Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(aha @ 2016 04 29, 13:27)
Norėčiau sužinoti, kokios priežastys galėtų būti veido rožinės?

Kaip suprantu iš aprašymų, ji nepagydoma medikamentais, galimas gydymas antibiotikais, bet tai laikina. Su amžiumi liga vis labiau progresuoja.

Būsiu dėkinga už pasidalinimus.

Visu ligu priezastis stresas...Suraskite streso priezasti , pati, kas jus labiausiai jaudina, erzina, apsunkina ir raskite priimtiniausia jums buda su tuo kovoti, ka mylite , megstate, kas nezalinga biggrin.gif
Tai bent jau tikrai apmazins problema 4u.gif
Atsakyti
o aš nerandu ..nors užsimušk, nes tikrai žinau, kad skaičius esu, kokia priežastis yra kandžių atsiradimo namuose??
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 29, 20:23)
o aš nerandu ..nors užsimušk, nes tikrai žinau, kad skaičius esu, kokia priežastis yra kandžių atsiradimo namuose??

Logiškai galvojant, kandis naikina prikauptą šlamštą, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme.
Jei tinka Luules Viilmos citata, tai prašom:
Чем сильнее тяга к накопительству, тем меньше любовь. Тяга к собственности
взращивает жадность и зависть. Малая зависть истребляет состояние, большая
зависть - ум. Оба они составляют богатство. Величайшая зависть истребляет
ценность. Единственной ценностью на свете является любовь. Любовь - это
уравновешенность, достоинство, счастье, здоровье, свобода, Бог.
Жизнь движется в будущее. Чем крупнее накопленное состояние, тем тяжелее ноша,
которую мы должны нести. От усталости и пресыщения желание приобретать
оборачивается желанием избавиться от приобретенного. Желание избавиться от
ненужного, причем так, чтобы душа не болела от расточительства, приводит к тому,
что в доме заводится моль. Моль уничтожает все, что доставляет Вам душевное
беспокойство, и Вы можете, проклиная моль, в качестве самооправдания выбросить
пришедшее в негодность добро, чтобы затем окунуться в приятно щекочущую чувства
деятельность по приобретению нового добра. Если Вам до слез жаль расставаться с
вещами, то Вы не поняли, что желаете того, чего в действительности не желаете,
и жировая ткань увеличивается в массе. Ее-то уже не выбросишь. Для ее
уменьшения необходимо умерить тягу к накопительству.
Papildyta:
QUOTE(aha @ 2016 04 29, 14:27)
Norėčiau sužinoti, kokios priežastys galėtų būti veido rožinės?

Kaip suprantu iš aprašymų, ji nepagydoma medikamentais, galimas gydymas antibiotikais, bet tai laikina. Su amžiumi liga vis labiau progresuoja.

Būsiu dėkinga už pasidalinimus.

Kiek atsimenu, rožė susijusi su užslėptu, nepripažintu/nepažintu žiaurumu g.gif
Atsakyti
ačiū, ponia Lylia, na taip idomiai, draugė persikėlė i naują namą, sako, mistika, senam bute nebuvo kandžių, čia kraustėmės-beveik nieko neatsivežėm, na maža...i, didžiąją dalį ismetė lauk, o kandys taip suportalino gerus rūbus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 29 balandžio 2016 - 21:25
QUOTE(dives @ 2016 04 29, 21:23)

Bet kokie parazitai namuose rodo, kad susikaupė daug negatyvios energijos (liūdesio, pykčio, baimės etc.). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 25, 13:14)
Soriukas, kad rašau į šią temą, bet ji vienintelė gyva ezoterikos skyrelyje. Ką tik perskaičiau šią knygą: http://www.manoknyga...ml#.Vx37sbRJnIU. Gal kuri taip pat esate skaičiusi šią knygą?

Kas dėl Sylvia Brown, kuri irgi tyrė panašius reiškinius, kažkur skaičiau, kad ji  laikoma pasišaukėle  blink.gif

Jeigu mamos laiku ir tinkamai paklausinėtų savo vaikus, pačios galėtų rašyti knygas apie jų praėjusius gyvenimus ax.gif Bet nepaklausinėja, nes bėga savame voverės rate, užsikišusios ausis ir užsidėjusios tamsius akinius... Juk jei kažką pamatysi ar išgirsi, teks pamąstyti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 05 01, 09:26)
Jeigu mamos laiku ir tinkamai paklausinėtų savo vaikus, pačios galėtų rašyti knygas apie jų praėjusius gyvenimus  ax.gif  Bet nepaklausinėja, nes bėga savame voverės rate, užsikišusios ausis ir užsidėjusios tamsius akinius... Juk jei kažką pamatysi ar išgirsi, teks pamąstyti...

