Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 28, 02:57)
Mano mamai pasiseke, pagimde per pusvalandi ir jau mokancia  " issipusti " . Puciau ir miegojau  biggrin.gif  Maniskis ilgai mokesi " ispusti "  biggrin.gif

Dukrą ir aš per pusvalandį pagimdžiau, kas čia tokio? Ir jau žinojau, ką daryti, kai pradės pilvuką pūsti, todėl bėdų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 28, 18:03)
Dukrą ir aš per pusvalandį pagimdžiau, kas čia tokio? Ir jau žinojau, ką daryti, kai pradės pilvuką pūsti, todėl bėdų nebuvo.

Tai su mergyte lengvesnis gimdymas buvo, bet putimas tas pats. Gydytojai aiskina, kad berniukams labiau pucia. Man ju paaiskinimas pasitvirtino, bet jums nea kaip suprantu. Gimimas buvo greitas, lengvesnis, bet pute pilvuka siaubingai vistiek.

Tikiu, kad gimdymo stresas paveikia vaikucius, bet gimdziau vistiek naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 28, 20:42)
Tai su mergyte lengvesnis gimdymas buvo, bet putimas tas pats.  Gydytojai aiskina, kad berniukams labiau pucia. Man ju paaiskinimas pasitvirtino, bet jums nea kaip suprantu.  Gimimas buvo greitas, lengvesnis, bet pute pilvuka siaubingai vistiek.

Tikiu, kad gimdymo stresas paveikia vaikucius, bet gimdziau vistiek naturaliai.

Berniukų skausmo slenkstis mažesnis...
Atsakyti
O man klausimelis: gyvenu su vyru, kuris turi priklausomybe. Bandau ji priimti koks yra, bandau nekreipti I tai demesio ir tiesiog gyventi toliau. Bet kazkur giliai sirdyje mane tai skaudina, nors ir nerodau to. Lyg jauciu, kad turiu daug ko ismokta is sios santuokos. Anksciau turejau stiprius berimus aplink akis, gydytojai priezasties nerado. Jau kuris laikas berimai dingo, bet Kuo toliau tuo labiau dukra zvairuoja viena akimi ir greiciausiai silpsta bent jau vienos akies regejimas. Kaip suprantu tai galetu buti del to, kad as "nenoriu" matyti ir tiesiog "nematau" Kai kuriu dalyku, kurie yra ir kurie mane skaudina. Ka tureciau daryti? Juk noriu tik gero savo vaikui......nenoriu, kad ir toliau didetu bedos SU akytemis. Gal kas patarsite....is anksto dekoju
Atsakyti
kaip žiūrite į tai, kad "kai Die nori nubausti žmogų, tai daro per vaikus"
nesiseka mano vaikui m-kloj bendrauti, o labiausiai pergyvenu aš...
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 21, 20:09)
O man klausimelis: gyvenu su vyru, kuris turi priklausomybe. Bandau ji priimti koks yra, bandau nekreipti I tai demesio ir tiesiog gyventi toliau. Bet kazkur giliai sirdyje mane tai skaudina, nors ir nerodau to. Lyg jauciu, kad turiu daug ko ismokta is sios santuokos. Anksciau turejau stiprius berimus aplink akis, gydytojai priezasties nerado. Jau kuris laikas berimai dingo, bet  Kuo toliau tuo labiau dukra zvairuoja viena akimi ir greiciausiai silpsta bent jau vienos akies regejimas. Kaip suprantu tai galetu buti del to, kad as "nenoriu" matyti ir tiesiog "nematau" Kai kuriu dalyku, kurie yra ir kurie mane skaudina. Ka tureciau daryti? Juk noriu tik gero savo vaikui......nenoriu, kad ir toliau didetu bedos SU akytemis. Gal kas patarsite....is anksto dekoju

Nepritemkite vakui to, nes tai nera dvasiska, pasiskaitykite apie zvairavima, apie silpnesne akyte, apie pratimus. DIEVAS 4u.gif VAIKU NEBAUDZIA 4u.gif uz tevu priklausomybe. Vaikams gali nerviskai atsiliepti blogi tevu veiksmai, bet tai nera DIEVO bausme ax.gif

QUOTE(va va @ 2016 12 21, 23:04)
kaip žiūrite į tai, kad "kai Die nori nubausti žmogų, tai daro per vaikus"
nesiseka mano vaikui m-kloj bendrauti, o labiausiai pergyvenu aš...

