Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(Monteverte @ 2016 11 19, 12:10)

Gal ne taip gydote? Aš išgydau ax.gif Bet gydau ne savo energija. Mano energija ir yra man. Aš gydau su papildais. Gimines ant kojų pastačiau.Dar liko vienas žmogus. Vienus vaistus jau nuėmėm, miega jau be vaisto pagalbos, dar liko užkalkėjimas, aritmija, tuojau to imsimės ax.gif

Kalba ėjo apie energinį gydymą mirksiukas.gif
Na, papildais aš netikiu, kaip ir šventąja dvasia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 11:53)
Kalba ėjo apie energinį gydymą  mirksiukas.gif
Na, papildais aš netikiu, kaip ir šventąja dvasia  ax.gif

Įdomu, kokia dvasinė priežastis kai lupinėjasi oda apie nagus, o padeda folio rūgšties ir cinko papildas?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 19, 12:56)
Įdomu, kokia dvasinė priežastis kai lupinėjasi oda apie nagus, o padeda folio rūgšties ir cinko papildas?

Kodėl manęs klausi? Mano patirtis rodo, kad ne visos ligos turi dvasines priežastis. Pvz., kartais skausmus, uždegimus sukelia pažeidimai žmogaus robotiniame kūne.

Pagalvojus apie paminėtą problemą, kilo mintis, kad kai kurioms moterims dėl nuolatinio kudakavimo pradeda vištų nagai kaltis, tai ir pradeda tos odelės luptis. O papildai/tepalai kaip ir klizma- tam kartui padeda. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 19 lapkričio 2016 - 12:12
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 12:06)
Kodėl manęs klausi? Mano patirtis rodo, kad ne visos ligos turi dvasines priežastis. Pvz., kartais skausmus, uždegimus sukelia pažeidimai žmogaus robotiniame kūne.

Pagalvojus apie paminėtą problemą, kilo mintis, kad kai kurioms moterims dėl nuolatinio kudakavimo pradeda vištų nagai kaltis, tai ir pradeda tos odelės luptis. O papildai/tepalai kaip ir klizma- tam kartui padeda.  ax.gif

Tai, kad ne tik moterims, bet ir vaikams, berniukams ax.gif Dauguma ligų jokių dvasinių priežasčių ir neturi. ax.gif O alkoholizmas - priežastis dvasinė tikrai. Dvasinės būklės užslopinimas ir tiek. Nebent kas yra dvasinė priežastis, reikėtų paaiškinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 19 lapkričio 2016 - 12:47
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 19, 13:38)
Tai, kad ne tik moterims, bet ir vaikams, berniukams  ax.gif Dauguma ligų jokių dvasinių priežasčių ir neturi. ax.gif O alkoholizmas - priežastis dvasinė tikrai. Dvasinės būklės užslopinimas ir tiek.  Nebent kas yra dvasinė priežastis, reikėtų paaiškinimo.

Parašiau su humoru. Pirštų galai yra smulkmeniškumas. Su vištomis ne šiaip sau palyginau: kudakuoja vos kiaušinį padėjusios, nesirūpindamos saugumu. Nagai yra ir saugumas. Kudakavimas- bambėjimas, kabinėjimasis, priekaištai.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 19, 12:38)
O alkoholizmas - priežastis dvasinė tikrai. Dvasinės būklės užslopinimas ir tiek.  Nebent kas yra dvasinė priežastis, reikėtų paaiškinimo.

Nebūtinai. Pvz. kad ir cinko trūkumas tą labai skatina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 19, 16:39)
Nebūtinai. Pvz. kad ir cinko trūkumas tą labai skatina.

O kokia cinko trūkumo priežastis?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 18, 20:25)
Galbūt tie labai draugiški ir nuostabūs storuliukai turi labai daug norų, kurie, kadangi nevykdomi arba negali būti įvykdomi, nusėda kaip riebaliukai lašinukai?  mirksiukas.gif

Bet kuriuo atveju negaleciau, priskirti jiems blogu dvasiniu savybiu 4u.gif O tik gera apetita skaniam maistui biggrin.gif

Aurrora, Gluosnio niekas neisvare, ji tebeskaito, arba kazkas jos niku pasijunges. Kategoriskumas butent pas Gluosni, ji pati rase kad yra tik taip ir nekitaip, o jei cia daugumai rasanciu yra kitaip......
Tai kaip gali pritarti, kad del ligu kaltos mamos.
As kaip tik manau, kad ligos yra musu paciu problema, dvasine ar fizine, o ne mamos ir tetes mastysena ir elgesys. Klausiancios buvo moterys o ne vaikai. Vaikai gali sirgti ir labai geruose ir rupestinguose namuose. 4u.gif

Monteverte, pritariu del sielos, bet protas ir jungia kuna ir siela stipriausiai 4u.gif Jei protiskai atsiliksi, sielai bus labai sunku. Manau kad intuicija yra sielos ir proto rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 12:53)
Na, papildais aš netikiu, kaip ir šventąja dvasia  ax.gif

Vaižgante, gal ir valgyti metei? mirksiukas.gif

Maisto papildai būtini visiems, nes maiste labai mažai vitaminų ir mineralų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 19, 01:17)

Man asmeniskai labai patinka eksperimentuoti, t.y. isbandyti ir patikrinti.  Ivaldzius savo energetika, jei yra perteklius, galima pabandyti padeti ir svetimiems zmonems - gydyti arba tiesiog palaikyti pereinant gyvenimo isbandyma, ir pan. Visa tai butu idomu pabandyti daryti grupeje.

