Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

smile at, na ir neatsargus darbininkai, kaip taip i medi ivaziuoti doh.gif

Sukurpiau dietiska Tiramisu, vietoj maskarpones- varske su jogurtu, visai gerai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 21, 13:50)
smile at, na ir neatsargus darbininkai, kaip taip i medi ivaziuoti  doh.gif

Sukurpiau dietiska Tiramisu, vietoj maskarpones- varske su jogurtu, visai gerai gavosi  smile.gif

Noreciau tavo tiramisu biggrin.gif
as jau po sporto, mazoji miega lauke, balandelis syla puode.
Nuotaika grizo, apziurejau save veidrodyje, tai jau vaizdas panasesnis darosi, pilvas ir tas grazeja, nors dar daug darbelio laukia, bet kazkaip optimistiskai tas vaizdas nuteike...

Nulauzt tai dar nulauzt, bet kam gali beda nutikt, bet paslept viska ir uzmaskuot kaip niekur nieko unsure.gif maze kol migdziau, viska apvaiksciojau, nu niekur nera nei vysnios nupjautos, nei pagalio prie kurio prirista buvo, nors salia saku kruva, galejo uzmest, plius jei jau pjove, tai galejo iskast ir saknis, nes vistiek reikes iskast, nepaliksim gi taip... o tas nupjautas gaas taip zolem uzkaisytas, kad dar gerai paieskot reikia, kad ji surastum, netycia nepamatytum niekaip. Nu vnz., nesaziningi, ka as galiu pasakyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 21, 14:04)
Noreciau tavo tiramisu biggrin.gif
as jau po sporto, mazoji miega lauke, balandelis syla puode.
Nuotaika grizo, apziurejau save veidrodyje, tai jau vaizdas panasesnis darosi, pilvas ir tas grazeja, nors dar daug darbelio laukia, bet kazkaip optimistiskai tas vaizdas nuteike...

Nulauzt tai dar nulauzt, bet kam gali beda nutikt, bet paslept viska ir uzmaskuot kaip niekur

Gal ir patiktu tau, ten dar ir obuolio gabaliuku yra, vietoj kakavos galima chia seklu uzsibarstyti biggrin.gif

Smagu del figuros 4u.gif

doh.gif be zodziu...
Atsakyti
Ziuriu kaip labai stori zmones svori meta. Sveria po du simtus su virsum. Dienos kaloriju norma po 1500-1600 cal. Tai jei jie tiek tegali, tai mums gal dar maziau reikia. kazi kaip cia.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 04 21, 15:25)
Ziuriu kaip labai stori zmones svori meta. Sveria po du simtus su virsum. Dienos kaloriju norma po 1500-1600 cal. Tai jei jie tiek tegali, tai mums gal dar maziau reikia. kazi kaip cia.

Pasvertus ir laimingus ziuri?
Matyt tos kolorijos labai individualu. Vienai kris tas svoris, kitai ne. Viena sportuoja, kita ne.
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 04 21, 14:20)
Gal ir patiktu tau, ten dar ir obuolio gabaliuku yra, vietoj kakavos galima chia seklu uzsibarstyti  biggrin.gif

Pala, kur tu gyveni? essen.gif Jei ne penktadienis ryt, butinai prisistatyciau tavo tiramisu paragaut biggrin.gif skaitau ir seiles bega, vieno balandelio kaip nebuta, badas kankina doh.gif kava uzkaista, valgysiu su sureliu, bet ir tu skaniu nebeturiu blush2.gif gal ledu sauksta isidet vietoj surelio g.gif Kas prisijungs?

As tai tikrai daugiau suvartoju nei 1500 kaloriju, judrumas mazas, isskyrus kad sportuoju saziningai, bet va krenta krenta po truputi kg
Atsakyti
As suvartoju apie 1500-1700 kcal
mano ugis mazas, bet su tiek svoris krenta
Gal todel kad niekad gyvenime nesilaikiau jokiu sumazinto kaloringumo dietu iskyrus kelias iskrovos dienas per metus
Ir turiu nesugadinta medziagu apykaita
siaip jei judu pakankamai man 2000 svoris neauga, o tiek tai jau tikrai nesijauciu alkana
ir su 1500 nesijauciu tiesa sakant
Atsakyti
Apie ledus dar pasidalinsiu. As visada gyvenime megau tik riebius ledus, plombyrus ar bent jau is grietineles kad butu. Dar kai karsta valgau tuos, kur sultys tik uzsaldytos. Tai preita vasara nusprendziau kaloriju pataupyt ir nusipirkau rutuliuka vaisiniu citrininiu. Tai ka as jums pasakysiu, saldziau negu saldu unsure.gif gaivumo is ju jokio, visa apsalau, paskui tik gert ieskojau, tai pasidariau isvada, kad geriau riebesni, negu tokie kur vien cukrus doh.gif Ledai tai Soprano buvo...

Ai, skambino man is kilo.lt siandien biggrin.gif as ten uzsiregistravau kai norejau meniu nemokamai gaut, tai siule kazkoki stebuklinga kokteili, kur per savaite svoris 1 proc sumazeja biggrin.gif sakiau aciu, bet man ir be jusu kokteilio gerai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 21, 14:51)
Ai, skambino man is kilo.lt siandien biggrin.gif as ten uzsiregistravau kai norejau meniu nemokamai gaut, tai siule kazkoki stebuklinga kokteili, kur per savaite svoris 1 proc sumazeja biggrin.gif sakiau aciu, bet man ir be jusu kokteilio gerai sekasi biggrin.gif

Man ir skambino, noreciau as ju, bet kaina tai kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 21, 15:31)
Man ir skambino, noreciau as ju, bet kaina tai kosmosas doh.gif

As iki kainos nepriejau, anksciau pokalbi baigem ax.gif o kiek jie kainuoja, smalsu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 21, 15:40)
As iki kainos nepriejau, anksciau pokalbi baigem  ax.gif  o kiek jie kainuoja, smalsu pasidare biggrin.gif

Apie 80euru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 21, 16:56)
Apie 80euru biggrin.gif

Kokiam laikotarpiui?
Atsakyti