Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 22, 20:44)
Reikia pilnai perinstaliuoti galvos kompiuterį, kad pasikeistų pasaulio matymas, savęs ir kitų žmonių suvokimas... Optimistiškiausiu atveju kokių 5 m. užtektų...

Nemaniau, kad esu tokia beviltiska. Bet jei galvojant apie dvasines negalavimu priezastis, tai tada as pati tureciau sirgti daugeliu ligu, jei reikia keisti visa mastyma......
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 23, 00:38)
Nemaniau, kad esu tokia beviltiska. Bet jei galvojant apie dvasines negalavimu priezastis, tai tada as pati tureciau sirgti daugeliu ligu, jei reikia keisti visa mastyma......

Beviltiški dauguma žmonių, todėl serga ir jie patys, ir jų vaikai...Kol vaikai maži (berniukai iki pirmų poliucijų, mergaitės iki pirmųjų mėnesinių), jie serga mamos ligomis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 22, 23:41)
Beviltiški dauguma žmonių, todėl serga ir jie patys, ir jų vaikai...Kol vaikai maži (berniukai iki pirmų poliucijų, mergaitės iki pirmųjų mėnesinių), jie serga mamos ligomis.

Baikit žmones gąsdinti nepagrįstai. Žmonės įvairūs, tiki įvairiais dalykais ir įvairūs dalykai jiems pasiteisina. Turėjau baisiai negatyvią tetą, ji nieko nemylėjo, net savęs tikrai nepakankamai ir išgyveno beveik 95 metus. Ir negulėjo ant patalo, nesirgo baisiomis ligomis niekada. Prieš mirtį tik kelioms dienoms papuolė į ligoninę. Duokdie jums pačiai taip, nebent norite 150 metų gyventi, tai tada sorry už palinkėjimą biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 23, 00:41)

Bet juk ne visi vaikai be isimciu serga mamu ligomis. Juk buna, kad tevai niekada nerodo meiles vaikams, neleidzia laiko su jais, vien bega lekia per kelis darbus pvz. ir vaikuciai auga be problemu....
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 22, 23:41)

Vaizgante, turite nemaza seima, ar jusu vaikai sirgo jusu ligomis ?
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 23, 15:22)
Vaizgante, turite nemaza seima, ar jusu vaikai sirgo jusu ligomis ?

Taip. Ir visada žinodavau, kodėl susirgo.
Papildyta:
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 23, 01:11)
Bet juk ne visi vaikai be isimciu serga mamu ligomis. Juk buna, kad tevai niekada nerodo meiles vaikams, neleidzia laiko su jais, vien bega lekia per kelis darbus pvz. ir vaikuciai auga be problemu....

Kaip gali vaikas užaugti be problemų, jei nėra tėvų meilės ir dėmesio? Tai gali pasireikšti bet kada, nebūtinai vaikystėje. ax.gif
Atsakyti
Nesirgau nei mamos ligomis, nei sunus serga, nei as sergu, tai kaip tada ? Viskas idealu biggrin.gif

Vaikysteje pamenu vos ne visa klase sirgo gripais, man buvo balsas pakimes, taip patiko storesnis balsas, nusipirkau ledu porcija, kad ilgiau pabuti uzkimusiai. Suvalgiau porcija ir balsas pasitaise lotuliukas.gif Net norint sirgti atvirksciai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 02:43)
Nesirgau nei mamos ligomis, nei sunus serga, nei as sergu, tai kaip tada ? Viskas idealu  biggrin.gif

Vaikysteje pamenu vos ne visa klase sirgo gripais, man buvo balsas pakimes, taip patiko storesnis balsas, nusipirkau ledu porcija, kad ilgiau pabuti uzkimusiai. Suvalgiau porcija ir balsas pasitaise  lotuliukas.gif  Net norint sirgti atvirksciai gavosi  biggrin.gif

Tai taip iseina viskas idealu pas jus 4u.gif jokiu blogu, neigiamu minciu, emociju....jokiu nuoskaudu ir aplamai nieko, kas kazkaip paveiktu bigsmile.gif isduokit paslapti, kaip tai imanoma rolleyes.gif

Cia auksciau buvo rasoma apie pilvuku dieglius kudikiu. Tai mano patirtis tokia: pirmas vaikas mergaite, ilgas gimdymas, aisku baime, nezinia ir pan. Skausmas didziulis, mergaitei diegliukai buvo ir aplamai buvo verksniuke. Antras vaikelis: berniukas, gimdymas lengvesnis, trumpesnis, as pati rami, nes jau zinau koks skausmas ir jau nebebijojau, tiesiog bandziau koncentruotis I kvepavima, atsipalaiduoti tarp saremiu ir pan. Berniukui jokiu diegliuku ir siaip labai ramus kudikelis
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 02:43)
Nesirgau nei mamos ligomis, nei sunus serga, nei as sergu, tai kaip tada ? Viskas idealu  biggrin.gif

Vaikysteje pamenu vos ne visa klase sirgo gripais, man buvo balsas pakimes, taip patiko storesnis balsas, nusipirkau ledu porcija, kad ilgiau pabuti uzkimusiai. Suvalgiau porcija ir balsas pasitaise  lotuliukas.gif  Net norint sirgti atvirksciai gavosi  biggrin.gif

