Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 20, 23:29)
Tai ĉia taip galvoja nevalgantis  smile.gif tokia zinia nori pranesti aplinkai.

Nekalbėkit už visus.
Man pyktis gyvenime visai netrukdo ir visiškai nenoriu jo kažkaip tai dirbtinai valdyti. Nenorėčiau jokiu būdu tapti ar gimti ameba biggrin.gif Geriau jau norėčiau piktesnė būti, neduokdie pavirsti į atsukančią kitą žandą ar į motiną Teresą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 21, 02:41)
100 % pritariu TAU  aciuks.gif  Kokius 3 metus uzsibadei  ir pagaliau supratai  yahoo.gif  Papildu truko  mirksiukas.gif  Tikrai dziaugiuosi, nuosirdziai  wub.gif

Su tavim tai atskiras reikalas. Nusiramink ir taip visi tave jau žino. Sėdėk ir tylėk, nes jei kas dar nežino ir pageidauja, tai galiu persiųsti tavo žinutę su visais įrodymais, galėsi tada ir pasiaiškinti apie savo ligas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 10:19)
Nekalbėkit už visus.
Man pyktis gyvenime visai netrukdo ir visiškai nenoriu jo kažkaip tai dirbtinai valdyti. Nenorėčiau jokiu būdu tapti ar gimti ameba biggrin.gif Geriau jau norėčiau piktesnė būti, neduokdie pavirsti į atsukančią kitą žandą ar į motiną Teresą ax.gif

Koks tiesmukiškas atsisakymas būti moterim...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 10:31)
Koks tiesmukiškas atsisakymas būti moterim...

Nepastebėjau, kad vyrai manyje vyrą matytų biggrin.gif Ti ir svarbiausia, O ką mano kitos moterys - man giliai dzin smile.gif
Atsakyti
Na taip, kad būtų balansas, atsisakius maitintis gyvūnų mėsa, užsiimama kanibalizmu biggrin.gif
Papiktinsiu visus vegetarus, nes man visiškai negaila tų skerdžiamų maistui gyvūnų. Visi mes dalyvaujam toje pačioje maitinimosi grandinėje, be to, ne mūsų kvaišiems protams suvokti karmos dėsnio subtilumus. Suprantu viena, kad kol visokie musulmonai pjaustys žmonėms galvas, tol žiauriais būdais bus skerdžiami gyvūnai, nes kaip kitaip tie galvų pjovikai karmas subalansuos? Jie gims ir gims tais skerdžiamais gyvūnais...O piktinimasis yra pakankamai stipri energija, griaunanti paties besipiktinančiojo sveikatą...
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 21, 00:29)
Tai ĉia taip galvoja nevalgantis  smile.gif tokia zinia nori pranesti aplinkai.

Mane tame straipsnyje sudomino kai kurie dalykai...Pvz., L.Viilma teigia, kad geriantieji daug vandens bukėja...Bunka suvokimas...Teiginys stebinantis, bet... man rezonuoja...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 11:00)
kad kol visokie musulmonai pjaustys žmonėms galvas, tol žiauriais būdais bus skerdžiami gyvūnai, nes kaip kitaip tie galvų pjovikai karmas subalansuos? Jie gims ir gims tais skerdžiamais gyvūnais...

Pasakė dievas, kurio niekas dar nematė biggrin.gif
Oi, tuoj vėl naktį atlėks ta, kuri matė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 12:31)
Pasakė dievas, kurio niekas dar nematė biggrin.gif
Oi, tuoj vėl naktį atlėks ta, kuri matė biggrin.gif

Argi kas nors pamatytų dievą, vaikščiojantį tarp žmonių?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 21, 11:34)
Argi kas nors pamatytų dievą, vaikščiojantį tarp žmonių?

Visokių tų dievų yra, kiekvienam savas smile.gif
Man pvz. pikti patinka wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Monteverte, dievų temai yra religijų skyrius. mirksiukas.gif Man dievų tema aiški ir neįdomi.
Atsakyti
„Paskutinis karas tarp žmonių bus karas už teisybę. Šis karas bus kiekviename atskirame žmoguje. Karas - su savo asmeniniu neišmanymu ir agresija, irzlumu. Ir tik kiekvieno atskiro žmogaus esminė transformacija gali tapti visų žmonių taikaus gyvenimo pradžia."
© Nikolajus Rerichas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 09:19)
Nekalbėkit už visus.
Papildyta:

Su tavim tai atskiras reikalas. Nusiramink ir taip visi tave jau žino. Sėdėk ir tylėk, nes jei kas dar nežino ir pageidauja, tai galiu persiųsti tavo žinutę su visais įrodymais, galėsi tada ir pasiaiškinti apie savo ligas cool.gif

Monteverte, tau papildai nebeveikia, pasipildyk jau 4u.gif Butum buvusi gyva reklama savo papildams, deja....As netgi buciau padejusi mirksiukas.gif Del zinutes as tau jau rasiau, as tavasias irgi tebeturiu mirksiukas.gif Ir ta kuria moderatoriams siuntei biggrin.gif

Atsakyti
4u.gif
Valgot, nevalgot mėsą, koks skirtumas? Štai, kad ĖDATE viena kitą, tai čia faktas. )))
Ir kaip Jūs dabar jaučiatės? ax.gif

Atsakyti