O kaip reikia tinkamai klausineti?
As bandziau savu klausineti, bet nieko. Bet neklausinejami kartais pasako ar parodo tokiu dalyku nuo kuriu bunu sokiruota.
Atsakyti
Nežinau kur kitur to galėčiau paklausti ir kadangi ši tema aktyvi, o čia daug išskirtinių asmenybių, tai gal kas žinos smile.gif
Ką galėtų reikšti gana reta miego poza, kai žmogus miega ant nugaros, o kojos pilnai sulenktos per kelius ir gražiai sustatytos ant padų. Rankos kartais arti saulės rezginio sukrautos arba atmestos virš galvos smile.gif
Atsakyti
Aš irgi paklausinėdavau, nieko nepapasakojo. Užtat kartodavo tam tikrus judesius, būdingus tam tikrai žmonių grupei smile.gif
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 02, 09:03)

Ką galėtų reikšti gana reta miego poza, kai žmogus miega ant nugaros, o kojos pilnai sulenktos per kelius ir gražiai sustatytos ant padų. Rankos kartais arti saulės rezginio sukrautos arba atmestos virš galvos smile.gif

Man atrodo, kad tai gemalo poza. Atsipalaiduoja kūnas taip miegant. Kai dieną jaučiama įtampa pečių zonoj, naktį užmigus automatiškai susilenkia rankos ir atsilošia galva. Tas pats su kojom, atsiplaiduoja dienos metu pertempti kojų raumenys.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 05 02, 15:39)
Aš irgi paklausinėdavau, nieko nepapasakojo. Užtat kartodavo tam tikrus judesius, būdingus tam tikrai žmonių grupei smile.gif

Man atrodo, kad tai gemalo poza. Atsipalaiduoja kūnas taip miegant. Kai dieną jaučiama įtampa pečių zonoj, naktį užmigus automatiškai susilenkia rankos ir atsilošia galva. Tas pats su kojom, atsiplaiduoja dienos metu pertempti kojų raumenys.

Musu mazasis anksciau daznai darydavo ivairius jogos pratimus, kuriu tikrai nera nei mates nei dar suprasdavo kas tai yra, o mes su vyru asanu pavadinimus vardindavome. Juk ir pirmasis vaiko garsas GU sanskrito kalba reiskia - tamsa.

Gemalo poza , arba kitaip - kudikio

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 02 gegužės 2016 - 14:59
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 05 02, 15:39)

Gal ir taip, bet dažnai dar pripaišomi charakterio bruožai pozoms, kad vienas miega taip, nes nesaugus, kituas taip, nes lyderis ir t.t. Tai įdomu būtų ką toks miegojimas tiksliausiai reiškia. Vienoje šeimoje taip miega tik tėvas ir dukra

Gemalo poza, tai kaip tik susirietimas į kamuolį tikriausiai. O čia juk ant nugaros, tik kojos sulenktos ir sudėtos tvirtai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 02 gegužės 2016 - 15:06
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 02, 16:04)
Gal ir taip, bet dažnai dar pripaišomi charakterio bruožai pozoms, kad vienas miega taip, nes nesaugus, kituas taip, nes lyderis ir t.t. Tai įdomu būtų ką toks miegojimas tiksliausiai reiškia. Vienoje šeimoje taip miega tik tėvas ir dukra

Gemalo poza, tai kaip tik susirietimas į kamuolį tikriausiai. O čia juk ant nugaros, tik kojos sulenktos ir sudėtos tvirtai

Naujagimiai kelis mėnesius taip dažnai guli ant nugaros, rankos sulenktos pagal galvą, kojos per kelius sulenktos, nepastebėjot? Tą turėjau minty smile.gif

Dėl tų miegojimo pozų, tai man atrodo nesąmonės. Na, tie visi populiarūs straipsniai.
Atsakyti