Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

aš tai visai nenoriu būt panaši į savo mamą, bet, deja, su amžium-tie panašumai žiūriu išlenda

aš tai nesu geruose santykiuose su savo mama, nepykstu ant jos, nes suprantu kokia ji yra iš tikro silpna, na kaip galima pykt ant silpno žmogaus...bet nustojau bendraut tiesiog, na nebegaliu, trūko kantrybė vistiek jau...Gluosni, ką turėčiau daryt, būtinai turiu su savo mama bendraut? nenoriu...ir nepykstu

ai, tiesa, ligom nesergu, bent jau kažkokių pripažintų neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 22 balandžio 2016 - 22:30
QUOTE(dives @ 2016 04 23, 00:29)
aš tai visai nenoriu būt panaši į savo mamą, bet, deja, su amžium-tie panašumai žiūriu išlenda

aš tai nesu geruose santykiuose su savo mama, nepykstu ant jos, nes suprantu kokia ji yra iš tikro silpna, na kaip galima pykt ant silpno žmogaus...bet nustojau bendraut tiesiog, na nebegaliu, trūko kantrybė vistiek jau...Gluosni, ką turėčiau daryt, būtinai turiu su savo mama bendraut? nenoriu...ir nepykstu

Kaip idomiai nuskambejo kad priezastis mamos silpnumas g.gif siaip tik pamasciau jei tik tai suprast tiesiqi kaip paraset tai kazkas tokio kaip "nemyliu mamos nes ji negrazi" ar kazkas tokio kad "mano draugai elitiniai as cia tokiam lygi pati gyvenu o mama tokia kaimiete, verda barscius ir cepelinus" unsure.gif jei klystu tai atsiprasau bet mano mama ir ne idealas bet niekad nei as jos gedycuius nei isizadeciau nes "netelpa i nustatytus remus" wink.gif
Aplamai po tevu netekties labai susimastai. Mano tetis mires, paskui suvoki kiek tevai tau duoda, kad artimesniu zmoniu nera (ir nebus kaip netenki) ir jokie draugai to neatstos. Dar kaip auginu savo vaikus ir nuo kiekvienos ju asaros tau skauda labiau, dar labiau supranti tevus ir ju meile tau.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 00:02)
Jus cia viena sitoj temoj normali  thumbup.gif  smagu! Dazniau uzsukite wink.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 22, 22:29)

Nenutraukite santykiu, palikite nors koki siula, tuo labiau kad suprantate, kad ji silnas zmogus, jai tas siulas gali isgelbeti gyvybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 23, 07:04)
Kaip idomiai nuskambejo kad priezastis mamos silpnumas  g.gif  siaip tik pamasciau jei tik tai suprast tiesiqi kaip paraset tai kazkas tokio kaip "nemyliu mamos nes ji negrazi" ar kazkas tokio kad "mano draugai elitiniai as cia tokiam lygi pati gyvenu o mama tokia kaimiete, verda barscius ir cepelinus"  unsure.gif  jei klystu tai atsiprasau bet mano mama ir ne idealas bet niekad nei as jos gedycuius nei isizadeciau nes "netelpa i nustatytus remus" wink.gif 
Aplamai po tevu netekties labai susimastai. Mano tetis mires, paskui suvoki kiek tevai tau duoda, kad artimesniu zmoniu nera (ir nebus kaip netenki) ir jokie draugai to neatstos. Dar kaip auginu savo vaikus ir nuo kiekvienos ju asaros tau skauda labiau, dar labiau supranti tevus ir ju meile tau.

Kaip vis tik galima skirtingai skaityti to pacio zmogaus posta 4u.gif

As mamos silpnuma supratau, kaip galbut mama isgerineja, silpna atsispirti kazkokioms pagundoms. Nes Dives nerase apie jokia geda...Paprasciausia pavargo , truko kantrybe su suaugusio zmogaus silpnybemis taikstytis....As pritariu, kad nereikia tenkinti zmoniu blogu silpnybiu ax.gif Padeti kovoti su jomis kiek galime, bet cia velgi viskas priklauso nuo PACIO zmogaus noro kovoti. Gal tas siulas gali buti to Pacio zmogaus noras kovoti, tada bus ir pagalba is artimuju 4u.gif

Ritandra, manau jusu tevai yra geri, todel jums yra lengviau.
Atsakyti
Silpna dar gali būti tuo, kad nerodė jokio gero pavyzdžio vaikams, neišmokė stiprybės, o tik verkdavo verkdavo dėl visko, nors pati nieko nekeisdavo, neieškodavo geresnio gyvenimo sau ir vaikams. Tai tikiu, kad norisi nusisukti nuo tokios mamos, nes toks žmogus kartu paskui save tempia žemyn ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 23, 22:25)
Silpna dar gali būti tuo, kad nerodė jokio gero pavyzdžio vaikams, neišmokė stiprybės, o tik verkdavo verkdavo dėl visko, nors pati nieko nekeisdavo, neieškodavo geresnio gyvenimo sau ir vaikams. Tai tikiu, kad norisi nusisukti nuo tokios mamos, nes toks žmogus kartu paskui save tempia žemyn ir t.t.

