Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 22, 06:18)
Labai atidžiai perskaičiau ir išsakysiu savo nuomonę.
Kas davė tau teisę kištis į kitų žmonių gyvenimą? Tau atrodo, kad tu padėjai, bet... ar tai nebuvo meškos paslauga? O jei yra priežasčių, kodėl tų pinigų negalėjo grąžinti? Jei yra priežasčių, kodėl turėjo provokuoti?

Be advokato nekalbesiu! biggrin.gif Kodel is kart teismas? ))))
Pinigai - uz atlikta darba.
Provokavo, nes vienisa ir pikta, ligota, reikia energijos... todel taaaase zmogu kaip uz virvuciu prasydama dar ir dar vienos nemokamos paslaugos, o atsiskaityti - grazinti sena skola venge. Maza kas ten jos gavoj. As nelendu prie kitu zmoniu. Tai ji pristojo prie MANO ZMOGAUS, nes per ta zmogu priprato gauti energija (plius - tas zmogus geras, ziurejo i ja su gailesciu, o paciam jegos tik seko nuo to kad pasiduoda manipuliacijai).

Meile - gydo.
Kisimasi matau tuomet, kai bandoma nukreipti zmogu arba jam nurodineti.
O kai tiesiog atiduodi Meiles energija - harmonizuoji ir tiek... Viskas Dievo ir pacio Zmogaus valioje.

Vaizgante, as dekoju uz grazius zodzius, bet abejoju ar tamsta teisi. Gal paciai vertetu susimastyti - ar tikrai turite teise klijuoti etiketes ir taip is kart, net nepaklausta, aukstai ivertinti arba nuteisti zmogu. mirksiukas.gif
"Kas tau dave teise?!"... o pklauskite saves? ax.gif
... visi mes - dulkes...
As atsisakau tarnauti EGO. As tarnauju Dievui - saltiniui is kurio visi mes atejome.
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 21:39)
Be advokato nekalbesiu!  biggrin.gif  Kodel is kart teismas? ))))
Pinigai - uz atlikta darba.
Provokavo, nes vienisa ir pikta, ligota, reikia energijos... todel taaaase zmogu kaip uz virvuciu prasydama dar ir dar vienos nemokamos paslaugos, o atsiskaityti - grazinti sena skola venge. Maza kas ten jos gavoj. As nelendu prie kitu zmoniu. Tai ji pristojo prie MANO ZMOGAUS, nes per ta zmogu priprato gauti energija (plius - tas zmogus geras, ziurejo i ja su gailesciu, o paciam jegos tik seko nuo to kad pasiduoda manipuliacijai).

Meile - gydo.
Kisimasi matau tuomet, kai bandoma nukreipti zmogu arba jam nurodineti.
O kai tiesiog atiduodi Meiles energija - harmonizuoji ir tiek... Viskas Dievo ir pacio Zmogaus valioje.

Vaizgante, as dekoju uz grazius zodzius, bet abejoju ar tamsta teisi. Gal paciai vertetu susimastyti - ar tikrai turite teise klijuoti etiketes ir taip is kart, net nepaklausta, aukstai ivertinti arba nuteisti zmogu.  mirksiukas.gif
"Kas tau dave teise?!"... o pklauskite saves?  ax.gif
... visi mes - dulkes...
As atsisakau tarnauti EGO. As tarnauju Dievui - saltiniui is kurio visi mes atejome.

Aurrora, mūsų pasaulėžiūros skiriasi, todėl siūlau nepykti. Aš neteisiu, nes tai grėblys, ant kurio lipau pati, bet manęs niekas nestabdė. Gal ir gerai. Po 1000-ojo guzo susipratau pati.
Prieš darant tokį dalyką, vertėtų peržiūrėti keletą gyvenimų ir rasti priežastis, kodėl ta moteris tokia ir taip elgiasi.
"Mano žmogus"? Kas čia per nuosavybės teisės? O jeigu tam žmogui buvo reikalingos būtent tokios pamokos, jei tai jo grėbliai, daužantys kaktą?
Į mano lakonišką rašymo stilių siūlau žiūrėti kaip į seserišką sugriebimą už alkūnės.
Drįstu seseriškai pasakyti, kad tokie poelgiai nežinia kokiam dievui tarnauja, o ir gerus darbus mes darome, tarnaudami tik savo ego... Tik va norint tai suvokti ir pripažinti, vėl tenka daug kartų gauti grėblio kotu kakton...
Atsakyti
Pagaliau normali, mano ribotu supratimu, diskusija smile.gif

