Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(Gytarė @ 2016 04 22, 13:00)
Visų pirma, reikia mylėti save ir džiaugtis gyvenimu. Visa kita bus pridėta. smile.gif
Grožio procedūros - irgi puiku. ax.gif

Butent, Gytare. O kaip myleti save, jei nezinai kas esi?
O esi mama+tetis? Nieko daugiau zmoguje nera, visos energijos tos pacios. Todel ir negali save pamilti, todel ir kovoja tevai su vaikais, o vaikai su tevais. Nes save kitame mato, bet galvoja jog kitas kaltas. Pirma reikia tevus pamilti ir jiems atleisti. Bet kaip atleisti, jei nezinai uz ka, nenori ju klaidu matyti?
Prisimenu kaip vaikysteje nenorejau buti bloga ir elgtis blogai. Bet viskas savaime ivykdavo, pvz. amzinai veluodavau. Kaip su savimi kovojau doh.gif o labiausiai mane drausmino ir bausdavo tevas, nes pats toks, bet saves nemate smile.gif pripazinti nenorejo, bet ji tas labiausiai erzino. Veluodavau, kol tevui uz tai neatleidau. Nes stresas stipresnis uz zmogu, su energijomis kovoti beprasmiska smile.gif. Manote laba save galejau veluojancia myleti ir priimti?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 14:40)
O esi mama+tetis? Nieko daugiau zmoguje nera, visos energijos tos pacios.  Todel ir negali save pamilti,  todel ir kovoja tevai su vaikais,  o vaikai su tevais. Nes save kitame mato, bet galvoja jog kitas kaltas. Pirma reikia tevus pamilti ir jiems atleisti. Bet kaip atleisti, jei nezinai uz ka, nenori ju klaidu matyti?
Prisimenu kaip vaikysteje nenorejau buti bloga ir elgtis blogai. Bet viskas savaime ivykdavo, pvz. amzinai veluodavau. Kaip su savimi kovojau  doh.gif o labiausiai mane drausmino ir bausdavo tevas, nes pats toks, bet saves nemate  smile.gif pripazinti nenorejo, bet ji tas labiausiai erzino.  Veluodavau, kol tevui uz tai neatleidau. Nes stresas stipresnis uz zmogu, su energijomis kovoti beprasmiska  smile.gif. Manote laba save galejau veluojancia myleti ir priimti?

Nežinau, kaip jūs, Gluosni, bet aš esu atskira siela, o ne mama + tėtis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 22, 13:53)

Jusu mama yra jusu siela, jusu tevas yra jusu dvasia, o fiziniam lygmeni ta patvirtintu dnr testas 99,9% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 15:03)
Jusu mama yra jusu siela, jusu tevas yra jusu dvasia, o fiziniam lygmeni ta patvirtintu dnr testas 99,9%  smile.gif

bigsmile.gif Genetikos mokslas netiria dvasios ir sielos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 13:03)
Jusu mama yra jusu siela, jusu tevas yra jusu dvasia, o fiziniam lygmeni ta patvirtintu dnr testas 99,9%  smile.gif

Nepatvirtintu 4u.gif nail.gif
Atsakyti
Sveikos....pagalvojau - klausykit sesės smile.gif Temoje juk galima į tą patį žmogaus klausimą atsakyti kelioms žinančioms (arba galvojančioms, kad žino), pateikus savo versiją arba pacitavus savo šaltinį, kuriuo tiki. Tegu žmogus pats galvoja ir renkasi.
Aišku, čia neįeina patarimai iš tradicinės medicinos ar liaudies medicinos, kitos temos tam skirtos. Ačiū už dėmesį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 14:40)
O esi mama+tetis? Nieko daugiau zmoguje nera, visos energijos tos pacios.  Todel ir negali save pamilti,  todel ir kovoja tevai su vaikais,  o vaikai su tevais. Nes save kitame mato, bet galvoja jog kitas kaltas. Pirma reikia tevus pamilti ir jiems atleisti. Bet kaip atleisti, jei nezinai uz ka, nenori ju klaidu matyti?

Tiksliai, kai panagrinėju ramiai, daug bruožų pas tėvus matau , kurie nepatiko. O dabar ryškėja pas mane pačią . Kaip besakytum , bet tos gijos daug stipresnės, nei maniau jaunystėje.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2016 04 22, 19:07)

Tiksliai, kai panagrinėju ramiai, daug bruožų pas tėvus matau , kurie nepatiko. O dabar ryškėja pas mane pačią . Kaip besakytum , bet tos gijos daug stipresnės, nei maniau jaunystėje.

Čia reik savo antrų pusių paklausti, ar panašios mes į jų uošvienes biggrin.gif

Visai įdomu būtų pasidalinti savo tokiais visokiais 'atradimais'. Palyginti, padiskutuoti. Būtent šiandien snaudžiant vienas supratimas atėjo į galvą paleidinėjant stresus. Bet kai toks užnugaris, tai ačiū, nea.
Atsakyti
Mokinuosi is savu klaidu pagrinde, ne is svetimu...Neturiu nei tevo nei mamos savybiu, labai kruopsciai i tai gilinausi, netgi sesers atveji i tai itraukiau( apmastymus). Na ir ji visai nesusirinko nei tevo , nei mamos bruozu jokiu. Abi esame labai savaip unikalios, nes buvome auklejamos butent taip, laisvai, graziai. Nuo pat mazens turime savo nuomone abi, neturime pykcio ne ant vieno is tevu, nors is salies galima butu sakyti, kad galetume pykti ant tevo , bet net jei mama ant jo nepyksta....

