QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 09:59)
Esu linkus pritarti, kad vyrai yra silpnesni už moteris. Manu, tai viena iš priežasčių, kodėl jie miršta anksčiau. Ir miršta neretai nuo infarktų ir insultų. Mano pačios namuose trys vyrai- 50, 21 ir 19 m. Kai pažiūriu į dukrą (13 m.), ji stipresnė už brolius...
Pačiai ką tik teko matyti vyro silpnumą. Mirė jo tėtis (manasis taip pat miręs, todėl žinau, kas tai yra). Kaip jis elgėsi, tai sužinojęs? Ogi gėrė visą dieną... Sakyčiau, tipiškas vyro reagavimas į stresą.
Vyrai, aišku, niekada nepripažins, kad jie silpnesni...Bet dažna įsitikino, kad moteris gali šeima rūpintis ir turėdama 39-40 temperatūros, o vyras suglemba ir turėdamas 37.2...Moterų ir skausmo slenkstis didenis (jei vyrams tektų gimdyti, jie mirtų, neištvėrę tokio skausmo).
Taip jau yra, kad tenka kantriai rūpintis gležnomis gėlelėmis- savo vyrais, kurie išties nuo mūsų labai priklauso visomis prasmėmis...
Papildyta:
Prisieksperimentavus esu sočiai... Negalima žmonių gydyti,
negalima.
Į temą
Negydžiau niekada, bet priėjau prie tos pačios nuomonės, kažin, čia teisingas išsireiškimas?
Tiesiog stebiu, dėlioju, lyginu, svarstau. Įdomi man viena tokia subtili tema. Ir tikrai pritariu 100 proc. Kodėl- plačiau nenoriu plėstis. Tegu tai liks mano nuomone.
Va užsiminei apie kategoriškumą ir herpesą. Ant lūpų, burnoje. O po nosim, nosyje? Kažkada ieškojau pas ruses, viena tik nuomonė, bet išplatinta per visus forumus, atseit, toks žmogus kiša savo nosį ne į savo reikalus. Paskutiniu metu tiek mažai bendrauju, kad net pradėjau gauti priekaištus, su klausimais, kodėl vis neturinti draugei laiko. Jau net opačiai juokai ima, kai kas parašo, jog susitinkam, aš arba nenoriu, arba tikrai turiu, ką veikti. O herpesas po kiekvienos slogos staigiai išlenda
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 18, 23:53)
Pasakysiu. Jei zmogus yra trumpakaklis jis linkes i nutukima, jus nepamatysit ne vieno zmogaus su ilgu kaklu ir storo... del daug niuansu nenoriu plestis. Tai yra uzkoduota musu gyvensenoj elgesi ir kune...
Kodėl nenorit plėstis? Šiaip tai taip, tikrai. Aš kaip žirafa, toli matau net sėdėdama, o jau kai atsistoju...
Bet gal apauga pečiai ir kaklas lašiniais ir atrodo, kad kaklas trumpas? Čia kaip tam storulių posaky:
mano kaulai stambūs, arba liesų, kad smulkūs