Antspaudas, valgyti gaminames patys, ka megstame ( sunus irgi megsta gaminti ) , darzoviu stengiames uzsiauginti patys Daznai isvediname kambarius Vaziuojame i gamta, parkus ( aplinkui , vietoje, o ne kazkur toli ir brangiai )
Tik tiek Galvojame pozityviai Nedejuojame
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 21:05)
Antspaudas, valgyti gaminames patys, ka megstame ( sunus irgi megsta gaminti ) , darzoviu stengiames uzsiauginti patys Daznai isvediname kambarius Vaziuojame i gamta, parkus ( aplinkui , vietoje, o ne kazkur toli ir brangiai )
Kyla natūralus klausimas: ką šioje temoje veikia niekada neserganti, neturinti jokių problemų pozityvi moteris?
Mes taip pat ir valgyti patys gaminamės, gamtoje gyvenam, važiuoti niekur nereikia, pozityviai mąstom, nedejuojam, bet sergam kaip visi normalūs žmonės. Man va sloga dabar
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 25, 21:11)
Kyla natūralus klausimas: ką šioje temoje veikia niekada neserganti, neturinti jokių problemų pozityvi moteris?
Mes taip pat ir valgyti patys gaminamės, gamtoje gyvenam, važiuoti niekur nereikia, pozityviai mąstom, nedejuojam, bet sergam kaip visi normalūs žmonės. Man va sloga dabar
Ateinu pasidalinti pozityvumu Realistiskumu , logiskumu
Vaizgante, suraskite pusinelyje skruzdelyna ir uzmeskite svaria nosinaite ant jo ( dabar kaip tik siek tiek atsila oras ) gal kelios skruzdeles vis tik iseis i pavirsiu Ju slapimo kvapas labai gerai gydo sloga Geriau negu bet kokie vaistai, o dar ir grynu misko oru pakvepuosite. Dviguba nauda
Papildyta:
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 24, 20:02)
O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina?
Papildyta:
O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina? As pati koki karta ar du per metus susergu persalimo ligomis, buna tai kosulys, tai gerkle paskauda. Tai ir tai dziaugiuosi, kad nedaznai, nes pazystu nemazai zmoniu, kurie serga tikrai daznai. Bet jusu atveju Kai visa seima nesergate, tai nepalyginti......noreciau, kad ir mano seima sitaip laikytusi, ypac vaikai
Papildyta:
O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina? As pati koki karta ar du per metus susergu persalimo ligomis, buna tai kosulys, tai gerkle paskauda. Tai ir tai dziaugiuosi, kad nedaznai, nes pazystu nemazai zmoniu, kurie serga tikrai daznai. Bet jusu atveju Kai visa seima nesergate, tai nepalyginti......noreciau, kad ir mano seima sitaip laikytusi, ypac vaikai
As ko gero priskirciau imuniteto didziausiu pazeideju- stresa
Raskite buda padeti savo seimai nestresuoti, pati nestresuokite , turetu padeti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 26, 03:
[b)
[b)
Papildyta:[/b]
Pas mane pacia streso kartais buna tikrai daug, kartais nebuna......kazi ar galima to isvengti. Na o darzoviu patiems uzsiauginti nera salygu. Misko salia nera......manau, tai jau nemazai skirtumai tarp mano ir jusu seimu gyvenimo.....
Visa laika islikti pozityviu gali tik idiotas arba absoliutus egoistas. Normalus zmogus reaguoja adekvaciai situacijai. Normalu liudeti jei pvz.suduzo lektuvas ir mire daug zmoniu. Normalu jausti skausma, pykti, nevilti ir pan. Stresas ne visada gali buti tik neigiamas, teigiamos emocijos irgi stresas.
QUOTE(gluosnis @ 2016 12 26, 14:30)
Visa laika islikti pozityviu gali tik idiotas arba absoliutus egoistas. Normalus zmogus reaguoja adekvaciai situacijai. Normalu liudeti jei pvz.suduzo lektuvas ir mire daug zmoniu. Normalu jausti skausma, pykti, nevilti ir pan. Stresas ne visada gali buti tik neigiamas, teigiamos emocijos irgi stresas.
Man visiškai normalu šiuo metu naudoti nosines, nes neapkenčiu kalėdų ir užsiimu savigaila Ir kas man gali tai uždrausti? Sausio 2-ą dieną prisikelsiu iš savigailos karsto ir gyvenimas pasišokinėdamas bėgs toliau.
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 24, 20:02)
noreciau, kad ir mano seima sitaip laikytusi, ypac vaikai
Tai jums į sveiko maisto ir sporto temas tada reikia Mano šeima sveikuoliai ir sportininkai - taip pat nesergame
QUOTE(gluosnis @ 2016 12 26, 13:30)
Normalus zmogus reaguoja adekvaciai situacijai. Normalu liudeti jei pvz.suduzo lektuvas ir mire daug zmoniu. Normalu jausti skausma, pykti, nevilti ir pan. Stresas ne visada gali buti tik neigiamas, teigiamos emocijos irgi stresas.
Teisybe
Pozityviu galima islikti ir nebunant egoistu, o paprasciausiai suprasti, kad nevisiems galima padeti, kad ne viskas yra imanoma, kad patys turime savimi ir savais rupintys ne tik mes, bet ir kiti....
Jei stresuosime del kiekvieno zemes drebejimo, del kiekvieno nukritusio lektuvo, ar kazka pakeisime ? As pasimeldziu uz zuvusius paskaiciusi, bet stresuoti del to tikrai nestresuoju. Jei ten butu kazkas is mano artimuju, tada visai kita situacija. Taip ir zuvusiuju artimiesiems.
