Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 21, 14:49)
Monteverte, tau papildai nebeveikia, pasipildyk jau  4u.gif  Butum buvusi gyva reklama savo papildams, deja....As netgi buciau padejusi  mirksiukas.gif Del zinutes as tau jau rasiau, as tavasias irgi tebeturiu  mirksiukas.gif Ir ta kuria moderatoriams siuntei  biggrin.gif

Nu vargšė, te 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 15:46)
4u.gif
Valgot, nevalgot mėsą, koks skirtumas? Štai, kad ĖDATE viena kitą, tai čia faktas. )))
Ir kaip Jūs dabar jaučiatės?  ax.gif

baikit, čia tik pakibinimas, pokalbio ir forumo palaikymas gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 16:46)
4u.gif
Valgot, nevalgot mėsą, koks skirtumas? Štai, kad ĖDATE viena kitą, tai čia faktas. )))

Sveikinu prisidėjus prie ėdančių kompanijos 4u.gif
Atsakyti
Tai as ir dziaugiuosi Jus radusi... ax.gif

Klausimas: jei nuosirdziai apie kazka (zmogu) galvoju, prie manes tuoj limpa to zmogaus ligos-baimes-BUSENA...
Kazkur skyle bioenergetikoj?
Is esme tai as ramiai priimu, man atrodo - tokia jau ta mano dalia, o be to - idomu, as dziaugciausi, jei ismokciau gydyti. mirksiukas.gif

Cia kai kurios minejo, kad gydyti negalima. As irgi matau-jauciu-suprantu, kad kistis i visatos darba nevalia...bet buna atveju kai ta pati visata suveda su zmogumi, kuris nori buti isgelbetu.... Stai ir suprask - kada padeti, o kada ne?
Rasykit. Jus kiekviena labai ispudingos.
Aciu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 17:39)
Tai as ir dziaugiuosi Jus radusi... ax.gif

Klausimas: jei nuosirdziai apie kazka (zmogu) galvoju, prie manes tuoj limpa to zmogaus ligos-baimes-BUSENA...
Kazkur skyle bioenergetikoj?
Is esme tai as ramiai priimu, man atrodo - tokia jau ta mano dalia, o be to - idomu, as dziaugciausi, jei ismokciau gydyti.  mirksiukas.gif

Cia kai kurios minejo, kad gydyti negalima. As irgi matau-jauciu-suprantu, kad kistis i visatos darba nevalia...bet buna atveju kai ta pati visata suveda su zmogumi, kuris nori buti isgelbetu.... Stai ir suprask - kada padeti, o kada ne?
Rasykit. Jus kiekviena labai ispudingos.
Aciu!  ax.gif

Jei limpa- yra atviras kažkoks kanalas, kurį derėtų uždaryti. Man taip buvo- tik kuris vaikas sukarščiuoja, tuoj jo temperatūra man peršoka...Savas vaikas- ne savas, bet ir mamai nedera jo karmos ant kupros nešioti, todėl uždariau kanalą, ir visa tai pasibaigė...
Labai teisingai parašei- "su žmogum, kuris nori būti išgelbėtu", t.y. su tokiu, kuriam malonu, kai jo naštas kiti nešioja... Matyt, esi tiems žmonėms darius meškos paslaugą, todėl jie dar kartą norėtų tavo gerumu pasinaudoti, o atsakyti už tai teks tau pačiai...
Bioenergetinio gydymo pagrindų galima išmokti per 10 min. Bet ar to reikia?
Atsakyti
Aciu, Vaizgante.
Teisybe pasakius, issibarsciau... vienu metu buvau apsupta labai didelio rato zmoniu... kelis metus... visiems linkejau laimes, sekmes; daznai ateidavo tiesiog paprasyti - palinkek man, nes kai tu linki, issipildo. Buvo kas tiesiog sniurais is paskos vaiksciojo. Dziaugiausi, kad per mane visata daro kazka gero. O po to atejo laikas - susimasciau... gal tai MAN siunte visa ta gera, o as dalinu, dalinu. Atsiribojau, uzsisklendziau... beveik pusmeti taip. Megaujuosi vienatve - taip malonu buti viena. Nei mirtis nebebaisi. Kazkokia beribe taika ir meile. O as - tai mazu maziausia dulke, tai - galybe beribe, visa tai kas aplink.

Letai zodziai deliojasi.
Nezinau kodel pas Jus uzejau ir skaitineju.
Galiu tik pasakyt kaip jauciu... - sviesos labai daug, lyg angelai suka lizda, o velniukai stikineja ir bando su tuo kovoti. Stai kaip as matau Jusu cia bendravima.
Aciu, kad isileidot.

