Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 20, 16:59)
O mano alkani katinai neėdė žalių taukų, tai pravaikiau supykusi. Norisi pajuokauti, kad teko tada pačiai suvalgyti  unsure.gif  biggrin.gif
...pirštais. Mane irgi nusišnekėti traukia. Ieškom priežasčių?  unsure.gif

Ai, nežinau, kiek teisingai sugalvojau dėl to herpio. Paskaičiau, kad ant lūpų atseit kyla tada, kai neleidžiam sau pasakyti piktų žodžių, tarsi sulaikom už lūpų. Jei nosyje, tai reškia, kad iškvepiu pyktį neišsakiusi. Ką tikrai darau. Reikia kažkaip atpalaiduoti pyktį, ko turiu prikaupusi sočiai. Ir kažkaip padaryti taip, kad jis nesigamintų.

Kad herpis susijęs su pykčiu, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 20, 15:05)
O iš kur neapykanta gyvūnams, kad juos pjauti ir valgyti? Ką? Niekada nesinagrinėjote? Žmonės tai kaip žmonės? Kuris nugyveno neįžeistas, neapgautas, neapvogtas, neapmuštas ar pan. kitų žmonių? O gyvūnas? Na gal vienas koks šuo jums ir įkando ir katinas gal įdrėskė, o daugiau? rolleyes.gif
Įdomus motyvas, ne, kad visgi taip nužeminate niekuo praktiškai nekaltus gyvūnus rolleyes.gif

Kiek laiko nebevalgai mesytes pati ? Jei atvirai, tai siek tiek jauciasi, bet tik siek tiek 4u.gif

Pazinojau moteri kuri bande tik spausti sultis is vaisiu, darzoviu ir tapti geresne ax.gif Nesekesi, keistas galvojimas, kad maistas zmones daro blogais g.gif Jos protas persisunkes blogio, smegenis valyti reikia ne sultimis, o geromis mintimis. Nekesdamas visu aplinkui , proto ir elgesio nepakeisi mityba.

Kiek keistuoliu kiaulienos nevalgo, alkoholio nevartoja, bet zudo ?

As neturiu nieko pries vegetarus, man tai visai grazi mintis, bet va pupu labai nemegstu, o ir papildams leisti pinigus, kad ju bizni palaikyti neplanuoju, todel zinau, kad vegetare nebetapsiu.

Bet stengiuosi kuo daugiau uzsiauginti pati ir buti 100 % garentuota , kad valgau naturaliau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 19, 22:05)
stresas, hormonai? šiaip gal dar kokia liga?
Na, dėl maisto diskutuotina. Man toks maistas kaip išvardinot, net jei ir savas, iš kaimo - atrodo blogis. Aš daug sveikesnės ant maisto be mėsos, kiaušinių, pieno produktų ax.gif

Monteverte, pritariu Jums del maisto ir didelis Jums aciu, kad dalinates savo patirtimi, visada paskaitau 4u.gif
Nesistenkit cia niekam nieko irodineti, kam reikia Jusu postus perskaito ir yra Jums dekingi uz suteikta informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 20, 15:32)
Aš tai galvoju savo vėžlį vakarienei pasičirškinti.
Vegano- ligonio neperginčysi.

Kai kitame iš karto ligonis matosi, bakstelk į save excl.gif taisyklė nuo darželio laikų: kas pirmas pasakė - ant savęs pasisakė
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 20, 15:48)
Ir vieni, ir kiti sako, kad pakeitę mitybą susitvarkė su kai kuriom ligom. D

Nežinau kuom skaitote smile.gif Gal paskaitykite daugiau ir labai atidžiai. Aš paskaičiau dėl įdomumo, nors ir taip tikėjausi, kad ten tai rasiu. Vien kalbos apie negalavimus, įvairiausio lygio ir mąsto. Iki baisiausių, tokių kaip vasarą jautėsi aptirpę smegenys ar labai panašiai unsure.gif
Man tai baisu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena30 @ 2016 11 20, 17:40)
Monteverte, pritariu Jums del maisto ir  didelis Jums aciu, kad dalinates savo patirtimi, visada paskaitau 4u.gif 
Nesistenkit cia niekam nieko irodineti, kam reikia Jusu postus perskaito ir yra Jums dekingi uz suteikta informacija 4u.gif

Ačiū. Ai, man nesunku, aš turiu neblogą kantrybę smile.gif Valgyti darau, tai nelabai kuo dar užsiimčiau, tai ir pribėgu parašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 20, 20:19)
Kai kitame iš karto ligonis matosi, bakstelk į save excl.gif taisyklė nuo darželio laikų: kas pirmas pasakė - ant savęs pasisakė
]

Darželio nelankiau verysad.gif Taigi nesu konvejerio produktas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 20, 19:39)
Darželio nelankiau  verysad.gif  Taigi nesu konvejerio produktas...