Pasakysiu kaip tam filmuke: ĉiurlenk, upeliuk, čiurlenk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 22, 06:48)
Aurrora, mūsų pasaulėžiūros skiriasi, todėl siūlau nepykti. Aš neteisiu, nes tai grėblys, ant kurio lipau pati, bet manęs niekas nestabdė. Gal ir gerai. Po 1000-ojo guzo susipratau pati.
Prieš darant tokį dalyką, vertėtų peržiūrėti keletą gyvenimų ir rasti priežastis, kodėl ta moteris tokia ir taip elgiasi.
"Mano žmogus"? Kas čia per nuosavybės teisės? O jeigu tam žmogui buvo reikalingos būtent tokios pamokos, jei tai jo grėbliai, daužantys kaktą?
Į mano lakonišką rašymo stilių siūlau žiūrėti kaip į seserišką sugriebimą už alkūnės.
Drįstu seseriškai pasakyti, kad tokie poelgiai nežinia kokiam dievui tarnauja, o ir gerus darbus mes darome, tarnaudami tik savo ego... Tik va norint tai suvokti ir pripažinti, vėl tenka daug kartų gauti grėblio kotu kakton...

Aš išbandžiau technika nesiekdama jokio tikslo - iš smalsumo ir savo malonumui, vildamasi, kad Meilės energija daro stebuklus. Apie permainas sužinojau jų nelaukdama ir net nesitikėdama. Pasidalinau, nes įdomu kitų patirtis.

Atsisakau prieš Jus teisintis. Noriu būti laisva nuo Jūsų ivertinimu. Galima?
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 21:59)
Aš išbandžiau technika nesiekdama jokio tikslo - iš smalsumo ir savo malonumui, vildamasi, kad Meilės energija daro stebuklus. Apie permainas sužinojau jų nelaukdama ir net nesitikėdama. Pasidalinau, nes įdomu kitų patirtis.

Atsisakau prieš Jus teisintis. Noriu būti laisva nuo Jūsų ivertinimu. Galima?

Teisintis ir nereikia. O smalsumas yra viena baisiausių energijų...
Man liūdna, kad žmonės prisikaito metrus ezoterinių knygų ir patiki, kad turi baseinus meilės, kuria gali dalintis, tik va rasti žmogų su bent kiek pravira širdies čakra labai sudėtinga...
Manyčiau, pati metodika nėra bloga, bet geriausia ją būtų daryti sėdint ir žiūrint tam žmogui į akis, kuriam ta procedūra daroma...
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 21:59)
Aš išbandžiau technika nesiekdama jokio tikslo - iš smalsumo ir savo malonumui, vildamasi, kad Meilės energija daro stebuklus.

O save Jūs mylite?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 22:03)
Teisintis ir nereikia. O smalsumas yra viena baisiausių energijų...
Man liūdna, kad žmonės prisikaito metrus ezoterinių knygų ir patiki, kad turi baseinus meilės, kuria gali dalintis, tik va rasti žmogų su bent kiek pravira širdies čakra labai sudėtinga...
Manyčiau, pati metodika nėra bloga, bet geriausia ją būtų daryti sėdint ir žiūrint tam žmogui į akis, kuriam ta  procedūra daroma...

Geras, niekada nepagalvojau apie tai unsure.gif

Laikas patikrina, kiek ir ko pas žmogų yra. Tik baisu, kiek pas mane pykčio. O kažkada galvojau, kad esu gerumo įsikūnijimas.

