QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 28, 09:04)
As nesikabineju. Vaizgante pasake savo nuomone, as papriestaravau. O negalima priestarauti? ne?
Kuo remiantis Vaizgante padarei tokias isvadas?
As nepastebiu kad tai butu susije su tuo ka sake Vaizgante. Gerianciu zmoniu daug ir visur ir visokiu. Ir tie kuriu tevai neturedavo laiko vaikams, ir tie, kuriems turedavo laiko, ir alkoholiku seimose ir nealkoholiku. Ju apstu visur ir visokiu, ir vienaip augusių ir kitaip. Vieni pradeda gerti nuo pat jaunystes, kiti senatveje, vieni gere jaunysteje apsigalvoja, nebegeria, kiti nusigeria mirtinai.
Aš juk nerašiau, kad tai vienintelė, pagrindinė ar dar kokia alkoholizmo priežastis. Tai viena iš tų daugybės priežasčių
Tarkim, iš 525-ių priežasčių viena .
Manau, ginčas visiškai be reikalo.
Kaip padariau tokią išvadą? Nagi stebėdama. Aplink mane visada buvo daug žmonių.
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 12:07)
Man pritruksta zodziu kartais
ta pati per ta pati vis kartoti sioje temoje.
Mes galime pakeisti savo likima. Tam reikia aiskiai matyti tevu klaidas, suprasti ka butent nori keisti. Atleisti ir paleisti savo tevus.
Buna atvejai, kad pats zmogus jau nieko negali del saves padaryti. Bet tevai tuomet gali, jei gyvi ir sveiko proto.
Problema matau tik samoningume. Jo nera. Zmones kaip ruke, prieblandoje visiskoje gyvena. Bet ir tai ne ju kalte. Kai nera samoningumo, tas reiskia, kad skausmo per daug. Kanciu per daug vienam zmogui.
Gluosni, na protinga moteris esi, labai protinga. Atleisk, bet kartais užknisa tas svetimų knygų citavimas ir atsisakymas mąstyti sava galva. Suprantu, daugumai yra per sunku ieškoti savų takų, paprasčiau risnoti paskui svetimas kanopas.
Na negali dauguma žmonių pakeisti nei kruopos savo likimo. Ne ga li...
Ir tėvai neturi jokios teisės kištis į savo vaikų gyvenimus, kai jie užauga. Gi nepasodinsi jau išrauto kopūsto atgal į lysvę, kad dar paaugtų. Išrovei, ir viskas.
ir tėvams ne visuomet įmanoma atleisti...Kartais jie to atleidimo labai tikisi ir manipuliuoja suaugusiais vaikais...