Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 22, 07:46)
Aurrora, mes puikiai jaučiam, kokia esi. Tik šioje temoje kietesnė oda nepakenktų.
Norėčiau paklausti, o iš kur tas perteklius atsiranda?

LAIMINGA Moteris.
Mylinti, mokanti atleisti - tiesiog neitiketinai atlaidi visiems ir uz viska, priimanti pasauli tokiu koks jis yra ir MYLINTI si pasauli, jaucianti HARMONIJA zmoniu pasaulyje, LAIMINGA vienatveje (nesiverzianti zut but priristi kazka prie saves ar pati prisiristi; kitu zmoniu truksta kai yra trukumas viduje), ir t.t...
Laimingos Moters vaikai gyvena Laimingus Gyvenimus, nes butent Laiminga Mama dovanoja lengvesne Karma.
Laimingos Moters Vyras - klesti, jam viskas puikiai sekasi.
Tokia moteris labai lengvai pritraukia i seima turtus ir klestejima.
Viskas salia jos harmonizuojasi savaime ir is saves.

Yra milijonai budu kaip moteris apvalo savo energija ir pasisemia naujos.
Yra zmones - donorai, kuriems lemta buti Dievo irankiu ir tiesiog perduoti, dalinti energija.
Plati tema.

O kokiu Jus matote zmogu, turinti teise dalintis savo energija arba gydyti/mokyti kitus?

Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 21, 19:35)
Ji mane tris metus ede tokiais zodziais, kad neatlaikiusi parasiau A. Z.  jos pacios stiliumi, dabar ta zinute bando santazuoti-uztildyti  4u.gif  Nieko as ten blogo jai asmeniskai ir neparasiau, o galejau  biggrin.gif

Tu pati visus ėdei ir daėdei su nepaaiškinamomis nesąmonėmis, nes tu nesakydavai, kad: tai tavo nuomone, tau atrodo ir t.t, tu konstatuodavai nesamus 'faktus', apie kuriuos niekas kitas nekalbėjo tik tu viena. Ir tu nė nesuvoki švelnaus pašiepimo. Jei taip yra, tai neturėtumei forumuose lankytis, nes tau neadekvačiai viskas ima atrodyti, nors košę užviri tik tu pati, o po to rėki, kad tave puola ir kone kankina.
Ir ne mano tu stiliumi rašei, ne mano. Tu pratrūkai ir atskleidei visas kortas kokia esi, savo stiliumi.
Jei lakstysi dabar iš paskos, prisidirbus iki ausų, jei nenutilsi ir replikuosi, nenutilsiu ir aš, nieko kito man nelieka, nes tenka žmonėms po to asmeniškai aiškinti, kai išsigandę tavo neadekvačių gąsdinimų, rašo man ir klausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 23:01)

O kokiu Jus matote zmogu, turinti teise dalintis savo energija arba gydyti/mokyti kitus?

Nesutikau tokių šiame lygmenyje.
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 23:01)
LAIMINGA Moteris.
Mylinti, mokanti atleisti - tiesiog neitiketinai atlaidi visiems ir uz viska, priimanti pasauli tokiu koks jis yra ir MYLINTI si pasauli, jaucianti HARMONIJA zmoniu pasaulyje, LAIMINGA vienatveje (nesiverzianti zut but priristi kazka prie saves ar pati prisiristi; kitu zmoniu truksta kai yra trukumas viduje), ir t.t...
Laimingos Moters vaikai gyvena Laimingus Gyvenimus, nes butent Laiminga Mama dovanoja lengvesne Karma.
Laimingos Moters Vyras - klesti, jam viskas puikiai sekasi.
Tokia moteris labai lengvai pritraukia i seima turtus ir klestejima.
Viskas salia jos harmonizuojasi savaime ir is saves.

Yra milijonai budu kaip moteris apvalo savo energija ir pasisemia naujos.
Yra zmones - donorai, kuriems lemta buti Dievo irankiu ir tiesiog perduoti, dalinti energija.
Plati tema.

Nenutrinsiu pradzios, o rasau telefonu.
Mano supratimu,teise dalintis turim visi. Energija, pinigais, sypsenom, maistu, rubais, kuo tik norim smile.gif
Jus - siltas zmogus, neiskenciu neparasiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 21:14)
Pamenu, turėjau tokį stiprų seminarą, jo pabaigoje "daviau po dovaną kiekvienam"- pravaliau purvus. Maniau, gerą darbą darau. Kam kitą dieną, kam vėliau, prasidėjo pykinimas, vėmimas ir pan. malonumai. Reikia labai atsargiai su visomis metodikomis...