Stipri praktika. Tikrai kažką išjudina. Bet paskui viskas nuslopo, grįžo į tą pačią poziciją, kaip buvę. Išoriškai susijudino, bet viduj nieks nebuvo pasikeitę. Tokia tad patirtis.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 21, 22:11)

Stipri praktika. Tikrai kažką išjudina. Bet paskui viskas nuslopo, grįžo į tą pačią poziciją, kaip buvę. Išoriškai susijudino, bet viduj nieks nebuvo pasikeitę. Tokia tad patirtis.

Pamenu, turėjau tokį stiprų seminarą, jo pabaigoje "daviau po dovaną kiekvienam"- pravaliau purvus. Maniau, gerą darbą darau. Kam kitą dieną, kam vėliau, prasidėjo pykinimas, vėmimas ir pan. malonumai. Reikia labai atsargiai su visomis metodikomis...
Atsakyti
Toks ispudis, kad Jus is anksto nusprendete kokia as.
Vaizgante lygina su savimi, kita - su kazkokiom ziniom... "nemyli saves = verziesi gelbeti kitus"... As zinau ta formule. mirksiukas.gif Jus net nepastebit ka as rasau... As esu minejusi - gydykime, jei YRA PERTEKLIUS (perteklius energijos ir laimes, dziaugsmo gyvenimu). Beje, ezoteriniu knygu neskaiciau, bet esu asmeniskai ir labai maloniai bendravusi su tais, kas moko kitus (rengia seminarus po visa pasauli) arba pas ka verziasi zmones, kad mokytis.

As manau, kad geriausia, jei susitikus NAUJA zmogu bendrauji/pazindiniesi visiskai pamirses savo zinias ir patirti. Pvz. kaip kad ilga laika buvai vienas negyvenamoj saloj ir staiga - atsirado dar vienas zmogus. Juk dziaugtumemes koks jis/ji bebutu...pamiltume su visais trukumais ir keistenybemis mirksiukas.gif

O jei nesigauna, tuomet imkit ir apsvieskit - kokia cia tvarka, kieno nuomone svarbiausia, kokia linkme galvoti galima ir negalima, kieno vardu geriau nemineti, nes neuzgijo rietenu zaizdos, kieno komentaras lemiamas ir pan. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 22:43)
Toks ispudis, kad Jus is anksto nusprendete kokia as.
Vaizgante lygina su savimi, kita - su kazkokiom ziniom... "nemyli saves = verziesi gelbeti kitus"... As zinau ta formule.  mirksiukas.gif  Jus net nepastebit ka as rasau... As esu minejusi - gydykime, jei YRA PERTEKLIUS (perteklius energijos ir laimes, dziaugsmo gyvenimu). Beje, ezoteriniu knygu neskaiciau, bet esu asmeniskai ir labai maloniai bendravusi su tais, kas moko kitus (rengia seminarus po visa pasauli) arba pas ka verziasi zmones, kad mokytis.

As manau, kad geriausia, jei susitikus NAUJA zmogu bendrauji/pazindiniesi visiskai pamirses savo zinias ir patirti. Pvz. kaip kad ilga laika buvai vienas negyvenamoj saloj ir staiga - atsirado dar vienas zmogus. Juk dziaugtumemes koks jis/ji bebutu...pamiltume su visais trukumais ir keistenybemis  mirksiukas.gif

O jei nesigauna, tuomet imkit ir apsvieskit - kokia cia tvarka, kieno nuomone svarbiausia, kokia linkme galvoti galima ir negalima, kieno vardu geriau nemineti, nes neuzgijo rietenu zaizdos, kieno komentaras lemiamas ir pan.  ax.gif

Aurrora, mes puikiai jaučiam, kokia esi. Tik šioje temoje kietesnė oda nepakenktų.
Norėčiau paklausti, o iš kur tas perteklius atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 22:43)

Nusiraminkit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 11 21, 22:51)
Nusiraminkit. biggrin.gif

Pritariu, čia niekas nieko nevalgo biggrin.gif
Atsakyti