As priatriu Gytarei, kad mes turime SAVO siela, DNR irodys kad esame musu tevu vaikai, bet neirodys sielos ar dvasios biggrin.gif

Gluosni neisizeiskite, bet spermatozoidas, nera dvasia, o kiausialaste nera siela 4u.gif Be siu dvieju dalyku mes neatsiradome. Tetis ir mama turi SAVAS sielas, ne is savo tevu , o is SAVES 4u.gif
DNR turime is tevu, seneliu, proseneliu ir t.t.t.....

Miela Dinozaure, saltiniu siam reikalui pasieskokite, jei idomu, as paprasciausia nesidalinu svetimomis istraukomis, svetimomis patirtimis, svetima informacija, svetimomis nuotraukomis.
Kaip tai daro psichologai, rasydami knygas ir dalindamiesi kitu zmoniu isgyvenimais, kai tai yra konfidencialu , deja......
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 22, 12:53)

Aš taip pat... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 04 22, 21:00)
Neturiu nei tevo nei mamos savybiu

O žinot prieš keletą metų irgi taip pasakyčiau, bet kuo toliau (kaip aš to gal ir nenorėčiau, pripažinti kai kurių bruožų ar būdo savybių), tuo labiau vis išlenda tie panašumai, kurie man nėra labai malonūs - betgi tenka pripažinti. Palaukit dar kokiš 10 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 15:03)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jus bent 5 klases baiget???
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 22, 15:16)
bigsmile.gif  Genetikos mokslas netiria dvasios ir sielos. mirksiukas.gif

Manau Vilma teigia kitaip doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 22, 11:44)
Tam pvz. tevas be samones reanimacijoje ir savimi pasirupinti negalejo pats. Dukra paklause kuo galetu padeti, nes jai rupejo, be to viskas ejo is sirdies, is meiles,  o sito nereiketu stabdyti.  Zmogus gerai jauciasi kai gali duoti is saves ka turi, gali buti zmogumi, elgtis zmogiskai. Tevas nera siap zmogus. Tevas tai zmogaus dvasia ir vyriskas zmogaus pradas. Vaikas, kuris nemyli savo tevu nera dvasingas. Reikia skirti zmogu ir jo klaidas, tuomet blogi dalykai netrukdys myleti, o atlesti bus lengviau.

O gal reik suvokt kad zmogu reik paleist... ne renimacijoj jam organus buciuot (kad ir issivaizduojamai)

Sorry bet cia tokiu veju skaitau kad ciriz ciur smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 22, 14:00)
Visų pirma, reikia mylėti save ir džiaugtis gyvenimu. Visa kita bus pridėta. smile.gif
Grožio procedūros - irgi puiku. ax.gif

Jus cia viena sitoj temoj normali thumbup.gif smagu! Dazniau uzsukite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 22, 23:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jus bent 5 klases baiget???

Pasijuokciau kartu su jumis, bet nejuokinga man. Labai liudna stebeti kaip zmones kencia, vaikai kankinasi.
Tikiuosi bent kazkam pravers, nekartos savo tevu klaidu.
Опять все начинается с понимания родителей. Если я выбрала этих родителей, это говорит только об одном: я пришла учиться через них, потому что я в прошлой жизни через себя не умела. Все равно, была я женщиной или мужчиной, неважно. Я в конце жизни, даже в последние минуты жизни, не поняла, кто я. И теперь по закону подобия выбираю себе родителей, чтобы выучиться пониманию женского пола и пониманию мужского пола.

Если мама мне нравится, если я называю свою маму хорошей, тогда я хочу быть такой, как мама, правильно? И тогда у меня обязательно будут мамины заболевания и еще хуже. Это называется генетика. Генетика означает, что энергии, которые у меня, переходят на моих детей. И есть только одна возможность уйти с этого конвейера: освободить то, что накопилось внутри. И тогда черты характера и болезни не переходят на следующие поколения.

А если мы гордимся своим родителем, тогда мы того же хотим себе. Если я женщина, мне нравится моя мама, мама может казаться мне героиней, которая умирает от рака, и даже в последние минуты она ведет себя как герой. И что тогда? Тогда я так же продолжаю. Только я получаю это же (рак) раньше, чем моя мама. Если я мужчина, то я ищу себе внешне такую жену и потеряю эту жену, потому что она получает то же заболевание, что моя мама. Это говорит о том, что мы только топчемся на материальном уровне, мы ничему не учимся, духовно не развиваемся. Нужно чтобы дух нас вел, потому что дух – любовь, то есть уравновешенность. И мы приходим в этот мир, чтобы неуравновешенность души уравновесить.
Atsakyti