylė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieeeska: 28 balandžio 2016 - 18:38
Spaliuke jadora ir as turiu, mb is komandiruotes parveze, tik retai naudoju, man jie tokie vakariniai, gal kad pas mane parfumuotas vanduo g.gif
nu ieskosiu kazko turbut vasarai nes jau atsibodo metus laiko naudoju saviskius, nieko neuzuodziu
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 13:10)
nu bet ar tau butina juos valgyt?jei fui fui tai nevalgyk
as pvz jogurtu ten jokiu iskyrus graikiska nevalgau, o ir ta ne siaip o dazniau I koki padaza, varskes irgi nesu baisi megeja
nu bet megstu surius visokius, sureli kartais sau leidziu, aisku nekasdien, ne del gerumo o kad norisi smile.gif

ne I tema bet kaip uzsimaniau nauju kvepalu smile.gif
vakar Laimoj meginuka radau, pasimeginau..nu visai ne mano stilius, bet kazkodel si karta labai man kvepia Armani Si smile.gif

as surius irgi megstu. kieti, pelesiniai.. su vynu wub.gif bet siaip man pieno produktai gerai, kai jie yra kokio patiekalo sudedamoji dalis mirksiukas.gif

Armani Si geltonas ar juodas? man juodas mmm, bet dabar negaliu pirkt.. tiesiog sazine neleidzia, kai vonioj stovi ivairove is kokiu 8 rusiu
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 18:05)
As nenoriu laukti, nes noriu kitu kelnu. O ju brokuotu kelniu uz 50 euru nenoriu nesioti..... mano manymu, jei jau preke nekokybiska, tai arba pakeicia, arba be kalbu grazina pinigus. Gal klystu...
Pasiskambinsiu i vartotoju teises.

Tigriuke, jei su kiekiais tvarkoj tai labai puikus meniu thumbup.gif

Ne ,ne klysti. 4u.gif
Dėl kiekio tikrai viskas gerai,aš daugiausiai į lekštę salotų dedu,mėsos mažiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 28 balandžio 2016 - 19:09
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 16:02)
Mano poodinis riebalinis sluoksnis blush2.gif nieko gero nebus.

Daryk pratimus atskirai apatiniams, virsutiniams ir istrizinuams pilvo raumenims, po 3serijas 20kartu, poilsis tik 30sekundziu. As bunu slapia po ju, gerai tirpdo riebalus. As skaityk sportuoju jau 8men, tai dabar jau pradeda rysketi pilvas, nors jis pas mane nera storas, tik jaucias riebalinis sluoksniukas. Tad viskas imanoma, svarbu nenuleisk ranku wink.gif
Atsakyti
Geltonas, juodo neuosciau lyg ir g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dėl cukraus. Išgėriau Pasukų su linų sėmenimis ir avietėmis. Parašyta tik 0,8 gr.riebalų,pasižiūrėjau į maistingumą o tenai parašyta ,kad angliavandenių 11,1 g. iš kurių cukrų 9,7 g. blink.gif Vadinasi 100 mlg. pasukų 2 šaukšai gryno cukraus g.gif ? O kiek šiaip galima cukraus suvartoti lieknėjant? Visai atsisakyti arba galima rasti alternatyva?
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 28, 19:18)
O kiek šiaip galima cukraus suvartoti lieknėjant? Visai atsisakyti arba galima rasti alternatyva?

Jei neklystu kazkur buvau skaicius 3-4sauksteliai
Atsakyti
Cukraus apie 45 gramus galima, bet cia ieina visi cukrus ir naturalus is pieno produktu, is vaisiu, darzoviu ir t.t.
zodziu kuo maziau tuo geriau
tos visokios pasukos, jogurtai kefyro gerimai geriau nesaldinti, naturalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2016 - 19:42
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 18:17)
Geltonas, juodo neuosciau lyg ir  g.gif

juodas intensyvesnis, gilesnis kvapas
Atsakyti
Jauciu reiks vel kazkokius sarasus susidaryt ir eit uostyt i parduotuves biggrin.gif nu nes uzsimaniau naujo kvapo ir viskas
mano taupusis mb kazkaip si karta visai mane suprato ir net paskatino, nors dabar naudojami jam irgi patinka
Atsakyti
Numyniau 17,8 km. Nepatikesit susalau blink.gif pirstiniu reikejo. Kokie 2 sunys uzpuole verysad.gif vienas rotveileris. Issigandau verysad.gif
Atsakyti