Sveikos,
po nemazos pertraukos perskaiciau pora paskutiniu temu. Labai patinka Gluosnio postai, patinka dar ir todel, kad anei kartelio neizvelgiau nekorektisko atsakymo, nepastebejau nei vieno izeidimo ar kaltinimo, kaip cia kazkas vis bande teigti ir kas karta net kelis kartus perskaitydavau tuos puolancius tekstus ar tikrai taip gali buti, kad kazkas sugeba izvelgti visa tai tokiu kampu?
Aciu,
Gluosni, gavau is jusu tai ko man reikia ir net ne todel, kad dalijates ne savo pacios info, kaip sakot, bet jauciu jusu didele dali, taip pat butent tuo savo mokejimu perduoti, issakyti informacija. Jauciu kur jus esate, visiskai viska suprantu ka sakote. Asmeniskai esu patyrusi tai, kas man tik patvirtina, kad , nors ir su sustojimais, taciau einu tikruoju keliu. Nera laiko, nera blogo ir gero, nera sviesos ir tamsos ir as tikrai gyvenu Zemeje, kur tenka mokytis, derinti ir priimti tas visas ivairiausias dovanas
)) Dazniausiai, kai jau ziojuosi kazko klausti, tai ta pacia minute suvokiu, kad klausimu kitiems kaip ir nera, belieka tik toliau dirbti su savimi.
Kaip ir kelios malonios pasisakiusios moterys manau, kad atsakymai kuriu man istikruju reikia yra tik manyje ir stengiuosi juos gauti pasinaudodama priemonemis kurias jau turiu - savo vidini matyma ir pajautima.
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 22, 19:32)
Vaizgante, as labai stipriai Jus izeidziau atsisakiusi zavetis Jumis? Atleiskite man. Atleiskite, kad atsisakiau ir nenoriu priimti nei Jusu komplimentu, nei Jusu manes ivertinimu. Atleiskite, kad as nenoriu su Jumis dalintis ir pasakoti kaip mokytis ar kazka mokyti. Jus eilini syki stebinate, kad Gydote ir Mokote pati nemokedama pereiti i Tylos ir Taikos busena. O jei mokate, kodel tuomet klausiate manes? Kad dar karta patampyti uz virvuciu, o po to pasimegauti meistriskai iskraipant tai, ka butent as norejau pasakyti? Atleiskit man, as atsisakau su Jumis bendrauti.
Mano patirtis ismoke, kad tai, kas erzina kituose - yra musu paciu trukumai. Mes atspindime vienas kita kaip veidrodyje. Jus matote purva ir apsimetinejima, as matau kai ka kitka... Atleiskite, kad man daug idomesni kiti pasnekovai, o labiausiai turbut jauciu tuos, kas tyliai tyliai mus skaito. Ten - pati didziausia Jega ir Sviesa.
Atleiskite man, kad as nesusizavejau Jumis ir nepagarbinau. Jus negirdite manes, tiksliau - girdite tik SAVO ir SAVAIP. As atsisakau gintis ir teisintis/aiskintis pries Jus. Jums kiekvienas cia pasirodes zmogus - energijos saltinis, kiekvienas naujesnis komentaras - lyg oro pliupsnis, o man -...tiesiog pramoga pasiskaityti, pazinti skirtingus zmones, isklausyti, pajausti.
Atleiskite man.
Nieko nelinkiu.
Jusu pamokos yra Jusu.
Parodykite Valia - Pratylekite.
Aurora, kazkada seniai nustojau skaityti sita tema, nes Vaizgante su savo "AS" vis... kaip cia tiksliau issireiskus, na lyg tu noretum paskaityti minciu kurios tau priimtinos, taciau akys automatu uzkabina tuos daznus postus, staiga visai kazka kita, lyg is kitos operos skelbia. Kazkam tos mintys tiko, o mane labai blaskydavo. Taciau po keleriu metu, tikrai netycia islindus siia temai pamaciau, kad niekas taip ir nepasikeite, bet man tikrai nebetrukdo kitu postai, jei man jie neidomus, tai ir lieka tiesiog neidomus - prasuku ir tiek, tiesiog ilgiau pasedeti tenka.
Ne maziau tada buvo sudetinga susitelkti ties tuo kas domina del tu amzinu, beprasmisku, labai negraziu pjautyvni, kai tokie zodziai kaip "debile " ir " eik nacui" vis dar tebezydi temoje, bet kuriu , stai Agnyte Jank, duodama pastaba jums, zmoniskai issisakiusiai, nei nepastebi
))))
Aurora, turbut jau supratot, kad kai kam buvo suteikta per didele garbe, sprendziant is reakcijos i jusu laiskuti - su svytinciu dziugesiu buvo nuspresta, kad pagaliau yra atskleistas tikrasis jusu veidas - pasidavet provokacijai
) O juk mes patys valdome kiekvien savo gyvenimo akimirka, pasirenkam ka skaityti, ko ne, ka rasyti ko ne. Panorejau parasyti jums, jeigu dar kazka skaitysit. Sekmes <3
QUOTE(Agnyte Jank @ 2016 11 23, 13:04)
Aurora, jusu mintys placios ir gan idomios. Taciau butu smagu Jei diskusija vyktu be izeidumo 😉 Sia tema taip pat domiuosi gan senai. Gyvenimo apkinkybes privede vel prie sips temos. Pati stengiuosi nereaguoti asmeniskai ypatingai viesuose forumuose 😊 Cia renkasi tikrai protingu moteru. Labai idomu paskaitineti. Butu smagu Jei diskusijos neperzengtu temos esmes 👍 Cia prisiminiau viena minti, ne pasisakiusiojo atsakomybe, kaip kitas isgirdo ir prieme pasakyta minti ( nepamenu autoriaus).