Tai turėjau visus variantus išvardint? Kiemas gi dar buvo. Ar vaikystėje vienkiemyje prabėgo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 20, 20:19)
Nežinau kuom skaitote smile.gif Gal paskaitykite daugiau ir labai atidžiai. Aš paskaičiau dėl įdomumo, nors ir taip tikėjausi, kad ten tai rasiu. Vien kalbos apie negalavimus, įvairiausio lygio ir mąsto. Iki baisiausių, tokių kaip vasarą jautėsi aptirpę smegenys ar labai panašiai unsure.gif
Man tai baisu verysad.gif

Nesupratau, kur ten unsure.gif
Galiu pasakyti tiek, kad ir čia, SM, bendrauju su keliom moterim, kurios daugiau mažiau laikosi Paleo dietos. Atsisakė angliavandenių arba labai juos sumažino. Rašė, kad veido oda pagražėjo, dingo mm skausmai, peršalimai ir tt. Viena numetė nemažai svorio. Teisybės dėlei reiktų pasakyti, kad esu bendravusi ir su kita, kuri bendravimo metu atsisakė mėsos. Pasakojo, kaip valėsi organizmas. Paskui draugystė nutrūko, nežinau, kaip toliau viskas rutuliojosi. Tačiau mes čia ne į temą įsidiskutavom unsure.gif Kas ką nori, tas tą valgo. Jei žmogaus viduj sėdi kipšiukas, kuris reikalauja cukraus ar kavos, ar to pačio alkoholio, cigaretės, tai tu jam niekaip nepasakysi, kad mėsa negerai. Reikia tą kipšą kažkaip nuslopinti arba iškrapštyti lauk. Būna, kad pats išsinešdina smile.gif kalbant į temą, reik ieškoti dvasinės priežasties, kuri priverčia valgyti mėsą. Arba nevalgyti, nors norisi. Tokių priežasčių irgi yra.

Vaižgante, obuoliai- tai gerovės energija, rus. izobylije. Autorė ta pati, bet ne tas pats tekstas. Pataikiau į labai įdomų puslapį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 20, 21:58)

Vaižgante, obuoliai- tai gerovės energija, rus. izobylije. Autorė ta pati, bet ne tas pats tekstas. Pataikiau į labai įdomų puslapį smile.gif

Šiaip jau man tas obuolių netoleravimas įgytas, kai atsirado atvežtiniai obuoliai...Iki tol juos triauškiau iki soties...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 20, 21:55)
Tai turėjau visus variantus išvardint? Kiemas gi dar buvo. Ar vaikystėje vienkiemyje prabėgo? smile.gif

Nei vienkiemis, nei kiemas...
Atsakyti
Monteverte, skaitote rusiškai? Apie mane ir apie Jus biggrin.gif
Мы говорим:

— Я не хочу сладкого.
— Я не терплю сладкого.
— Я умру от сладкого.
Что это означает? Это означает:

— Я не хочу испытывать страха.
— Я больше не могу терпеть страха.
— Я умру, если мой страх еще усилится.
Эти люди подсознательно пытаются избежать усиления страха, чтобы самим не пугать затем других. Мы говорим:

— Я не хочу мяса.
— Я не терплю мяса.
— Я — вегетарианец.
Что это значит? Это значит:

— Я не хочу роста злобы.
— Я не терплю роста злобы.
— Я освободился от злобы.
NB! Вегетарианцы, которые вообще не едят мясного — явление редкое. Мясной бульон — это тоже мясо.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 20 lapkričio 2016 - 21:20
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 11 20, 22:19)
Monteverte, skaitote rusiškai? Apie mane ir apie Jus biggrin.gif
Мы говорим:

— Я не хочу сладкого.
— Я не терплю сладкого.
— Я умру от сладкого.
Что это означает? Это означает:

— Я не хочу испытывать страха.
— Я больше не могу терпеть страха.
— Я умру, если мой страх еще усилится.
Эти люди подсознательно пытаются избежать усиления страха, чтобы самим не пугать затем других. Мы говорим:

— Я не хочу мяса.
— Я не терплю мяса.
— Я — вегетарианец.
Что это значит? Это значит:

— Я не хочу роста злобы.
— Я не терплю роста злобы.
— Я освободился от злобы.
NB! Вегетарианцы, которые вообще не едят мясного — явление редкое. Мясной бульон — это тоже мясо.

Bet pyktis nevalgant mėsos niekur nedingsta...

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 20, 23:08)
Bet pyktis nevalgant mėsos niekur nedingsta...

Tai ĉia taip galvoja nevalgantis smile.gif tokia zinia nori pranesti aplinkai.
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2016 11 20, 17:40)
Monteverte, pritariu Jums del maisto ir  didelis Jums aciu, kad dalinates savo patirtimi, visada paskaitau 4u.gif 

Kai kuriems zmonems papildai tikrai daro stebuklus, pasikeite zmogus neatpazistamai 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 11 20, 19:19)
Papildyta:

Ačiū. Ai, man nesunku, aš turiu neblogą kantrybę smile.gif Valgyti darau, tai nelabai kuo dar užsiimčiau, tai ir pribėgu parašyt biggrin.gif

100 % pritariu TAU aciuks.gif Kokius 3 metus uzsibadei ir pagaliau supratai yahoo.gif Papildu truko mirksiukas.gif Tikrai dziaugiuosi, nuosirdziai wub.gif
Atsakyti