Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 21, 12:02)
Tas ir yra, kad interpretuojat ir gana nevykusiai. Pagal savo supratimą.

Visos tos, kas gulat kryžium už vargšes apkalbamas mamas, tetukus nelaimingus, ant kurių čia varo gluosnis. Jūs televizoriaus nežiūrit ar ką Per žinias jau atsibodo klausytis apie sumuštus, išbadėjusius,prievartautus, net paskandintus vai?kus. Vaikų namai pilni. Tokios laidos kaip TV PAGALBA vien tik gražias šeimynas rodo, nu pavyzdines: mamos girtos, purvini šiukšlini kambariai, 5 vaikai nuo skirtingų sugyventinių, ai nai nai. Tėtukai irgi mielaširdingi, tie, kurie laksto po studijas, kad iškaulytų DNR testą, kad alimentų mokėti nereiktų, dažnai savo paties vaikui. Kitoj LRT laidoj rodoma jau užaugusi visa karta iš vaikų namų, kai ieško vienas kito broliai seserys. Labai įkvepiantys pavyzdžiai apie tėvų visokeriopą meilę, ai nai nai wub.gif

visi mato tai ka nori matyti... As matau aplink daug seimų kuriose auga laimingi vaikai, kurie atiduoda dusia kad vaikai butu laimingi. Kur tevai verciasi per galva kad vaikam sukurti gerbuvi, kad juos lavintu, myli ir t.t.

matot nereikia buti isprusiusiu labai, kad suprastum kad tv yra komercija, rodo ka zmones ziuri, o kazkodel visada laidos apie skausma, netektis, invalidus , visi kriminnalai sulaukia didziausio susidomejimo.. laidos apie gamta, geri, religija yra neziurimos todel rodo tai ko zmonem reikia, kazkodel taip yra turbut musu tauta tokia "gruzo" verge doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 21, 13:40)
ne=inau, bet man dabar tai jau aišku visiškai, ne taip, kaip Jūs parašėt-pažodžiui, va kaip pletkai gaunas mirksiukas.gif

tai čia viskas aiškiau nei aišku, jei rusiškai skaitot, reikia iįsivaizduoti tėva-kaip naujagimi tik ka gimusi ir tikrai tada nieko šlykštaus nebelieka...

o ne kaip parašėt-tėvui lytiniui organus bučiuot.,..fu kaip šlykštu

представьте себе отца новорожденным в ту минуту, когда он впервые заплакал из-за отсутствия материнской любви. Станьте для него матерью, о которой он тоскует. Возьмите его из колыбели и прижмите к груди. Любите его так, чтобы он перестал плакать. Затем извлеките его из пеленок. Очистите его попку, если это нужно, и положите к себе на обнаженную грудь. Начните ласкать его и голубить, поглаживайте, обнимайте, целуйте, не пропуская при этом ни сантиметра его тела. Не забудьте про половые органы. Их тоже нужно покрыть поцелуями.

Papildyta:
išversiu, ne visos matomai rusiškai skaito
..isivaizduokite savo tėva mazu kudikiu(naujagimiu), kai jis pirma syki pravirko del prarastos motinos meilės...tapkite(vaizduotėje) jo motina, kurios jis ilgisi, paimkite jį iš lopščio ir priglauskite prie krūtinės, mylėkite jį taip kad jis nustotų verkęs, poto išvyniokite jį iš vystyklų ir  priglausite prie savo krūtinės, myluokite, glostykite jį, nusėkite kiekvieną odos centimetrą bučiniais, neaplenkiat ir lytinių organų

Nesivarginkit, as puikiai skaitau rusiskai. Be kita ko knyga skaiciau lietuviskai, bet supratau taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 21, 13:25)
visi mato tai ka nori matyti... As matau aplink daug seimų kuriose auga laimingi vaikai, kurie atiduoda dusia kad vaikai butu laimingi. Kur tevai verciasi per galva kad vaikam sukurti gerbuvi, kad juos lavintu, myli ir t.t.

matot nereikia buti isprusiusiu labai, kad suprastum kad tv yra komercija, rodo ka zmones ziuri, o kazkodel visada laidos apie skausma, netektis, invalidus , visi kriminnalai sulaukia didziausio susidomejimo.. laidos apie gamta, geri, religija yra neziurimos todel rodo tai ko zmonem reikia, kazkodel taip yra turbut musu tauta tokia "gruzo" verge  doh.gif

4u.gif As butent tai vadinu normalia, stipria laiminga seima 4u.gif

Labai liudna kad poluliarinami ir propaguojami blogi dalykai, kad jiems televizija rodo tiek daug demesio.....