Antspaudas jumyse daug gerio Tai jau labai nemazai
Vaizgante, ruosetes sventems, skubejote po parduotuves, susilote, po to siek tiek vejo, slogai daug nereikia
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 26, 18:58)
Vaizgante, ruosetes sventems, skubejote po parduotuves, susilote, po to siek tiek vejo, slogai daug nereikia
Niekur neskubėjau...Maistą gaminu kasdien, šeštadieniui truputį daugiau silkės pagaminau ir tiek... Artimiausia maxima taip arti, kad norėdama nesušilčiau, nebent laiptais aukštyn žemyn pabėgiočiau. Eglutės nepuošiau, dovanų nupirkau tris butelius šampano. Jokio vargo, jokių rūpesčių... Na bet nekenčiu kalėdų ir viskas...
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 26, 19:05)
Niekur neskubėjau.. Jokio vargo, jokių rūpesčių... Na bet nekenčiu kalėdų ir viskas...
Gal prekyboje dirbate, kad nemegstate Kaledu ? Pagalvoju kaip prekybininkams ( ne darbdaviams bet darbuotojams ) Kaledos sunkiausias metas....
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 26, 20:16)
Gal prekyboje dirbate, kad nemegstate Kaledu ? Pagalvoju kaip prekybininkams ( ne darbdaviams bet darbuotojams ) Kaledos sunkiausias metas....
Ne, bet nesuprantu, kaip gali būti tiek visiškai nemąstančių žmonių? Kas per kalėdų dvasia prie mirštančių eglučių? Išvis nesuvokiu šios keistos šventės idėjos... Tos vadinamos kūčios turėtų būti gruodžio 21 d, o ne 24, o 25-ą joks Jėzus negimė, tai Liuciferio pagerbimo diena. Ką chebra švenčia? Pirkdami gausiai prekybininkus laimina?
Kas juokingiausia šioje temoje (su visa pagarba temai, nes idėja, kad dauguma ligų kyla ne dėl išorinių, o dėl vidinių priežasčių man yra netgi labai priimtina), kad viską bandoma pritempti prie "dvasios", visiškai ignoruojant išorinį arba elementarų pasaulį ir fizinį aplinkos poveikį organizmui. Kadangi tikrai nesu šios srities profesionalė, gali būti, kad kažko iki galo nesuprantu, bet nu juokinga, kai eilinis snarglys, pasirodęs šaltuoju metų periodu, priskiriamas kažkokiai "gilesniai" prasmei O jei kartais nepavyksta teorijos prie praktikos pritempt, tuomet pasakoma "jei ne dabar, tai kada nors tikrai atsilieps"
Mano vaikai neserga peršalimo ligomis nuo to momento, kai pradėjo grūdinti gerklę. Vienas momentas - su apranga neš.kt į batą dėl peršalimo (oj, kojytės sušals; oj pirštinės gal per plonos; oj ausytes perpūs ir tt. ir pan.) ir neperkaitint, kitas momentas - šaltas (ir labai šaltas) vanduo arba ledai kiekvieną dieną (net kai lauke -20). Vyresniam 11, jaunesniam - 5. Vyresnis mokykloje nepraleido nė vienos dienos dėl ligos. Jaunesnį esu kelias dienas namie palaikius, nes atrodė, kad "kažkas kabinasi", bet tas "kažkas" taip ir neužaugo į nieką. Ar tai reiškia, kad mes kažkokie tai išskirtiniai? Tikrai ne. Tiesiog gal nereikia kiekvieno š... į "dvasinę būseną" suvest... IMHO.
Papildyta:
Buvimą kartu? Artumą? Šeimyniškumą? Galimybę dar kartą susitikti ir pasėdėti prie vieno stalo, prisiminti jau n kartų girdėtas istorijas, dar kartą priminti senstačiai prosenelei, kad ir per praėjusias kalėdas buvom susitikę, pasijuokti iš dėdės, kuris eilinį kartą neįtiko tetai, bet visiems kitiems yra labai mielas ir priminti jam, kad aplinkui pilna žmonių, kuriems jis brangus... Ar to maža?
O prekybininkai - ne žmonės? O jei pirktume 21-ą, tada būtų "prasmingiau"???
Mano vaikai neserga peršalimo ligomis nuo to momento, kai pradėjo grūdinti gerklę. Vienas momentas - su apranga neš.kt į batą dėl peršalimo (oj, kojytės sušals; oj pirštinės gal per plonos; oj ausytes perpūs ir tt. ir pan.) ir neperkaitint, kitas momentas - šaltas (ir labai šaltas) vanduo arba ledai kiekvieną dieną (net kai lauke -20). Vyresniam 11, jaunesniam - 5. Vyresnis mokykloje nepraleido nė vienos dienos dėl ligos. Jaunesnį esu kelias dienas namie palaikius, nes atrodė, kad "kažkas kabinasi", bet tas "kažkas" taip ir neužaugo į nieką. Ar tai reiškia, kad mes kažkokie tai išskirtiniai? Tikrai ne. Tiesiog gal nereikia kiekvieno š... į "dvasinę būseną" suvest... IMHO.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 26, 21:52)
Buvimą kartu? Artumą? Šeimyniškumą? Galimybę dar kartą susitikti ir pasėdėti prie vieno stalo, prisiminti jau n kartų girdėtas istorijas, dar kartą priminti senstačiai prosenelei, kad ir per praėjusias kalėdas buvom susitikę, pasijuokti iš dėdės, kuris eilinį kartą neįtiko tetai, bet visiems kitiems yra labai mielas ir priminti jam, kad aplinkui pilna žmonių, kuriems jis brangus... Ar to maža?
O prekybininkai - ne žmonės? O jei pirktume 21-ą, tada būtų "prasmingiau"???