Atsakyti

Tai, kad kiekvieno kūnas labai jau individualus ir niekas negali žinoti ko jam reikia, tik pats jo savininkas. Vienas kaifuoja nuo lašinių, kitas nuo salotų, trečias nuo mėsainių, jei apie maistą. O realiai, tai tik mes patys galim ieškoti ir rasti sau tinkamą mitybą, judėjimo būdą, dvasines priežastis, mąstymo būdą ir t.t. Kas tinka vienam, kitam gali būti nuodas. Jei prašau patarimo, tai man reikia tik idėjų, o ką nuspręsiu, tai tik aš viena žinau. Todėl ir nepagydo medikai, nes jei aš nesiklausau savo kūno, jo nesuprantu ir aklai klausysiu, kad ir pačio geriausio mediko, na nieko nebus, viskas laikina. Kūnas kalba su manimi, tik aš turim išmokti jo kalbos. Bet koks skausmas tai kūno kalba man. Galiu užčiaupti kūną medikamentais, o jis kai atsibus, rėks jau stipriau per skausmą, arba galiu įsiklausyti, susimąstyti, paieškoti ką darau ne taip, ko jam reikia ir padėti kūnui pačiam susitvarkyti. Vienas greičiau išmoksta klausyti ir suprasti kūną, kitam reikia daug gyvenimų ir visokių nelaimių ant galvos ir tai nesupras.

Kažkuri mergina dėl kūno kvapo klausė. Tai pagalvojau, ką aš daryčiau. Pirmiausia, tai ar tas kvapas buvo visada ar atsirado kažkokiu periodu. Jei atsirado kažkokiu periodu, tai kas pasikeitė. Tarkim, gal pradėjau sportuoti daugiau ir per prakatą šiuo metu valosi kūno toksinai, kvapas pasikeitė (padėčiau kūno lengviau pereiti šitą periodą). Gal aš po gimdymo ir dabar taip esu užimta nelabai ramiu kūdikiu, kad nėra kada ir normaliai nusiprausti (įsivesčiau į savo rutiną prausimosi ritualą, kartais tenka ir taip daryti). O gal mano kūnui trūksta kažkokių medžiagų, nes kūdikis pasiėmė ko reikia ir dabar man kūnas kažkaip sako, paieškok ko man trūksta (zinko, magnio, vitaminų B, tai tektų eiti pas medikus ir prašyti tyrimų). O gal jau kažkokios ligos požymis (skydliaukė nedirba padoriai, prie tam tikrų inkstų, kepenų ligų gali būti kvapo pokyčiai ir daug daugiau). Va taip ir pati sau nagrinėčiau kas gali būti ir ieškau pagalbos, prašau gydytojo konkrečių tyrimų arba keičiu kažkokius įpročius ir t.t. Dar savo mintis pasekčiau ar ten nėra kas nors susiję su blogu kvapu, ar nėra minčių apie ką nors kas smirda, dvokia, blogai kvepia, kad ir politikai, kaimynai ir t.t. Jei tokių minčių pagaučiau, tai tektų padirbėti su šita sritimi taip pat. Vėl reiktų surasti tik man suprantamą ir tinkamą metodą. Esmė, kad reikia VEIKTI, VEIKTI ir dar kartą VIEKTI. Bet niekas geriau nesupras, nei aš pati.

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 18:06)

Galiu tik pasakyt kaip jauciu... - sviesos labai daug, lyg angelai suka lizda, o velniukai stikineja ir bando su tuo kovoti. Stai kaip as matau Jusu cia bendravima.
Aciu, kad isileidot.

Džiugu, kad tavyje dar tiek tikėjimo šviesa ir gėriu...Manyje to vos keli lašeliai belikę...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 18:18)
Džiugu, kad tavyje dar tiek tikėjimo šviesa ir gėriu...Manyje to vos keli lašeliai belikę...

Visatos pagrindas yra gėris. Tu turi teisę jį priimti arba ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 15:46)
4u.gif

Ji mane tris metus ede tokiais zodziais, kad neatlaikiusi parasiau A. Z. jos pacios stiliumi, dabar ta zinute bando santazuoti-uztildyti 4u.gif Nieko as ten blogo jai asmeniskai ir neparasiau, o galejau biggrin.gif

O as tikejausi, kad pasikeite , susiprato, suaugo galu gale. Turejau vilti vakar, ne intuicija, intuicija neapgavo. biggrin.gif

QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 17:06)
Aciu, Vaizgante.
Teisybe pasakius, issibarsciau... vienu metu buvau apsupta labai didelio rato zmoniu... kelis metus... visiems linkejau laimes, sekmes; daznai ateidavo tiesiog paprasyti - palinkek man, nes kai tu linki, issipildo. Buvo kas tiesiog sniurais is paskos vaiksciojo. Dziaugiausi, kad per mane visata daro kazka gero. O po to atejo laikas - susimasciau... gal tai MAN siunte visa ta gera, o as dalinu, dalinu. Atsiribojau, uzsisklendziau... beveik pusmeti taip. Megaujuosi vienatve - taip malonu buti viena. Nei mirtis nebebaisi. Kazkokia beribe taika ir meile. O as - tai mazu maziausia dulke, tai - galybe beribe, visa tai kas aplink.

