Nu vargšė, te
Papildyta:
Valgot, nevalgot mėsą, koks skirtumas? Štai, kad ĖDATE viena kitą, tai čia faktas. )))
Ir kaip Jūs dabar jaučiatės?
baikit, čia tik pakibinimas, pokalbio ir forumo palaikymas
Tai, kad kiekvieno kūnas labai jau individualus ir niekas negali žinoti ko jam reikia, tik pats jo savininkas. Vienas kaifuoja nuo lašinių, kitas nuo salotų, trečias nuo mėsainių, jei apie maistą. O realiai, tai tik mes patys galim ieškoti ir rasti sau tinkamą mitybą, judėjimo būdą, dvasines priežastis, mąstymo būdą ir t.t. Kas tinka vienam, kitam gali būti nuodas. Jei prašau patarimo, tai man reikia tik idėjų, o ką nuspręsiu, tai tik aš viena žinau. Todėl ir nepagydo medikai, nes jei aš nesiklausau savo kūno, jo nesuprantu ir aklai klausysiu, kad ir pačio geriausio mediko, na nieko nebus, viskas laikina. Kūnas kalba su manimi, tik aš turim išmokti jo kalbos. Bet koks skausmas tai kūno kalba man. Galiu užčiaupti kūną medikamentais, o jis kai atsibus, rėks jau stipriau per skausmą, arba galiu įsiklausyti, susimąstyti, paieškoti ką darau ne taip, ko jam reikia ir padėti kūnui pačiam susitvarkyti. Vienas greičiau išmoksta klausyti ir suprasti kūną, kitam reikia daug gyvenimų ir visokių nelaimių ant galvos ir tai nesupras.
Kažkuri mergina dėl kūno kvapo klausė. Tai pagalvojau, ką aš daryčiau. Pirmiausia, tai ar tas kvapas buvo visada ar atsirado kažkokiu periodu. Jei atsirado kažkokiu periodu, tai kas pasikeitė. Tarkim, gal pradėjau sportuoti daugiau ir per prakatą šiuo metu valosi kūno toksinai, kvapas pasikeitė (padėčiau kūno lengviau pereiti šitą periodą). Gal aš po gimdymo ir dabar taip esu užimta nelabai ramiu kūdikiu, kad nėra kada ir normaliai nusiprausti (įsivesčiau į savo rutiną prausimosi ritualą, kartais tenka ir taip daryti). O gal mano kūnui trūksta kažkokių medžiagų, nes kūdikis pasiėmė ko reikia ir dabar man kūnas kažkaip sako, paieškok ko man trūksta (zinko, magnio, vitaminų B, tai tektų eiti pas medikus ir prašyti tyrimų). O gal jau kažkokios ligos požymis (skydliaukė nedirba padoriai, prie tam tikrų inkstų, kepenų ligų gali būti kvapo pokyčiai ir daug daugiau). Va taip ir pati sau nagrinėčiau kas gali būti ir ieškau pagalbos, prašau gydytojo konkrečių tyrimų arba keičiu kažkokius įpročius ir t.t. Dar savo mintis pasekčiau ar ten nėra kas nors susiję su blogu kvapu, ar nėra minčių apie ką nors kas smirda, dvokia, blogai kvepia, kad ir politikai, kaimynai ir t.t. Jei tokių minčių pagaučiau, tai tektų padirbėti su šita sritimi taip pat. Vėl reiktų surasti tik man suprantamą ir tinkamą metodą. Esmė, kad reikia VEIKTI, VEIKTI ir dar kartą VIEKTI. Bet niekas geriau nesupras, nei aš pati.