QUOTE(Aurrora @ 2016 11 18, 17:02)
Juk akivaizdu, kad abstinencija yra kategoriskumo apraiska, o bet koks kategoriskumas nustato zmogaus ribotuma - ribota sio pasaulio priemima ir suvokima. Man asmeniskai labai idomi patirtis zmoniu, kurie yra dvasingi ir laisvi, neribojantys savo patirties.
Kategoriskumas. Stai ir sugriztame prie pokalbio temos, puiku.
Dvasines ligu priezastys.
Esu skaicius ir pastebejau, kad labai kategoriski, linke kitus kritikuoti-pasiepti zmones, daznai turi labai negrazia veido oda. T.y. tas negebejimas ziureti i pasauli ir kitus su MEILE tiesiogiai atsispindi veiduose. Gal zinote kokias dar ligas nulemia butent kategoriskumas ir kitu kritikavimas?
Abstinencija gali sukelti ir patirtis. Tai labai placiai aiskinti reiketu. Vieni mate alkoholio poveiki kitiems gali buti abstinentais, kiti grieztai sustoti gere ir nebegerti ne laso ir t.t kategoriskumas irgi viena is priezasciu.
As is tu kuri ne nenori bandyti, kas gali buti blogai
Nors silpnas naminis vynas , dar ne karto nepaveike blogai
Gal zinau kad nuo to nebus blogai
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 18, 19:59)
Nebūtinai...Kartais nerimas apima, kai jauti, kad gali kažkas blogo įvykti. Tada mobilizuojiesi, permąstai viską, ir kitąsyk randi, kad kažką ne taip padarei, kad reikėtų kažką ištaisyti, ir jei randi teisingai, nerimas nuslūgsta... Kartais nerimas būna prieš artimo žmogaus mirtį, vaiko ligą ir pan.
Pritariu .
QUOTE(Aurrora @ 2016 11 18, 20:02)
Kaip malonu matyti atsakymus! Aciu!
O kaip del NUTUKIMO?
Kai kurie aiskina, kad tai neisnaudota energija. As matau, kad daznai tai yra zmones labai megstantys "priimti kitu problemas ir ligas ant saves/sau" (isklausyti, patarineti).
Kas del NERIMO, as manau, kad tai proto sukeliama provokacija, kad suryti energija, kontroliuoti zmogu ir neleisti uzeiti i pasamone. Kaip ten sakoma? - "
ilga laika maniau, kad mano protas - pats nuostabiausias organas mano kune. O siandien supratau, kas man tai sako." ... Idomu butu pabendrauti su zmonemis, kurie stengiasi ismokti valdyti savo prota ir suvokia, kad mes nesame tik kunas, kuris turi siela. Juk yra atvirksciai. Tai mes - sielos, turincios kunus. Todel naturalu - gebejimas valdyti ir pilnai kontroliuoti savo prota.
Gluosnio komentaru pabaigoj maciau "parasa" - "
tai, ko mano protas nesupranta, jis bando sunaikinti". Del to ir isimine. Gali buti, kad Gluosnis ta posaki supranta kitaip nei as... As matau prota kaip siekianti pilnai uzvaldyti ir kontroliuoti zmogu. Todel sielos gebejimas nugaleti sioje kovoje ir perimti valdzia i savo rankas - svarbiausia, jei jau nusprendeme eiti dvasinio vystymosi keliu.
Yra daugybe techniku, kad to ismokti.
Juk faina kai galvoj tylu ir taika.
Gerai, kad radote ir geru Gluosnio posakiu
Man labai "ziaurus" gluosnio komentarai kur viskuo kaltinamos mamos-moterys, o vyrai -silpni. Tai labiausiai ir kliuvo Supermamu forume. Nezinau , galbut jos seimoje tokia situacija buvo, gaila tada....
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 18, 20:08)
Esu pastebėjus vieną dalyką: žmonės, kurie dalijasi su džiaugsmu, būna liekni, jiems nutukti negresia, o apkūnūs ir nutukę žmonės linkę kimšti viską į save nesidalindami (ne tik maistą, bet ir žinias).
Negaleciau su tuo sutikti, nes apkunus zmones buna nuostabus ir draugiski irgi, nors yra ir tinkanciu jusu parasytam postui
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..