Ar kada pagalvotum kad tas silpnas zmogus galejo buti zlugdomas kitu zmoniu nuo pat mazens, gal tevo, gal kitu vaiku mokykloje, ar pabandyk isivaizduoti, kad tevai aplamai ta silpna zmogu paliko gimdymo namuose ir augo tas silpnas zmogus vaiku namuose. Cia ne Dives mamai taikau.

Galvoji tas silpnas zmogus turi tiek daug jegu parodyti gera pavyzdi, kai jo niekada irgi nemate ? Sakai tempia tokie zmones kitus zmones zemyn ?

O karma atsisuka i tuos kurie isivaizduoja kad zemindami silpnesnius juos grudina, labai karmiskai. Senatveje jie zymiai silpnesni uz tuos kuriuos laiko silpnais dabar.
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2016 04 24, 05:50)
Ar kada pagalvotum kad tas silpnas zmogus galejo buti zlugdomas kitu zmoniu nuo pat mazens, gal tevo, gal kitu vaiku mokykloje, ar pabandyk isivaizduoti, kad tevai aplamai ta silpna zmogu paliko  gimdymo namuose ir augo tas silpnas zmogus vaiku namuose.  Cia ne Dives mamai taikau.
Galvoji tas silpnas zmogus turi tiek daug jegu parodyti gera pavyzdi, kai jo niekada  irgi nemate ?  Sakai tempia tokie zmones kitus zmones zemyn ? 

O karma atsisuka i tuos kurie isivaizduoja kad zemindami silpnesnius juos grudina, labai karmiskai. Senatveje jie zymiai silpnesni uz tuos kuriuos laiko silpnais dabar.

O sakyk, kuo vaikas kaltas, kad jo mamai, tėvui nenusisekė gyvenimas? Dar ir vaikas turi patapti vėl sekančia auka?
Aš kalbu ne iš lempų. Aš labai artimoje aplinkoje turiu du panašius pavyzdžius, kai dvi moterys sakykime augo prastose sąlygose. Tik tiek, kad visgi vienos jų tos sąlygos nebuvo tokios baisios kaip ji įsivaizduoja. Gal tikrai iš praeitų gyvenimų turi daug griekų, kad šiame niekaip ramybės neranda. Tai kuo kalti jos vaikai? Jos gyvenimo blogybė buvo tik ta, kad jos nemylėjo mama. Mamai tik baliai, festivaliai, diedai... Bet... ją (tos festivalinės dukrą) mylėjo tėtis ir močiutė. Ji nebuvo tokia jau biedna, nuskriausta, talžoma ar niekinama. Tai kame reikalas? Kodėl visą gyvenimą vaidina auką? Kodėl jos vaikai ją turi nuolat guost, guost, perimti jos tas liūdnas gaidas ir ją palaikyti, kai realiai jai reikia tik spyrių šikinėn. Kita gi moteris, neturėjo mamos, tik despotą tėvą, kuris išdarinėjo su ja ką nori ir nebuvo kam skųstis, nes visa giminėlė pavėpusi. Tetos ar dėdės - tokie patys. Seserys, broliai irgi augo sukiršinti. Realiai glaustis nėr kur, prie ko. Ir neišaugo ta moteris į auką, žalojančią savo vaikus. Jei ta moteris gali nebūti auka ir atsistoti ant kojų, tai ir kiti tuomet neturi teisės skųstis ir kankinti savų vaikų. Visgi reikia orientuotis į gerus pavyzdžius. Ar ne? g.gif
Atsakyti
As irgi ne is lempos rasau, turiu drauge kuri labai stipri, nors uzaugo kur ne mama ne tetis negali buti geru pavyzdziu, kaip ir tavo aprasytame variante, beje mama senatveje susitvarke, pamaciusi kokiose kanciose mire brolis.
Atsakyti
Šiandien facebooke radau, draugas buvo pasidalinęs.
Labai patiko, nutariau pasidalinti čia:

user posted image

"Ši meno instaliacija perteikia labai stiprią mintį.

Skulptūra vaizduoja du susipykusius suaugusius žmones, kurie sėdi atsirėmę vienas į kitą nugaromis, tačiau juose esantis vidinis vaikas paprasčiausiai nori vėl bendrauti. Nors sulig amžiumi mes daug ko išmokstame, tačiau mūsų ego, neapykanta ir nuoskaudos neleidžia atleisti kitiems ir judėti į priekį."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 25 balandžio 2016 - 08:58
Soriukas, kad rašau į šią temą, bet ji vienintelė gyva ezoterikos skyrelyje. Ką tik perskaičiau šią knygą: http://www.manoknyga...ml#.Vx37sbRJnIU. Gal kuri taip pat esate skaičiusi šią knygą?

Kas dėl Sylvia Brown, kuri irgi tyrė panašius reiškinius, kažkur skaičiau, kad ji laikoma pasišaukėle blink.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, kokios priežastys galėtų būti veido rožinės?

Kaip suprantu iš aprašymų, ji nepagydoma medikamentais, galimas gydymas antibiotikais, bet tai laikina. Su amžiumi liga vis labiau progresuoja.

Būsiu dėkinga už pasidalinimus.
Atsakyti