QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 22, 15:12)
Man verstis nebera kur, as tokia buvau vaikysteje, visus mylinti, visiems atleidzianti, visiems padedanti, sauganti ir uzjaucianti visus skriaudziamus...nuo 14likos dirbau 2 etatus valytoja , po mokyklos, po namu darbu.... bet tada bent jau tik tokius sapnus sapnuodavau, valydavau net sapnuose Beje pinigeliai kaupti veliau virto vagnoriukais ir is keliu tukstanciu , liko tik kelios desimtys paauglysteje pajutau blogio poveiki geriui, ten pamaciau kaip suauge iskrypeliai vizualizuoja jaunas paneles, kokias vizualizacijas kuria ir kokias mintis siuncia. Taip kad man valytojos darbas labai padejo to nesapnuoti
Man negeda to rasyti, nes as neturiu ka blogo apie save parasyti Kaip valdyti smegenukus labai gerai zinau Nuo tada ismokau ivertinti kas tikra ir svarbu, is tu pinigeliu sumokedau uz pijoko tevo buta, bet uztai isgelbejau ji nuo siukslyno gyvenimo, radusi laiko dar ir jo buta isvalydavau, o ten tikrai budavo daug ka valyti, daug daugiau negu per mano du etatus. Zinau kad jis uz tai man dekingas Siandien 18 metu kaip jo nebera sioje zemeleje
Man negeda to rasyti, nes as neturiu ka blogo apie save parasyti Kaip valdyti smegenukus labai gerai zinau Nuo tada ismokau ivertinti kas tikra ir svarbu, is tu pinigeliu sumokedau uz pijoko tevo buta, bet uztai isgelbejau ji nuo siukslyno gyvenimo, radusi laiko dar ir jo buta isvalydavau, o ten tikrai budavo daug ka valyti, daug daugiau negu per mano du etatus. Zinau kad jis uz tai man dekingas Siandien 18 metu kaip jo nebera sioje zemeleje
Yra kur verstis, nes tau reikėtų išmokti patylėti. Dėl savęs pačios, tiesiog. Tu vėl paleidai smegenų audrą. Tau to reikia? Jei reikia, tai leisk, žmonėms smagu pasiskaityti forume, atsipūsti nuo darbų
Jei jau tiek išsipasakojai, tai dar pridėsiu, kad pamiršai vaikus prirašyti. Kad esi čia dėl vargšų vaikų, kuriuos saugai nuo pati žinai ko
Alio alio, kukū, labutis vaikų kaip ir nėra čia, paaugliai nebent ar jų mamos. Čia ne vaikų darželis, čia suaugusiųjų forumas
Aš nesu tau priešas, tu man nieko nepadarei, tu man netrukdai. Tu tieisog kenki pati sau ir kai kuriems forumiečiams, kurie tavęs dar nežino ir mano, kad jiems į jų klausimą atrašo rimtas žmogus ir rimtai. Dėl to aš tau duodu pastabas - kartais negražias, nes kai nenustoji ir šakojiesi, tai natūraliai užknisi, juk ir aš tik žmogus.
Įkirtai? Supratai? Abejoju... Bet ai, turėjau laiko, tai parašiau, nesunku man, mėgstu rašyti