Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(dinazaure @ 2017 01 06, 13:20)

Vat nežinau kas čia su manim, bet kartais toks išsišiepęs pozityvumas erzina  blink.gif Toks dirbtinis atrodo, skaitu ir netikiu  g.gif
]

Su naujaisiais, Dinazaure 4u.gif

Dirbtinis pozityvumas dabar madoje, kaip ir tetų gydymas (teta hylingas). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 01 06, 16:04)
Su naujaisiais, Dinazaure  4u.gif

Dirbtinis pozityvumas dabar madoje, kaip ir tetų gydymas (teta hylingas).  ax.gif

Heya, su naujais lapais newyear.gif
Na, aš apie save manau, kad esu pozityvi biggrin.gif Bet taip ramiai pozityvi, su lietuvišku kuklumu smile.gif
O vat apie teta , tai norėčiau susipažinti, vien dėl sportinio intereso, jau pora metų knygą žadu paskaityti, tai reiks šią žiemą pradėt ....gal
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2017 01 06, 15:19)

Na, aš apie save manau, kad esu pozityvi  biggrin.gif Bet taip ramiai pozityvi, su lietuvišku kuklumu smile.gif

Kiekvienas zmogus turi skausmo, bet tai netrukdo islikti pozityviam ir nedirbtinam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2017 01 06, 15:19)
Heya, su naujais lapais  newyear.gif
Na, aš apie save manau, kad esu pozityvi  biggrin.gif Bet taip ramiai pozityvi, su lietuvišku kuklumu smile.gif
O vat apie teta , tai norėčiau susipažinti, vien dėl sportinio intereso, jau pora metų knygą žadu paskaityti, tai reiks šią žiemą pradėt ....gal

Mano pozityvumas priklauso nuo vėjo krypties, saulės šypsenų skaičiaus ir mano ciklo dienos...

Man tetos vieno seminaro užteko- veu... Grynai kabinimas ant kablio nesislapstant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 06 sausio 2017 - 21:24
Gal kam bus idomu 😊
http://www.geragyven...ntys-teiginiai/
Atsakyti
Sveikos,

po nemazos pertraukos perskaiciau pora paskutiniu temu. Labai patinka Gluosnio postai, patinka dar ir todel, kad anei kartelio neizvelgiau nekorektisko atsakymo, nepastebejau nei vieno izeidimo ar kaltinimo, kaip cia kazkas vis bande teigti ir kas karta net kelis kartus perskaitydavau tuos puolancius tekstus ar tikrai taip gali buti, kad kazkas sugeba izvelgti visa tai tokiu kampu?
Aciu, Gluosni, gavau is jusu tai ko man reikia ir net ne todel, kad dalijates ne savo pacios info, kaip sakot, bet jauciu jusu didele dali, taip pat butent tuo savo mokejimu perduoti, issakyti informacija. Jauciu kur jus esate, visiskai viska suprantu ka sakote. Asmeniskai esu patyrusi tai, kas man tik patvirtina, kad , nors ir su sustojimais, taciau einu tikruoju keliu. Nera laiko, nera blogo ir gero, nera sviesos ir tamsos ir as tikrai gyvenu Zemeje, kur tenka mokytis, derinti ir priimti tas visas ivairiausias dovanas smile.gif)) Dazniausiai, kai jau ziojuosi kazko klausti, tai ta pacia minute suvokiu, kad klausimu kitiems kaip ir nera, belieka tik toliau dirbti su savimi.
Kaip ir kelios malonios pasisakiusios moterys manau, kad atsakymai kuriu man istikruju reikia yra tik manyje ir stengiuosi juos gauti pasinaudodama priemonemis kurias jau turiu - savo vidini matyma ir pajautima.

QUOTE(Aurrora @ 2016 11 22, 19:32)
Vaizgante, as labai stipriai Jus izeidziau atsisakiusi zavetis Jumis? Atleiskite man. Atleiskite, kad atsisakiau ir nenoriu priimti nei Jusu komplimentu, nei Jusu manes ivertinimu. Atleiskite, kad as nenoriu su Jumis dalintis ir pasakoti kaip mokytis ar kazka mokyti. Jus eilini syki stebinate, kad Gydote ir Mokote pati nemokedama pereiti i Tylos ir Taikos busena. O jei mokate, kodel tuomet klausiate manes? Kad dar karta patampyti uz virvuciu, o po to pasimegauti meistriskai iskraipant tai, ka butent as norejau pasakyti? Atleiskit man, as atsisakau su Jumis bendrauti.