Letai zodziai deliojasi.
Aciu, kad isileidot.

Zinau ta jausma labai gerai. Kai supranti, kad tikrai negeri zmones bando pasinaudoti tavimi, apgaudineti kitus....apsimetineti....sunku nutyleti.

QUOTE(Gytarė @ 2016 11 21, 19:16)

Geriui-geris, blogis gerio niekada nevertino, tik naudojosi....

As irgi uz geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 11 21, 20:16)

Kieno visatos?
Kas yra gėris, nusprendžia tik tavo protas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 22, 03:18)

Kuo didesnis potencialas, tuo sunkesni isbandymai. mirksiukas.gif
Dieviskasis Pradas arba yra, arba jo nera. Laseliais neismatuosi...)))
Jauti, reiskiasi turi.

Sako vos susitikus gerai yra pradzioj paklausti/paprasyti to, ka susitikai, "parodyk man savo Dieviskaji Prada"... Paklausti mintyse-busenoj. Klausti - zmogu arba "kazka", kas neduoda ramybes ir slankioja aplink. Esu isbandziusi. Ispudinga.

As smalsi, man patinka eksperimentuoti. Ant dienu isbandziau ta technika, kuria aptarinejote cia su Gluosniu. T.y. isivaizduoji, kad zmogus naujagimis - pasidedi ji sau ant krutines ir glostai, myluoji, tarytum atiduoti Motinos Meile, kurios tam zmogeliukui tai truko nuo pat gimimo. Isbandziau ant labai senyvos ir piktos moters, ji kankino viena artima, pastoviai priekabiavo, provokavo ant emociju ir tempe laika - negrazino pinigu. As keleta kartu pabandziau ta technika. Ji kaip kudikis buvo ledine, labai susalusi... Kas pasikeite? Ji nebegali kalbeti (jai butent siom dienom kai kas atsitiko su gerkle) ir ji atidave pinigus. ax.gif As jos nieko neprasiau ir nieko neaiskinau!
As neturiu jokiu galiu. Tai kas ateina per mane - Auksciausiuju Jegu Valia ir as Joms labai dekinga! Aciu Dievui.

Kas nors dar bande ta technika - "myluoti isivaizduojama naujagimi"?

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 21, 21:03)
Kuo didesnis potencialas, tuo sunkesni isbandymai.  mirksiukas.gif
Dieviskasis Pradas arba yra, arba jo nera. Laseliais neismatuosi...)))
Jauti, reiskiasi turi.

Sako vos susitikus gerai yra pradzioj paklausti/paprasyti to, ka susitikai, "parodyk man savo Dieviskaji Prada"... Paklausti mintyse-busenoj. Klausti - zmogu arba "kazka", kas neduoda ramybes ir slankioja aplink. Esu isbandziusi. Ispudinga.

As smalsi, man patinka eksperimentuoti. Ant dienu isbandziau ta technika, kuria aptarinejote cia su Gluosniu. T.y. isivaizduoji, kad zmogus naujagimis - pasidedi ji sau ant krutines ir glostai, myluoji, tarytum atiduoti Motinos Meile, kurios tam zmogeliukui tai truko nuo pat gimimo. Isbandziau ant labai senyvos ir piktos moters, ji kankino viena artima, pastoviai priekabiavo, provokavo ant emociju ir tempe laika - negrazino pinigu. As keleta kartu pabandziau ta technika. Ji kaip kudikis buvo ledine, labai susalusi... Kas pasikeite? Ji nebegali kalbeti (jai butent siom dienom kai kas atsitiko su gerkle) ir ji atidave pinigus.  ax.gif  As jos nieko neprasiau ir nieko neaiskinau!
As neturiu jokiu galiu. Tai kas ateina per mane - Auksciausiuju Jegu Valia ir as Joms labai dekinga! Aciu Dievui.

Kas nors dar bande ta technika - "myluoti isivaizduojama naujagimi"?

Labai atidžiai perskaičiau ir išsakysiu savo nuomonę.
1. Jėgos, galios tu turi pakankamai daug ir ne iš kažkokios neaiškios aukščiausios jėgos, o savo, užgyventos, subrandintos.
2. Kas davė tau teisę kištis į kitų žmonių gyvenimą? Tau atrodo, kad tu padėjai, bet... ar tai nebuvo meškos paslauga? O jei yra priežasčių, kodėl tų pinigų negalėjo grąžinti? Jei yra priežasčių, kodėl turėjo provokuoti?
Atsakyti