QUOTE(Aurrora @ 2016 11 22, 01:46)
Noriu pasidalinti kaip as suprantu EGO.
EGO - tai kaip kamienas, ant kurio lyg sakos issikeroja viskas, prie ko prisirisa zmogus: lytis, zinios, issilavinimas, socialinis statusas, seimynine padetis, isipareigojimai, iprociai, pomegiai, talentai, isvaizdos privalumai ir pan. Daznai, siekdami dvasinio vystymosi, zmones tik "apkapoja" sakas-sakeles, t.y. issilaisvina nuo priklausomybiu, iprociu ar kazkokiu pomegiu bei laiko tai pergale nugalejus EGO. O dar populiariau - susikoncentruoja i savo lyti, a-le-"as Moteris!", "as Mama" ir pan. Mano manymu, pergale imanoma tik tuo atveju kai nukertamas kamienas prie pat saknies - t.y. visas EGO su visom sakom ir sakelem. Tai yra busena i kuria pereinama meditacijos ar maldos metu, arba tiesiog - nes faina pabuti tokioje busenoje. T.y. visiska laisve nuo visko prie ko prisirise zmones. Stai tuomet ir matai/jauti/pergyveni nuostabia tyla-taika-meile ..tiesiog matai grozi sito pasaulio chaose ir triuksme.
Ar mokate-esate bande pereiti i tokia busena?
Kokia-kuria saka Jums butu sunkiausia nukirsti?
Kuri saka sunkiausia arba labiausiai issikerojusi?
Aurora, saku kirsti nereikia , nes tylai ir meilei tai netrukdo ne trupucio
Meilei sau gal jums to reikia, bet jausti meile is kitu yra daug svarbesne ir didesne palaima. Dievo palaima
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 22, 09:41)
Tai verskis, verskis, ko lauki? Ko čia mane kaltini, kad tris metus tau gyvenimą ėdu ir lakioji iš paskos? Juk sakiau, ėdiesi sau pati. Mąstyk ką rašai viešuose forumuose, nes jei rašysi nesąmones ar savo haliucinacijas, kad ir užslėpta forma, visada atsiras kas nors, kas tau apie tai pabaksnos. Ne aš, tai kas nors kitas. Valdyk smegenukus ir savo pykčius po to, kai tau apie tai parašoma
Tai tu visa tai rasei viesai, ligas prirasineji, vadini visokiais zodziais, jei kas labai dometusi musu gicais forume, pastebetu kaip tavo pacios rasyti postai man,- atsisuka tavaja kriptimi, tikiuosi niekas tuo ir nesidomi
bet man tai visai idomu matyti
Man verstis nebera kur, as tokia buvau vaikysteje, visus mylinti, visiems atleidzianti, visiems padedanti, sauganti ir uzjaucianti visus skriaudziamus...nuo 14likos dirbau 2 etatus valytoja , po mokyklos, po namu darbu.... bet tada bent jau tik tokius sapnus sapnuodavau, valydavau net sapnuose
Beje pinigeliai kaupti veliau virto vagnoriukais ir is keliu tukstanciu , liko tik kelios desimtys
paauglysteje pajutau blogio poveiki geriui, ten pamaciau kaip suauge iskrypeliai vizualizuoja jaunas paneles, kokias vizualizacijas kuria ir kokias mintis siuncia. Taip kad man valytojos darbas labai padejo to nesapnuoti
Man negeda to rasyti, nes as neturiu ka blogo apie save parasyti
Kaip valdyti smegenukus labai gerai zinau
Nuo tada ismokau ivertinti kas tikra ir svarbu, is tu pinigeliu sumokedau uz pijoko tevo buta, bet uztai isgelbejau ji nuo siukslyno gyvenimo, radusi laiko dar ir jo buta isvalydavau, o ten tikrai budavo daug ka valyti, daug daugiau negu per mano du etatus. Zinau kad jis uz tai man dekingas
Siandien 18 metu kaip jo nebera sioje zemeleje
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..