Gluosni,

Na o del dukros isbuciavimo teva isivaizduojant kudikiu net ir vaizduoteje, nefiziskai, man kaip mamai atrodo dvigubai ziauriai doh.gif Visu pirma tevas visiskas egoistas, kad sitoki gydyma prieme kaip gydyma doh.gif , o jus dar cia plius rasote tokias bjaurastis apie mamas SUPERMAMU forume, turetumete suprasti, kaip cia mamos- neskandinancios savo vaiku suliniuose turi jaustis, kai rasoma sitiek purvo. As galvoju, kad jus netgi neturite vaiku g.gif Kad jus netgi nemotina .
Uzjauskite silpnus nudvasejusius vyrus kokiame nors vyriskame forume doh.gif
Tokiu yra, pasiieskokite , jei lietuviu tokiu per mazai, ACIU DIEVUI, pasiieskokite kitakalbiu forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 21, 06:26)
Aha, ant kryziaus mane  smile.gif  o jus gal busite ta, kuri pranes?  bigsmile.gif

Yra kas pranesa, o as paprasciausiai zinau, kad jie skaito patys, as tik palengvinau pacituodama. Labai noretum ant kryziaus? Uzjauciu Tave Gluosni moraliskai, bet nuklydai labai stipriai ir pati nebepataikai i savo pacios uzvesta tema.
Atsakyti
Arba aš jau nieko nebesuvokiu ir nesuprantu žmonių (o būtent , kaip jie reaguoja į tai kas parašyta). Ar tokia elgesio norma, kad tik nesutikti, alternatyvos nesiūlant. Nelabai suprantant apie ką čia dėstoma...
Papildyta:
QUOTE(Febrez @ 2016 04 21, 16:42)
Yra kas pranesa, o as paprasciausiai zinau, kad jie skaito patys

Sudominot...nuo kada čia savo nuomonės išdėstymas (cituojant kitus šaltinius) yra nusižengimas ?
Kai nesutampa su jūsų nuomone ?
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2016 04 21, 15:42)
Yra kas pranesa, o as paprasciausiai zinau, kad jie skaito patys, as tik palengvinau pacituodama. Labai noretum ant kryziaus? Uzjauciu Tave Gluosni moraliskai, bet nuklydai labai stipriai ir pati nebepataikai i savo pacios uzvesta tema.

Oi, kokia jus paslaugi smile.gif
Ant kryziaus nenoreciau, nesiaukociau, nes aukotis blogai, zinokit.
Uzjausti nera del ko smile.gif turekit omeny, kad tai ka matot, nebutinai yra tiesa. Dar karta isitikinau, jog ne visi diena mato, ir ne visi sugeba perskaityti tai, kas juodu ant balto ju kalba parasyta. Kur jau cia man su savo aiskinimais. Bet del diskusijos as patenkinta, nes padejo paciai suprasti labai daug.
Dekoju visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2016 04 21, 15:44)
Arba aš jau nieko nebesuvokiu ir nesuprantu žmonių (o būtent , kaip jie reaguoja į tai kas parašyta). Ar tokia elgesio norma, kad tik nesutikti, alternatyvos nesiūlant. Nelabai suprantant apie ką čia dėstoma...
Papildyta:

Sudominot...nuo kada čia savo nuomonės išdėstymas (cituojant kitus šaltinius) yra nusižengimas ?
Kai nesutampa su jūsų nuomone ?

Visas šis forumas po cenzūra, negi dar nežinojot? g.gif Tik kas nepatinka - ištrina.
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 21, 16:33)
Oi, kokia jus paslaugi smile.gif
Ant kryziaus nenoreciau, nesiaukociau, nes aukotis blogai, zinokit.
Uzjausti nera del ko  smile.gif  turekit omeny, kad tai ka matot, nebutinai yra tiesa. Dar karta isitikinau, jog ne visi diena mato, ir ne visi sugeba perskaityti tai, kas juodu ant balto ju kalba parasyta. Kur jau cia man su savo aiskinimais. Bet del diskusijos as patenkinta, nes padejo paciai suprasti labai daug.
Dekoju visiems  4u.gif

Nedėkokit, kol man neatsakėt ax.gif Nuo kada stipriau gydo kitas nei pats save žmogus? Kodėl tėvas pats sau neišsibučiuoja, jei nori pasveikti? g.gif Niekada niekas neprikels gyvenimui nieko kito, jei tas kitas pats nė kiek nenorės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 21, 18:06)
Visas šis forumas po cenzūra, negi dar nežinojot? g.gif Tik kas nepatinka - ištrina.
Papildyta:

Nežinojau smile.gif Maniau trina, kai įžeidinėja žmones, rašo necenzūriškai ar kaip kitaip pažeidinėja tvarką....ramią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 21, 17:06)
Papildyta:

Nedėkokit, kol man neatsakėt ax.gif Nuo kada stipriau gydo kitas nei pats save žmogus? Kodėl tėvas pats sau neišsibučiuoja, jei nori pasveikti? g.gif Niekada niekas neprikels gyvenimui nieko kito, jei tas kitas pats nė kiek nenorės

Jus apie konkretu pvz. kur ikeliau citata, ar aplamai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 21, 17:06)

Man atrodo, kad nesusilenkia senas žmogus tiek, kad pats sau užpakalį išsibučiuotų. Ne jogas turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 21 balandžio 2016 - 16:38
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 21, 16:33)
Man atrodo, kad nesusilenkia senas žmogus tiek, kad pats sau užpakalį išsibučiuotų. Ne jogas turbūt.

juk issiaiskinome bendromis jegomis jau, jog ten buvo kalba apie dvasini gydyma mintimis, kur pats tevas nesugebejo, dukra turejo visaip kaip teva isivaizduoti ir mintimis isbuciuoti, cia nereikia buti jogu biggrin.gif

Gluosni, nera uz ka 4u.gif Ryskinsiu jusu mamu izeidinejimus, cituodama, kad moderatoriai geriau matytu 4u.gif Tikiuosi ir kiti taip darys 4u.gif
Atsakyti
Butinai ryskinkit, man paciai labai idomu kur as mamas izeidineju bigsmile.gif
Atsakyti