QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 20:56)
Net įdomu pasidarė: mano organizmas netoleruoja obuolių ir nelabai toleruoja burokėlius. Išvada: suviliojau Adomą? Buvau ta gyvatė ant gyvybės medžio su obuoliu žabtuose?
Kai Indijos gyventojai, kurių n kartų nevalgo mėsos, bus nušvitę, tada patikėsiu, kad nevalgyti mėsos yra gėris. Bet kadangi Lietuvos vegetarai yra įrodę, kad lašiniai yra daržovė, atsisakyti jų neketinu.
Kai Indijos gyventojai, kurių n kartų nevalgo mėsos, bus nušvitę, tada patikėsiu, kad nevalgyti mėsos yra gėris. Bet kadangi Lietuvos vegetarai yra įrodę, kad lašiniai yra daržovė, atsisakyti jų neketinu.
Tą sąrašą kažkada radau pas Viilmą. Nepamenu jau, kas ką ten reiškia. Mane domino burokėliai, nes mėgstu, skanu, ypač raugintų burokėlių barščiai, bet va, nuo jų man kitaip, nei visiems, jei supranti, ką turiu minty. Taigi, kiek kas tokių sąrašų pateikdavo, niekada nerasdavau burokėlių. O pas L.V. radau. Ji rašė kažkaip taip, pažodžiui nepamenu: sudėtingai pateikti paprastas žinias. ( )
Žadu kada vėl paskaitinėti, jei aptiksiu, galėsiu parašyti apie obuolius.
Dėl mėsos, tai neturiu savo nuomonės. Kažkada nevalgiau 5 mėnesius, užpernai gal. Sutapimas ar ne, bet būdavau pavargusi. Aš mėgėja vaikščioti ilgus atstumus. Tada sunkiai nurėpliavau kokius 6 km. Geležies nesityriau tuo metu, negaliu paakyti, mažakraujystė kabinosi, ar taip sutapo.