Kiek moterų Žemėje nesutaria su savo mama, būna iš viso net nebendrauja, o gimdo vieną vaiką po kito? Bet joms tikriausiai dzin, o jums ne dzin.
Jumyse matyti labai daug užsispaudimo ir skausmo, nemokėjimo prisitaikyti jaučiasi. Tas jums tikrai kenkia. Gal į tokį užspaustą organizmą ir nenori ateiti vaikelis. Jam gi reikia erdvės, pūstis
Negi galvojate, kad kitų mamos vienodai mąsto dėl visko su dukromis, vienodo temperamento ir energetikos? Aišku, kad ne. Pvz. mano mama visiška mano priešingybė. Ji labai pasiaukojanti, labai gerietė, visiems padėti nori, patarti. Tai man irgi atrodo tada, kad landi, ko kišasi, po to tik nukenčia nuo blogų žmonių, kurie neįvertina jos aukų ir t.t. Bet nepaisant to - ji mano geriausia draugė. Ji juk mama. Kas iš to, kad pasibaram, aš ją aprėkiu, ji mane aprėkia
Bet visos paslaptys tik tarp mūsų, negi svetimam sakysiu?
Draugių rasite visur, bet kur. Net jei kada ligos patale gulėsite, juk ligoninėje galite susidraugauti vistiek. Bet mama buvo, yra ir bus tik viena
Išlaisvinkit savyje tuos gniaužtus, necharakterizuokite jos, negalvokite, kad ji tokia ar anokia, o jūs kitokia. Koks skirtumas, ji jums giminė, giminėms reikia atleisti. Apkalbinėkite svetimus, ne savo mamą
Be to, ji jus dar ir gerai programavo, šaunuolė mama. Ar būtų gerai, kad sakytų: tu netikša, nepakankamai gera kaip kiti? Tokios mamos jums pavydėtų daugelis. Draugaukite ir mėgaukitės. Nes jei dabar neišsilasvinsite, tai po jos mirties, jums gali būti dar blogiau, galite iš viso užsigraužti, kad ją atstūminėjote. Skirkite tiek laiko, kiek galite, svarbu nuoširdžiai ir laisvai
sveikos aš iš tų, kurios būtent išsiugdė nesavarankiškumo menkavertiškumo, aukos vaidmenis, už mane visad ir iki šiol bandoma priimt sprendimus, žinot, kas man geriausia, ji jaučia gėda prieš visus, dėl to kokia aš...kažkokią klaidą padaryt buvo ir yra baisiausias dalykas, dėl to ir bijau kažkokius sprendimus priiminėt, bet tuo pačiu ir esu kaltinama, kad nedarau nieko, kad prapulsiu gyvenime buvo akcentuojama, tai pasakymas kad skatino jus jaustis geresne už kitus sukėlė pavydą...
o gal žinot , kas sukelia skydliaukės hipotiroze autoimunini tiroiditą ir nutukimą, kaip pasveikti?