Kai kas pasakytų, kad jiems įvyko valymas ir jūsų metodika kaip tik suveikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 21, 23:07)
Nenutrinsiu pradzios, o rasau telefonu.
Mano supratimu,teise dalintis turim visi. Energija, pinigais, sypsenom, maistu, rubais, kuo tik norim  smile.gif

Parašysiu savo ūkišku stilium: kiek kartų žmonių, kurie man linkėjo laimės ir viso ko geriausio bei siūlė savo meilę ir energijas, paprašiau ateiti į mano namus, išplauti grindis arba nuvalyti langus. Laukiu nesulaukiu...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 23:09)
Kai kas pasakytų, kad jiems įvyko valymas ir jūsų metodika kaip tik suveikė smile.gif

Suveikė tam kartui, bet paskui su trenksmu sugrįžo atgal...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 22:10)
Suveikė tam kartui, bet paskui su trenksmu sugrįžo atgal...

Kam? Jum ar jiems? Jei jiems - tai tada galima interpretuoti, kad brudas liko paviršiuje iškilęs ir toliau nepasišalino, užspaudė juos, ėmė lįsti atgal ir panašiai. O jei jums, tai nežinau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 23:14)
Kam? Jum ar jiems? Jei jiems - tai tada galima interpretuoti, kad brudas liko paviršiuje iškilęs ir toliau nepasišalino, užspaudė juos, ėmė lįsti atgal ir panašiai. O jei jums, tai nežinau tada smile.gif

Jiems grįžo, todėl ir pykino, vėmė ir pan. Nuo tada žaidimais nebeužsiimu, nes gerais norais pragaras grįstas...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 22, 08:07)
Mano supratimu,teise dalintis turim visi. Energija, pinigais, sypsenom, maistu, rubais, kuo tik norim  smile.gif

Aciu. Jus su Gluosniu mane cia pritrauket. mirksiukas.gif
Aciu Jums!
heart.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 22, 08:10)
Parašysiu savo ūkišku stilium: kiek kartų žmonių, kurie man linkėjo laimės ir viso ko geriausio bei siūlė savo meilę ir energijas, paprašiau ateiti į mano namus, išplauti grindis arba nuvalyti langus. Laukiu nesulaukiu...

Nieko nelinkiu ir nesiulau. Bet jei paprasytumet, tikrai ir grindis isplauciau, ir langus, ir pacios apatinius perskalbciau. Nieko nera geresnio nei patycios is zmogaus EGO (aciu!) ir nieko nuostabesnio - nugaleti SAVO EGO. As pati vis dar ieskojimuose, bandau suprasti kas atsitiko....tarytum issitryne kategoriskumas dalinant visus ir viska i gera ir bloga. Atvirksciai, as tiesiog isimylejusi visus savo skriaudikus... o juk buvo laikotarpiai - taip skaudejo ir atrode niekada neatleisiu. Dabar gi - fantastiska busena, as matau juos kaip pacius galingiausius mokytojus, kurie aukodamiesi dave man patirti ir ISMOKE, padejo tapti stipresne... Telaimina juos visus Dievas!

Aciu uz pokalbi. Aciu visoms ir kiekvienai. 4u.gif
Turiu begti.
iki!
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 23:19)
Aciu. Jus su Gluosniu mane cia pritrauket.  mirksiukas.gif
Aciu Jums!
heart.gif

Oj, prisiprasiau biggrin.gif dekui, bet mano rasinejimu nereiktu imti uz gryna piniga, man patiktu, kad temai pasibaigus ji dingtu, kaip bendraminciuose. Bent jau mano postai.
Kaip Vaižgantė sake, cionai nebus lengva, tad nepabekit. Prasau 4u.gif biggrin.gif nes tokiu diskusiju ir norisi sitoj temoj, o ne apie papildus.

Vaizgante, is esmes sutinku. Kaip sake Amariliai kazkada, paprasyk meile deklaruojancio 10 litu, tuoj dings.

Papildyta:
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 23:28)
Aciu. Jus su Gluosniu mane cia pritrauket.  mirksiukas.gif
Aciu Jums!
heart.gif
Papildyta:
Nieko nelinkiu ir nesiulau. Bet jei paprasytumet, tikrai ir grindis isplauciau, ir langus, ir pacios apatinius perskalbciau. Nieko nera geresnio nei patycios is zmogaus EGO (aciu!) ir nieko nuostabesnio - nugaleti SAVO EGO. As pati vis dar ieskojimuose, bandau suprasti kas atsitiko....tarytum issitryne kategoriskumas dalinant visus ir viska i gera ir bloga. Atvirksciai, as tiesiog isimylejusi visus savo skriaudikus... o juk buvo laikotarpiai - taip skaudejo ir atrode niekada neatleisiu. Dabar gi - fantastiska busena, as matau juos kaip pacius galingiausius mokytojus, kurie aukodamiesi dave man patirti ir ISMOKE, padejo tapti stipresne... Telaimina juos visus Dievas!

