Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 04 28, 16:25)
Pavalgiau pietus, tai galva dar labiau skaudet pradejo sad.gif

Smile, gal oras toks, ne migrenacia. Man trecia diena taip. Siandien jau kiek lengviau.
Atsakyti
ir man galva skaudėjo, kaliau ibuprofeno, apkaltinau ora irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 28, 15:08)
Vakar turguj meginuka savo mylimiausiu kvepslu nusipirkau wub.gif seip baisiai brangus jie, negaliu sau leist...sad.gif pietus tik db pavalgiau, suru buvo kazkaip.
mano problemines vietos kojos, rankos, db dar pilvas dasidejo biggrin.gif visa as problemine smile.gif

apimciu nematavau, mama metro neturi biggrin.gif tai kai grysiu matuosiu

Kokie mylimiausi? blush2.gif
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 15:24)
tai jei poodinis sluoksnis tai nieko tu tais pratimais labai nepadarysi, nu tiksliau nukris kai nukris visur kitur smile.gif
o jei isiputes tai jo pratimai gali padet palaikyt tonusa smile.gif
bet man regis kad labai tu kabinejiesi prie to savo pilvo
nuotraukose paskutinėse graziai atrodai ir joks ten pilvas i akis nekrenta

Na reikia ir to, ir to, blogiau nebus. Vilties dar nepraradau. O prie pilvo kabinejuos objektyviai, nes apimtis 80 cm, negaliu tiek uzsileist. Iki pirmo nestumo buvo visad 67 cm, po gimdymo 72-73, tai nors i tokias apimtis sugrizt turiu blush2.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 15:24)
Mano tik pilvas verysad.gif  ir niwko su tuom nepadarysiu.... verysad.gif

Nota, padarysim, mes ne is tu, kur lengvai pasiduoda cool.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 15:37)
Smile, gal oras toks, ne migrenacia. Man trecia diena taip. Siandien jau kiek lengviau.

Mano migrena su orais buvo labai susijus... Bijau, kad ir dabar ji ateina, jau visi pozymiai link jos - pykina, apie maista negaliu nei pagalvot, noriu atsigult ir miegot... Kadangi visu grazumu pasireiskia vakarais, jau numanau, koks vakaras manes laukia...
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 15:53)
ir man galva skaudėjo, kaliau ibuprofeno, apkaltinau ora irgi  drinks_cheers.gif

Negaliu jokiu vaistu sad.gif nekenciu tokios savo busenos gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 28, 16:57)
Nota, padarysim, mes ne is tu, kur lengvai pasiduoda 

Mano poodinis riebalinis sluoksnis blush2.gif nieko gero nebus.

Bandeles pasautos i orkaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 28, 15:57)
Kadangi visu grazumu pasireiskia vakarais, jau numanau, koks vakaras manes laukia...

Negaliu jokiu vaistu sad.gif nekenciu tokios savo busenos  gun_rifle.gif

uzjauciu
paracetamolio irgi negalima? g.gif
nors man regis man leisdavo ir ibuprofena maitinant gerti g.gif o gal ir ne, neatsimenu gal nebuvo prireike iskyrus viena karta antibiotikus
Papildyta:
nu tai poodinis riebalinis sluoksnis nutirpinamas smile.gif virtuvej smile.gif

laukiu tavo bandeliu atsiliepimu
nors realiai as juoda duona labiau uz visas bulkas megstu, jei nuo zemes pavirsiaus dingtu visos bulkos labai neverkciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2016 - 16:05
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 16:02)

Na tai teks ir riebalus nugalet cool.gif pas mane ju irgi uztenka...
QUOTE(qqte @ 2016 04 28, 16:03)
uzjauciu
paracetamolio irgi negalima?  g.gif
nors man regis man leisdavo ir ibuprofena maitinant gerti  g.gif o gal ir ne, neatsimenu gal nebuvo prireike iskyrus viena karta antibiotikus
Papildyta:
nu tai poodinis riebalinis sluoksnis nutirpinamas smile.gif virtuvej smile.gif

laukiu tavo bandeliu atsiliepimu
nors realiai as juoda duona labiau uz visas bulkas megstu, jei nuo zemes pavirsiaus dingtu visos bulkos labai neverkciau  smile.gif

Aciu. Paracetamolio gal ir galima, bet nepadeda visai man jis. Vienintelis vaistas kuris padeda ir tai tik laiku isgerus yra Solpadein... tai jau nerizikuoju. Nestumo metu vienu metu buvo kas savaite, jau buvau be vaistu ipratus susidoroti, teks atnaujint igudzius savo.
Bandeliu ir del manes gali nebut... Jau ir nuo duonos kazkaip atpratau. O rukytu desru visai nebenoriu net ziuret, smirda man jos blink.gif ziuriu mano mesos poreikiai mazeja ...

