Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 02, 15:04)
Gal ir taip, bet dažnai dar pripaišomi charakterio bruožai pozoms, kad vienas miega taip, nes nesaugus, kituas taip, nes lyderis ir t.t. Tai įdomu būtų ką toks miegojimas tiksliausiai reiškia. Vienoje šeimoje taip miega tik tėvas ir dukra

Gemalo poza, tai kaip tik susirietimas į kamuolį tikriausiai. O čia juk ant nugaros, tik kojos sulenktos ir sudėtos tvirtai

As mamos plive sedejau iki pat paskutines dienos, apsiverciau pries pat gimdyma 4u.gif
Sededama negaliu miegoti niekaip, gali miegas imti ziauriai, bet negaliu uzmigti ( pvz kai tolima kelione, masinoje), lektuve aplamai be jokiu shansu, net 10 val skrydzio metu.
Tavo minima poza man patinka , kai suo gale koju miega , neuztenka vietos kojoms istiesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 02, 07:46)
O kaip reikia tinkamai klausineti?
As bandziau savu klausineti, bet nieko. Bet neklausinejami kartais pasako ar parodo tokiu dalyku nuo kuriu bunu sokiruota.

Arba vaikas mama pasitiki, arba nepasitiki- vienas iš dviejų...Mistikos apskritai jokios nėra, praeities matymas taip pat jokia mistika...Patogu tuo abejoti, kad parodytum savo "išmintingumą"...Ypač šioje temoje. Juk jei kita kažką žino, smagu iš jos pasityčioti bent energetiškai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 05 02, 22:46)
Arba vaikas mama pasitiki, arba nepasitiki- vienas iš dviejų...Mistikos apskritai jokios nėra, praeities matymas taip pat jokia mistika...Patogu tuo abejoti, kad parodytum savo "išmintingumą"...Ypač šioje temoje. Juk jei kita kažką žino, smagu iš jos pasityčioti bent energetiškai.

Nesupratau? blink.gif
Cia i mano klausima atsaket? Ar kaip cia suprast? Nesupratau prie ko cia tas nepasitikejimas ir pasityciojimas. Gal jus paklydote, ne ten atsakete kur norejote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 03 gegužės 2016 - 08:25
QUOTE(vaižgantė @ 2016 05 02, 22:46)
Juk jei kita kažką žino, smagu iš jos pasityčioti bent energetiškai.

Ne tai, kad kažką žinau, bet jei parašinėju čionai, gaunu smūgį. Pati savęs klausiu, ko prilipusi prie tos temos doh.gif iš tikrųjų, nekokia energetika. Bet įsijungusi SM kažkodėl pasitikrinu tą temą. Ką pakomentuotum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 05 02, 21:46)

Nemanau , kad pasitikejime esme g.gif Vaikai labiausiai pasitiki tevais 4u.gif
Gal paprasciausiai ne visiems vaikams tai rupi...Ne visiems tevams tai irgi aktualu, man tarkime tokios mintys nei vaikysteje nekilo, nei kada vaikas snekejo ta tema biggrin.gif
Zmogui dirbanciam sioje srityje, studijuojanciam- idomu, kitiems-tai tik "mistika"... 4u.gif
Esu ziurejusi laida sia tema, kur vaikai galvoja, kad apsesti arba prisimena praeita gyvenima...Laidoje taip ir pabaige-be pabaigos, nes jokiu svariu irodymu, tik spejimai ir apmastymai, zodziu paiziurejei tokia laida , padiskutavai, kai apie tai galvoji ir tiek.....Tiki arba netiki....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 03 gegužės 2016 - 19:19
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 03, 08:23)
Nesupratau?  blink.gif
Cia i mano klausima atsaket? Ar kaip cia suprast? Nesupratau prie ko cia tas nepasitikejimas ir pasityciojimas. Gal jus paklydote, ne ten atsakete kur norejote?

Čia apskritai...Šioje temoje patyčios yra tradicinis dalykas...Tradicinis pastaruosius dešimt metų...
Atsakyti
http://mirmystic.com...php?f=31&t=7261
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 05 03, 19:40)
Čia apskritai...Šioje temoje patyčios yra tradicinis dalykas...Tradicinis pastaruosius dešimt metų...

Prisijungiu ir as prie sito pastebejimo drinks_cheers.gif tik dadesiu,kad ne tik sioje temoje sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2016 07 15, 01:07)
Prisijungiu ir as prie sito pastebejimo drinks_cheers.gif tik dadesiu,kad ne tik sioje temoje sunglasses2.gif

Dar liūdniau, kad taip elgiasi moterys - MAMOS... O po to stebimės, kodėl tokie vaikai auga šiais laikais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 liepos 2016 - 06:43
QUOTE(*Liepa18* @ 2016 07 15, 07:43)
Dar liūdniau, kad taip elgiasi moterys - MAMOS... O po to stebimės, kodėl tokie vaikai auga šiais laikais..

O ka? mama ne zmogus? tongue.gif ir jai negalioja visatos desniai?
Bet kuri energija nematoma, bet labai galinga jega. Nuslopinti ir suvaldyti ja daznai buna tiesiog neimanoma, nes ji stipresne uz zmogu. Jei tapo charakterio bruozu - reiskia ji valdo ta zmogu.
Reikia pradeti matyti ir skirti, kad ne zmones pikti, o pilni pykcio. Tai didelis skirtumas. O pats zmogus (kiekvienas smile.gif ) tobula butybe, balta ir pukuota.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 07 15, 08:12)
O ka? mama ne zmogus?  tongue.gif  ir jai negalioja visatos desniai?
Bet kuri energija nematoma, bet labai galinga jega. Nuslopinti ir suvaldyti ja daznai buna tiesiog neimanoma, nes ji stipresne uz zmogu. Jei tapo charakterio bruozu - reiskia ji valdo ta zmogu.
Reikia pradeti matyti ir skirti, kad ne zmones pikti, o pilni pykcio. Tai didelis skirtumas. O pats zmogus (kiekvienas  smile.gif ) tobula butybe, balta ir pukuota.

kaip mano vaikas sako - visi vaikai geri, tik kartais ju ELGESYS negeras rolleyes.gif

O cia apie minciu galia:

http://www.tv3.lt/na...nt-ezero-kranto
Atsakyti
Sveikutes, atkeliavau iki sios temos, nes paprasciausia ieskau atsakymo kurio nerandu. Man kokie metai su pertraukom svaigsta galva, aisku medikai nieko neranda tik nuraso nervams ir lengva ranka raso receptukus. O as vis ieskau atsakymo, kodel ta galva man svaigsta ir manau kad tai yra daug giliau kad tai dvasinniam emociniame lygmenyje. Ir viskas priklauso del to. gal kas galetu man pakomentuoti, kodel gali svaigti galva, kas tai issaukia? Ka as gyvenime darau netaip?
Aciu visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chardone: 10 rugpjūčio 2016 - 11:16