QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 04, 11:33)
Jei priežastis- saugumo trūkumas, tarkim, 30-40 m. vyrui nėra paprasta sau pasakyti, kad va, aš jau užaugęs, mamos man nebereikia, saugumą pats turiu kažkaip rasti, susikurti... Mano sūnums dabar 21 ir 19 m., ir kaip jiems vis dar reikia manęs... Mergaitėms mamos reikai mažiau nei berniukams, kažkodėl taip yra...
Kodel taip manote? Nes pas jus abu sunus? Manau, kad nuo zmogaus priklauso.
O jei gerti pradeda nuo kokių 40-50 metų? Tai kaip tada su tuo saugumu? Iki 40-50 jautėsi saugus, o paskui suprato kad nebesaugus?
O dar dažnai būna tie mamyčių išpopinti išlepinti vienturčiai nusigeria nuo pat paauglystės, nors tikrai turėjo jaustis pasaulio bambom, ar tas perlepinimas ir egoizmas į tą ir neatveda, kada "dėjau ant visų mane mylinčių" ir lipu per galvas
Beje, parasysiu ir cia - uzstrigo per jogos kursus pasakyti mokytojos zodziai "tos pamokos kuriu neismokote su vyru, sugris per vaikus"
Kiekvienas zmogus eina savo gyvenimo keliu, mokosi tik jam skirtas pamokas. Ir daznai kyla klausimas - tai jis tegul ir eina savo tuo keliu, kodel as turiu del to kenteti - bet atsitiktinumu gyvenime nebuna, jei tas zmogus ir jo keliama kancia atsirado tavo gyvenime, vadinasi ir tu turi su tuo susijusias pamokas ismokti. Kai pamoka ismokstame ji atsitraukia. O kam priesinames, tas auga.