Galiu jau meniu parasyt:
apie 200 g varskes su dideliu saukstu grietines ir 2 saukstais obolienes
glaistytas surelis
2 obuoliai
troskinta vistiena, imaisyta siek tiek plovo ir desrele viena. Na tokia marmaliuze su marinuotais burokeliais ir nedideliu pomidoru
apie 200 g jogurto su chia
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 15:24)
Mano tik pilvas verysad.gif  ir niwko su tuom nepadarysiu.... verysad.gif

Spaliuke, siuvimo reikmenu parduotuvej yra tu metru ritineliais. Man B nupirko, kad galeciau matuotis wub.gif

Oras gereja thumbup.gif

ai nepirksiu db del keliu dienu, grysiu ir issimatuosiu smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 04 28, 15:57)
Kokie mylimiausi?  blush2.gif

Na reikia ir to, ir to, blogiau nebus. Vilties dar nepraradau. O prie pilvo kabinejuos objektyviai, nes apimtis 80 cm, negaliu tiek uzsileist. Iki pirmo nestumo buvo visad 67 cm, po gimdymo 72-73, tai nors i tokias apimtis sugrizt turiu  blush2.gif
Nota, padarysim, mes ne is tu, kur lengvai pasiduoda  cool.gif
Papildyta:
Mano migrena su orais buvo labai susijus... Bijau, kad ir dabar ji ateina, jau visi pozymiai link jos - pykina, apie maista negaliu nei pagalvot, noriu atsigult ir miegot... Kadangi visu grazumu pasireiskia vakarais, jau numanau, koks vakaras manes laukia...

Negaliu jokiu vaistu sad.gif nekenciu tokios savo busenos  gun_rifle.gif

DIOR j'adore wub.gif

mano jei gerai pamenu pries menesi 73 buvo... nu ta apimtis dzin bet jis toks minkstas pliuskis ...

uzjauciu del migrenos 4u.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 28, 16:02)

o kaip jis nustatomas ? g.gif

parodyk kai iskeps bent seile pavarvinsim bigsmile.gif
Atsakyti
As savo meniu irgi galiu rasyti, del savijautos teko atsisakyti dietos, sporto vakare irgi nebus verysad.gif
pusr. balinta kava, bananas, obuolys
piet. puodelis buljono, rieke paskrudintos duonos, du silti sumustiniai su saliami, ananasu, suriu; kava, desertinis jogurtas
vak. 5 mazi kepti varskeciai su obuoliais, j. arbata
Atsakyti
rasau ir as meniu nors susimakalavau snd visai

pusryciai - riekute duonos, riekute desros rukytos (stora desra ), riekute kazkokios duonos sviesios su grudais, riekute varskes surio, biski sviesto, keli ridikeliai, kapucino
pietus - 2 riekutes duonos su tunu, pomidoras, mazas bananas.
pavakariai - 3 trapuciai, 3 datules, kapucino
vakariene - vistienos farso kotletas (keptas orkaitej), grikiu 50gr, svieziu darzoviu keli saukstai...

Atsakyti
Damos,
Apie bandeles paskui, dabar klausimas:
Audime pirkom kelnes. Po kurio laiko pastebejome, kad jos nekokybiskos. Kreivos, nevienodos siules. Nuneseme i parduotuve, su prasymu, kad grazintu pinigus. Parduotuve atsisake, tai padaryti. Tipo sius ekspertizei doh.gif Suraseme pretenzija.
Ar parduotuve turejo teise negrazinti pinigu uz nekokybiska preke nors ir praejo 14 dienu?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 28, 17:20)

. Vienintelis vaistas kuris padeda ir tai tik laiku isgerus yra Solpadein... tai jau nerizikuoju. Nestumo metu vienu metu buvo kas savaite, jau buvau be vaistu ipratus susidoroti, teks atnaujint igudzius savo.
Bandeliu ir del manes gali nebut... Jau ir nuo duonos kazkaip atpratau. O rukytu desru visai nebenoriu net ziuret, smirda man jos  blink.gif ziuriu mano mesos poreikiai mazeja ...

Galiu jau meniu parasyt:
apie 200 g varskes su dideliu saukstu grietines ir 2 saukstais obolienes
glaistytas surelis
2 obuoliai
troskinta vistiena, imaisyta siek tiek plovo ir desrele viena. Na tokia marmaliuze su marinuotais burokeliais ir nedideliu pomidoru
apie 200 g jogurto su chia

Solpadaine yra kodeinas ,narkotinė medžiaga mažos dozės. Su Solpadeinu reikia buti atsargiams unsure.gif O tu maitini kaip suprantu? Užjaučiu. Migrena - mano bėda irgi,jau rašiau apie tai ,nesikartosiu smile.gif
Mano meniu:
Pusryčiai pusė riekelės grūdėtos bandelės su tepamuoju sūrelių su pomidorais,kava 3x1 strong.
Užkandžiavimas vėl kava 3x1 ir vienas ekologiškas kvietinis skriebutis.
Pietus : vištienos krūtinėles troškinys su prieskoniais,česnakais. Laukiniai ryžiai,daržovių salotos.
Obuolys,cikorijus su pienu.
Vakarienė : liesa varškė su porą šaukštais lieso jogurto ir truputėlį avižinių dribsnių.
Dar išgersiu vėliau cikorijaus su pienu.Jeigu norėsiu labai valgyti išgersiu kefyro.
Atsakyti
Spaliuke bet tai kai tau gerai kad gali pas mama tvarkingai maitintis..man pas saviske kazkodel taip neiseina..nu geriausiu atveju karbonadu dziuvesiuose nevolioja man, bet tik todel kad man taip nuo vaikystes skaniau
geriausia ana karta sakau kad keptu bulvyciu vengiu
sako o kodel? blink.gif
Atsakyti