Mes cia visi suauge zmones? Kiekvienas suvokiame PATIRTIES verte ir kaip brangu kai kazkas nuosirdziai dalinasi?

Ar eksperimentuojate su savo energija, ar gaunate pagalba is Dievo ?
Tokiu grupiu yra, o sioje temoje daugiau dalinosi knygomis, nei grupemis, bet yra temu kuriose butent apie susirinkimus mirksiukas.gif

Taisykles forume yra, daug parasytu zinuciu istrinta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2016 11 19, 16:51)
Vaižgante, gal ir valgyti metei? mirksiukas.gif

Maisto papildai būtini visiems, nes maiste labai mažai vitaminų ir mineralų. ax.gif

O kaip sveikuoliai kurie po 100 metu isgyvena be papildu ? Idomu butu ju paklausti kokius "papildus" jie "vartojo " biggrin.gif
Kiek teko skaityti, zmones tikrai sveikai valge ( nustebdavau kad ne veganai ar vegetarai) ir mazai stresavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 19, 18:01)
O kaip sveikuoliai kurie po 100 metu isgyvena be papildu ? Idomu butu ju paklausti kokius "papildus" jie "vartojo "  biggrin.gif
Kiek teko skaityti, zmones tikrai sveikai valge ( nustebdavau kad ne veganai ar vegetarai)  ir mazai stresavo.  4u.gif

Svarbiausia būti laimingu. 4u.gif Jei su džiaugsmu valgote mėsą, tai ir toliau valgykit. 4u.gif

Apie papildus rašau iš medicininės pusės, ne iš dvasinės. ax.gif Nors, pavyzdžiui, ThetaHealing'o mokytoja Vianna Stibal irgi pataria juos vartoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 19, 09:59)
Esu linkus pritarti, kad vyrai yra silpnesni už moteris. Manu, tai viena iš priežasčių, kodėl jie miršta anksčiau. Ir miršta neretai nuo infarktų ir insultų. Mano pačios namuose trys vyrai- 50, 21 ir 19 m. Kai pažiūriu į dukrą (13 m.), ji stipresnė už brolius...
Pačiai ką tik teko matyti vyro silpnumą. Mirė jo tėtis (manasis taip pat miręs, todėl žinau, kas tai yra). Kaip jis elgėsi, tai sužinojęs? Ogi gėrė visą dieną... Sakyčiau, tipiškas vyro reagavimas į stresą.
Vyrai, aišku, niekada nepripažins, kad jie silpnesni...Bet dažna įsitikino, kad moteris gali šeima rūpintis ir turėdama 39-40 temperatūros, o vyras suglemba ir turėdamas 37.2...Moterų ir skausmo slenkstis didenis (jei vyrams tektų gimdyti, jie mirtų, neištvėrę tokio skausmo).
Taip jau yra, kad tenka kantriai rūpintis gležnomis gėlelėmis- savo vyrais, kurie išties nuo mūsų labai priklauso visomis prasmėmis...
Papildyta:
Prisieksperimentavus esu sočiai... Negalima žmonių gydyti, negalima.

Į temą biggrin.gif

Negydžiau niekada, bet priėjau prie tos pačios nuomonės, kažin, čia teisingas išsireiškimas? unsure.gif Tiesiog stebiu, dėlioju, lyginu, svarstau. Įdomi man viena tokia subtili tema. Ir tikrai pritariu 100 proc. Kodėl- plačiau nenoriu plėstis. Tegu tai liks mano nuomone.

Va užsiminei apie kategoriškumą ir herpesą. Ant lūpų, burnoje. O po nosim, nosyje? Kažkada ieškojau pas ruses, viena tik nuomonė, bet išplatinta per visus forumus, atseit, toks žmogus kiša savo nosį ne į savo reikalus. Paskutiniu metu tiek mažai bendrauju, kad net pradėjau gauti priekaištus, su klausimais, kodėl vis neturinti draugei laiko. Jau net opačiai juokai ima, kai kas parašo, jog susitinkam, aš arba nenoriu, arba tikrai turiu, ką veikti. O herpesas po kiekvienos slogos staigiai išlenda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 18, 23:53)
Pasakysiu. Jei zmogus yra trumpakaklis jis linkes i nutukima, jus nepamatysit ne vieno zmogaus su ilgu kaklu ir storo... del daug niuansu nenoriu plestis. Tai yra uzkoduota musu gyvensenoj elgesi ir kune...

Kodėl nenorit plėstis? Šiaip tai taip, tikrai. Aš kaip žirafa, toli matau net sėdėdama, o jau kai atsistoju... biggrin.gif Bet gal apauga pečiai ir kaklas lašiniais ir atrodo, kad kaklas trumpas? Čia kaip tam storulių posaky: mano kaulai stambūs, arba liesų, kad smulkūs biggrin.gif
Atsakyti