Ir Dievas kaltas kad jusu vaikui nesiseka bendrauti ? Galvokite ka rasote 4u.gif Bendraukite su savo vaiku pati, tada ir vaikas mokes bandrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 22 gruodžio 2016 - 04:18
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 21, 21:09)
O man klausimelis: gyvenu su vyru, kuris turi priklausomybe. Bandau ji priimti koks yra, bandau nekreipti I tai demesio ir tiesiog gyventi toliau. Bet kazkur giliai sirdyje mane tai skaudina, nors ir nerodau to. Lyg jauciu, kad turiu daug ko ismokta is sios santuokos. Anksciau turejau stiprius berimus aplink akis, gydytojai priezasties nerado. Jau kuris laikas berimai dingo, bet  Kuo toliau tuo labiau dukra zvairuoja viena akimi ir greiciausiai silpsta bent jau vienos akies regejimas. Kaip suprantu tai galetu buti del to, kad as "nenoriu" matyti ir tiesiog "nematau" Kai kuriu dalyku, kurie yra ir kurie mane skaudina. Ka tureciau daryti? Juk noriu tik gero savo vaikui......nenoriu, kad ir toliau didetu bedos SU akytemis. Gal kas patarsite....is anksto dekoju

Kai vaikas žvairuoja, mamai reikalingi esminiai pokyčiai... Tai labai sudėtinga, tingiam protui ypač...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 12 22, 10:36)
Kai vaikas žvairuoja, mamai reikalingi esminiai pokyčiai... Tai labai sudėtinga, tingiam protui ypač...

Gal galetumete placiau apie esminius pokycius? ka turite omenyje? Domiuosi po truputi karma, dvasinemis negalavimu priezastimis. Daug ka radau, ka tikrai galiu pritaikyti sau, bet jauciu, kad dar labai daug truksta iki pilnesnio suvokimo.....
Papildyta:
[quote=Riviera Maya,2016 12 22, 04:52]
Nepritemkite vakui to, nes tai nera dvasiska, pasiskaitykite apie zvairavima, apie silpnesne akyte, apie pratimus. DIEVAS 4u.gif VAIKU NEBAUDZIA 4u.gif uz tevu priklausomybe. Vaikams gali nerviskai atsiliepti blogi tevu veiksmai, bet tai nera DIEVO bausme ax.gif

Apie zvairuma skaitau daug, lankomes pas gydytojus. Bet tikiu, kad negalavimai tikrai prasideda nuo dvasiniu priezasciu, todel ir ieskau, ka darau ne taip, ka galeciau keisti
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 21, 21:09)
O man klausimelis: gyvenu su vyru, kuris turi priklausomybe. Bandau ji priimti koks yra, bandau nekreipti I tai demesio ir tiesiog gyventi toliau. Bet kazkur giliai sirdyje mane tai skaudina, nors ir nerodau to.

Turit paleisti iš savęs tą priklausomybę, net jei jums atrodo, kad jos neturit. Jei vyriškis alkoholikas, paleiskit iš savęs alkoholiką. Reiškia, jūs turit užspaustą analogišką energiją, kuri pritraukia tai, ką pritraukia. Jei šalia yra kažkas, ko jūs neprimat ir neigiat, tai jūs ir tas kažkas- tarsi lazda su dviem galais, kai vienam gale jūs, kitam priklausomybę ar kažkokį įprotį turintis žmogus. Sakau iš savo patirties. Kaip paleidinėti, domėkitės, prirašyta pilna kad ir šiose temose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 12 22, 15:43)
Turit paleisti iš savęs tą priklausomybę, net jei jums atrodo, kad jos neturit. Jei vyriškis alkoholikas, paleiskit iš savęs alkoholiką. Reiškia, jūs turit užspaustą analogišką energiją, kuri pritraukia tai, ką pritraukia. Jei šalia yra kažkas, ko jūs neprimat ir neigiat, tai jūs ir tas kažkas- tarsi lazda su dviem galais, kai vienam gale jūs, kitam priklausomybę ar kažkokį įprotį turintis žmogus. Sakau iš savo patirties. Kaip paleidinėti, domėkitės, prirašyta pilna kad ir šiose temose.  4u.gif

Aciu uz atsakyma, manau atleisti ir paleisti tai sunkiausiai ismokstami dalykai. Skaitysiu, mokysiuosi... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 12 22, 11:29)
Gal galetumete placiau apie esminius pokycius? ka turite omenyje? Domiuosi po truputi karma, dvasinemis negalavimu priezastimis. Daug ka radau, ka tikrai galiu pritaikyti sau, bet jauciu, kad dar labai daug truksta iki pilnesnio suvokimo.....

Reikia pilnai perinstaliuoti galvos kompiuterį, kad pasikeistų pasaulio matymas, savęs ir kitų žmonių suvokimas... Optimistiškiausiu atveju kokių 5 m. užtektų...
Atsakyti