QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 20:50)
Demesio tikrai nemegstu
Net labai, bet taip gaunasi
Mano nuomone ligos kimba kai nusilpusi imunine sistema, organizmas
Su tuo reikalu neturime problemu nei as , nei sunus, nei vyras , nei mama, net tetis neturejo
Vaikysteje esu sirgusi labai mazai, vaikiskomis, ne suaugusiuju ligomis
Sirgau gripu 20-ties , turejau ausu uzdegima 25 ( ziema), pries kokius 5 turejau sloga, man tuoj sueis 43
Sunus pirmoje klaseje sirgo karta gripu ( skrandzio) nes puse klases sirgo....viena vasara ausi paskaudejo, nes atsimaude nemazai ( 14-kos) . Praeita ziema turejo sloga nedidele. Jam jau 18niolika
Cia jei norint pritraukti panasias mano ir sunaus ( ligas)
Nera viskas idealu
Bet to niekaip nepritempciau dvasinems ligoms
O gal cia dvasines ligu priezastys ?
O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina?
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 24, 20:50)
Demesio tikrai nemegstu
Net labai, bet taip gaunasi
Mano nuomone ligos kimba kai nusilpusi imunine sistema, organizmas
Su tuo reikalu neturime problemu nei as , nei sunus, nei vyras , nei mama, net tetis neturejo
Vaikysteje esu sirgusi labai mazai, vaikiskomis, ne suaugusiuju ligomis
Sirgau gripu 20-ties , turejau ausu uzdegima 25 ( ziema), pries kokius 5 turejau sloga, man tuoj sueis 43
Sunus pirmoje klaseje sirgo karta gripu ( skrandzio) nes puse klases sirgo....viena vasara ausi paskaudejo, nes atsimaude nemazai ( 14-kos) . Praeita ziema turejo sloga nedidele. Jam jau 18niolika
Cia jei norint pritraukti panasias mano ir sunaus ( ligas)
Nera viskas idealu
Bet to niekaip nepritempciau dvasinems ligoms
O gal cia dvasines ligu priezastys ?
O kaip stiprinate imuniteta, kad visa seima nesergate? Ar tiesiog savaime taip iseina? As pati koki karta ar du per metus susergu persalimo ligomis, buna tai kosulys, tai gerkle paskauda. Tai ir tai dziaugiuosi, kad nedaznai, nes pazystu nemazai zmoniu, kurie serga tikrai daznai. Bet jusu atveju Kai visa seima nesergate, tai nepalyginti......noreciau, kad ir mano seima sitaip laikytusi, ypac vaikai