Ideali ir nuomonė apie save bei dėmesio trūkumas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 24, 11:34)
Tai taip iseina viskas idealu pas jus  4u.gif  jokiu blogu, neigiamu minciu, emociju....jokiu nuoskaudu ir aplamai nieko, kas kazkaip paveiktu  bigsmile.gif  isduokit paslapti, kaip tai imanoma  rolleyes.gif 
Cia auksciau buvo rasoma apie pilvuku dieglius kudikiu. Tai mano patirtis tokia: pirmas vaikas mergaite, ilgas gimdymas, aisku baime, nezinia ir pan. Skausmas didziulis, mergaitei diegliukai buvo ir aplamai buvo verksniuke. Antras vaikelis: berniukas, gimdymas lengvesnis, trumpesnis, as pati rami, nes jau zinau koks skausmas ir jau nebebijojau, tiesiog bandziau koncentruotis I kvepavima, atsipalaiduoti tarp saremiu ir pan. Berniukui jokiu diegliuku ir siaip labai ramus kudikelis

Pasakėlės, niekas pas ją taip neidealu, pati asmeniškai pasakojosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 24, 13:12)
Ideali ir nuomonė apie save bei dėmesio trūkumas?  mirksiukas.gif

Demesio tikrai nemegstu mirksiukas.gif Net labai, bet taip gaunasi 4u.gif

Mano nuomone ligos kimba kai nusilpusi imunine sistema, organizmas 4u.gif
Su tuo reikalu neturime problemu nei as , nei sunus, nei vyras , nei mama, net tetis neturejo 4u.gif

Vaikysteje esu sirgusi labai mazai, vaikiskomis, ne suaugusiuju ligomis 4u.gif Sirgau gripu 20-ties , turejau ausu uzdegima 25 ( ziema), pries kokius 5 turejau sloga, man tuoj sueis 43 biggrin.gif
Sunus pirmoje klaseje sirgo karta gripu ( skrandzio) nes puse klases sirgo....viena vasara ausi paskaudejo, nes atsimaude nemazai ( 14-kos) . Praeita ziema turejo sloga nedidele. Jam jau 18niolika 4u.gif

Cia jei norint pritraukti panasias mano ir sunaus ( ligas) 4u.gif

Nera viskas idealu 4u.gif Bet to niekaip nepritempciau dvasinems ligoms 4u.gif

O gal cia dvasines ligu priezastys ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 20:50)
Demesio tikrai nemegstu  mirksiukas.gif Net labai, bet taip gaunasi  4u.gif

Mano nuomone ligos kimba kai nusilpusi imunine sistema, organizmas  4u.gif
Su tuo reikalu neturime problemu nei as , nei sunus, nei vyras ,  nei mama,  net tetis neturejo  4u.gif

Vaikysteje esu sirgusi labai mazai, vaikiskomis, ne suaugusiuju ligomis  4u.gif Sirgau gripu 20-ties , turejau ausu uzdegima 25 ( ziema),  pries kokius 5 turejau sloga, man tuoj sueis 43  biggrin.gif
Sunus  pirmoje klaseje sirgo karta gripu ( skrandzio)  nes puse klases sirgo....viena vasara ausi paskaudejo, nes atsimaude nemazai ( 14-kos)  . Praeita ziema turejo sloga nedidele. Jam jau 18niolika  4u.gif

Cia jei norint pritraukti panasias mano ir sunaus ( ligas)  4u.gif

Nera viskas idealu  4u.gif  Bet to niekaip nepritempciau dvasinems ligoms  4u.gif

O gal cia dvasines ligu priezastys ?  ax.gif

O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina?
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 20:50)
Demesio tikrai nemegstu  mirksiukas.gif Net labai, bet taip gaunasi  4u.gif

Mano nuomone ligos kimba kai nusilpusi imunine sistema, organizmas  4u.gif
Su tuo reikalu neturime problemu nei as , nei sunus, nei vyras ,  nei mama,  net tetis neturejo  4u.gif

Vaikysteje esu sirgusi labai mazai, vaikiskomis, ne suaugusiuju ligomis  4u.gif Sirgau gripu 20-ties , turejau ausu uzdegima 25 ( ziema),  pries kokius 5 turejau sloga, man tuoj sueis 43  biggrin.gif
Sunus  pirmoje klaseje sirgo karta gripu ( skrandzio)  nes puse klases sirgo....viena vasara ausi paskaudejo, nes atsimaude nemazai ( 14-kos)  . Praeita ziema turejo sloga nedidele. Jam jau 18niolika  4u.gif

Cia jei norint pritraukti panasias mano ir sunaus ( ligas)  4u.gif

Nera viskas idealu  4u.gif  Bet to niekaip nepritempciau dvasinems ligoms  4u.gif

O gal cia dvasines ligu priezastys ?  ax.gif

O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina? As pati koki karta ar du per metus susergu persalimo ligomis, buna tai kosulys, tai gerkle paskauda. Tai ir tai dziaugiuosi, kad nedaznai, nes pazystu nemazai zmoniu, kurie serga tikrai daznai. Bet jusu atveju Kai visa seima nesergate, tai nepalyginti......noreciau, kad ir mano seima sitaip laikytusi, ypac vaikai
Atsakyti