Mano patirtis ismoke, kad tai, kas erzina kituose - yra musu paciu trukumai. Mes atspindime vienas kita kaip veidrodyje. Jus matote purva ir apsimetinejima, as matau kai ka kitka... Atleiskite, kad man daug idomesni kiti pasnekovai, o labiausiai turbut jauciu tuos, kas tyliai tyliai mus skaito. Ten - pati didziausia Jega ir Sviesa.
Atleiskite man, kad as nesusizavejau Jumis ir nepagarbinau. Jus negirdite manes, tiksliau - girdite tik SAVO ir SAVAIP. As atsisakau gintis ir teisintis/aiskintis pries Jus. Jums kiekvienas cia pasirodes zmogus - energijos saltinis, kiekvienas naujesnis komentaras - lyg oro pliupsnis, o man -...tiesiog pramoga pasiskaityti, pazinti skirtingus zmones, isklausyti, pajausti.
Atleiskite man.
Nieko nelinkiu.
Jusu pamokos yra Jusu.
Parodykite Valia - Pratylekite.

Aurora, kazkada seniai nustojau skaityti sita tema, nes Vaizgante su savo "AS" vis... kaip cia tiksliau issireiskus, na lyg tu noretum paskaityti minciu kurios tau priimtinos, taciau akys automatu uzkabina tuos daznus postus, staiga visai kazka kita, lyg is kitos operos skelbia. Kazkam tos mintys tiko, o mane labai blaskydavo. Taciau po keleriu metu, tikrai netycia islindus siia temai pamaciau, kad niekas taip ir nepasikeite, bet man tikrai nebetrukdo kitu postai, jei man jie neidomus, tai ir lieka tiesiog neidomus - prasuku ir tiek, tiesiog ilgiau pasedeti tenka.
Ne maziau tada buvo sudetinga susitelkti ties tuo kas domina del tu amzinu, beprasmisku, labai negraziu pjautyvni, kai tokie zodziai kaip "debile " ir " eik nacui" vis dar tebezydi temoje, bet kuriu , stai Agnyte Jank, duodama pastaba jums, zmoniskai issisakiusiai, nei nepastebi smile.gif))))
Aurora, turbut jau supratot, kad kai kam buvo suteikta per didele garbe, sprendziant is reakcijos i jusu laiskuti - su svytinciu dziugesiu buvo nuspresta, kad pagaliau yra atskleistas tikrasis jusu veidas - pasidavet provokacijai smile.gif) O juk mes patys valdome kiekvien savo gyvenimo akimirka, pasirenkam ka skaityti, ko ne, ka rasyti ko ne. Panorejau parasyti jums, jeigu dar kazka skaitysit. Sekmes <3

QUOTE(Agnyte Jank @ 2016 11 23, 13:04)
Aurora, jusu mintys placios ir gan idomios. Taciau butu smagu Jei diskusija vyktu be izeidumo 😉 Sia tema taip pat domiuosi gan senai. Gyvenimo apkinkybes privede vel prie sips temos. Pati stengiuosi nereaguoti asmeniskai ypatingai viesuose forumuose 😊 Cia renkasi tikrai protingu moteru. Labai idomu paskaitineti. Butu smagu Jei diskusijos neperzengtu temos esmes 👍 Cia prisiminiau viena minti, ne pasisakiusiojo atsakomybe, kaip kitas isgirdo ir prieme pasakyta minti ( nepamenu autoriaus).

Atsakyti
"Aš" gali rašyti tada, kai kalbi apie savo patirtį, savus atradimus, o kai yra tik knyginės žinios, cituoji ir cituoji... Cituoti taip paprasta ir... jokios atsakomybės.
Atsakyti
AngelinaBalerina,
Perskaičiau.
Ačiū Jums.
Užsukit kai bus laiko ir nuotaika:
https://www.supermam...?...0768&st=168
iki 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, gal galėtut pakomentuoti ir mano negalavimus 4u.gif
Turiu alergiją - seniau ji pasireikšdavo nuo kontakto su tam tikru maistu ant rankų pirštų. Dabar jau ji reiškiasi net vengiant kontakto kairiosios rankos delno centre.
Turiu visokių daug išgyvenimų, vis gi gal kažkas yra, į ką būtent atkreipti dėmesį. 4u.gif
Atsakyti
It man butu idomu del bėrimu ant rankų. Tik man dažniausiai beria dešine ranka. Bėrimas laikosi keletą dienų, buna stiprus niežulys. Kiek teko lankytis pas gydytojus, priežasties nerado verysad.gif
Atsakyti
Prisidirbau.
Pati sau paleidau susinaikinimo programą ir...atrodo ji veikia.
Ar įmanoma tai sustabdyti, panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Jay-R @ 2017 08 16, 09:37)
Prisidirbau.
Pati sau paleidau susinaikinimo programą ir...atrodo ji veikia.
Ar įmanoma tai sustabdyti, panaikinti?

Jei pati pasileidot, logiska butu, kad pati ir galite tai sustabdyti.
Atsakyti