Aciu uz pokalbi. Aciu visoms ir kiekvienai. 4u.gif
Turiu begti.
iki!

Bet tai tik busena, ji kinta i kitokia. Ir tai naturalu.

Labai geras jausmas apima isplovus tualeta, numaudzius neigalu zmogu ir tt. Bet nezinau, ar eiciau uz aciu pas kazka plauti wc. Zinau, neiciau.

Linkejimai pogrindziui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 22, 08:37)

Labai geras jausmas apima isplovus tualeta, numaudzius neigalu zmogu ir tt. Bet nezinau, ar eiciau uz aciu pas kazka plauti wc. Zinau, neiciau.

Linkejimai pogrindziui smile.gif

As kalbejau apie situacija leisti save pazeminti, nusizeminti ir tyliai, kantriai, perzengiant per save/savo EGO praeiti nuo-iki. Man atrodo kai kazkas bando mus palauzti, tai yra butent pamoka, kad ismokyti atpazinti savo EGO ribas ir... isbandyti, ar gali tas ribas perzengti.
O kas del "aciu" ar kitokio atlygio, tai irgi puiki pamoka - kai nieks net nepastebi ir nepadekoja.
4u.gif

Apie koki "pogrindi" kalba? ax.gif
...nejau taip sunku atsisveikinti su praeitimi ir savo ivaizdziu? As suprantu, kad traukia ir brangu, nes ten palikot savo energija. Bet nejau ir man verta eiti i Jusu praeiti? Klausiu ne tik Jusu. Jus ne pirma, kas uzuominomis pasakoja apie Jusu visu cia "praeities bagaza". Kam Jus ji velkate su savimi? Kam pristatinejate ta bagaza naujam zmogui? Jus man idomios tokios, kokios esate cia ir dabar. mirksiukas.gif

(Uzbegau. Idomu, mano parasas matysis ar ne? ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 20:03)
As smalsi, man patinka eksperimentuoti. Ant dienu isbandziau ta technika, kuria aptarinejote cia su Gluosniu. T.y. isivaizduoji, kad zmogus naujagimis - pasidedi ji sau ant krutines ir glostai, myluoji, tarytum atiduoti Motinos Meile, kurios tam zmogeliukui tai truko nuo pat gimimo. Isbandziau ant labai senyvos ir piktos moters, ji kankino viena artima, pastoviai priekabiavo, provokavo ant emociju ir tempe laika - negrazino pinigu. As keleta kartu pabandziau ta technika. Ji kaip kudikis buvo ledine, labai susalusi... Kas pasikeite? Ji nebegali kalbeti (jai butent siom dienom kai kas atsitiko su gerkle) ir ji atidave pinigus.  ax.gif  As jos nieko neprasiau ir nieko neaiskinau!
As neturiu jokiu galiu. Tai kas ateina per mane - Auksciausiuju Jegu Valia ir as Joms labai dekinga! Aciu Dievui.

Kas nors dar bande ta technika - "myluoti isivaizduojama naujagimi"?

Neteko bandyti tokios technikos, ar nepaprasciau paprasciausiai pasikalbeti su Dievu, rezultatas tas pats 4u.gif Tik be jokiu blogybiu, viskas daug sklandziau...

Bet labai gerai galiu isivaizduoti nepakartojama realia situacija jums ta meile ir geriu pasidalinti su vaikais vaiku namuose, ten visada reikalingi ne tik geri darbuotojai, bet ir ateinantys aplankyti, padeti wub.gif Man vizualizavimas kaip gyvenimas svajonese, bet realiai tai mazai kam padeda. Gal but jaustis geriau tam kartui.....O tiems vaikams kurie palikti ?

Monteverte ir tu pradedi buti sugedusia plokstele , kaip viskas apsiverte aukstyn kojomis , as skaitau ir negaliu nepastebeti .
Manau, kad Aurroros parasymai, TAU labiausiai pades, gal po kokiu 3 metu taip apsiversi 4u.gif Be jokio sarkazmo, jei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 22 lapkričio 2016 - 01:43