Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 13:37)
Zinote, juokinga skaityti. Mano tiesa, jusu tiesa, kiekvienam savo tiesa... vaiku darzelis.
Jo, sutinkate ten, kur jums patogu ir naudinga, ir nesutinkate ten, kur nenaudinga  bigsmile.gif  koks geras pasirinkimas.
Kitiems galite sakyti bet ka, galite meluoti bet ka, tai ju problema patikes arba ne. Bet sau pasistenkite niekada nemeluoti. Zmogus nezino, nesupranta savo problemu priezasciu tik jei nenori zinoti ir suprasti. Visa kita - tik atsikalbinejimai.

O jūs Dievas, ir jūsų dėstoma tiesa, neginčijama?
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 28, 14:48)
O jūs Dievas, ir jūsų dėstoma tiesa, neginčijama?

Aš norėjau tą patį parašyt. biggrin.gif
Atsakyti
Manau jog ginciotis su jumis butu kvaila smile.gif ir man butu gaila savo laiko ir energijos.
Matau jus nebe pirmus metus siame skyrelyje, ir jei neklystu, jusu skaudilius prisimenu. Sakau tikrai ne tam, kad jusu atviruma panaudoti pries jus. Tiesiog priimu jusu problema rimtai. O jus vis zaidziate.
Galiu tik palinkite jums drasos susitikti su savo baimemis. Jos tikrai ne tokios baisios kaip jums gali atrodyti. Kartais reikia padaryti tik kelis zingsnius i teisinga puse tam, kad iseiti i sviesa, kad pamatyti viska kitoje sviesoje.

Papildyta:
Sios tiesos nera mano asmenines. Bet jos yra neginciajamos, tikros.
Nemato, negirdi, neprisileidzia jas tik tas, kas gyvena iliuziju pasaulyje arba tas, kuris neigia nematoma pasauli.
Manote neginciajama tiesa yra slepiama nuo zmoniu? Ir jos niekas nezino? smile.gif
Ji kiekvieno zmogaus sirdyje. Ir kiekvienas zmogus su atvira sirdimi ja atpazista. O kas nenori, tam neirodysi smile.gif
Atsakyti
Gluosni, pritariu del mano tiesa , jusu tiesa vaiku darzelio, bet jus tame paciame darzelyje su savo tiesa 4u.gif
Man jusu rasyta tiesa ne karto netiko 4u.gif
As ne jusu tiesos vaiku darzelio puseje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 12:07)
Mes galime pakeisti savo likima. Tam reikia aiskiai matyti tevu klaidas, suprasti ka butent nori keisti. Atleisti ir paleisti savo tevus.
Buna atvejai, kad pats zmogus jau nieko negali del saves padaryti. Bet tevai tuomet gali, jei gyvi ir sveiko proto.

Rimtos genetinės/įgimtos ligos joks sąmoningumas, kad ir kieno jis būtų, nepakeis. Joks sąmoningumas nepakeis, jei sveikata negrįžtamai sužalota dėl nelaimingo atsitikimo, traumos ir pan. Mes galime pakeisti tik tai, ką galime. Kai kuriuos pokyčius galime sušvelninti. Bet tikrai ne viskas (nors ir daug kas) yra žmogaus ar jo aplinkos galioje.
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 14:21)
Sios tiesos nera mano asmenines. Bet jos yra neginciajamos, tikros.
Nemato, negirdi, neprisileidzia jas tik tas, kas gyvena iliuziju pasaulyje arba tas, kuris neigia nematoma pasauli.

Kaltinti tėvus ar prosenelius dėl gimdymo metu patirtos traumos ar kito, nuo žmogaus gyvensenos nepriklausomo sveikatos sutrikimo, yra tiek pat naudinga ir prasminga, kaip teigti, jog dėl sveikatos sutrikimų kaltas Piktojo trolio iš Didžiosios girios prakeikimas. Ši teorija yra tiek pat neginčijama ir tikra, kiek ir Jūsiškė. Ir net nereikia nematomo pasaulio neigt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 28 spalio 2016 - 20:57
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 28, 09:04)
As nesikabineju. Vaizgante pasake savo nuomone, as papriestaravau. O negalima priestarauti? ne?

Kuo remiantis Vaizgante padarei tokias isvadas?

As nepastebiu kad tai butu susije su tuo ka sake Vaizgante. Gerianciu zmoniu daug ir visur ir visokiu. Ir tie kuriu tevai neturedavo laiko vaikams, ir tie, kuriems turedavo laiko, ir alkoholiku seimose ir nealkoholiku. Ju apstu visur ir visokiu, ir vienaip augusių ir kitaip. Vieni pradeda gerti nuo pat jaunystes, kiti  senatveje, vieni gere jaunysteje apsigalvoja, nebegeria, kiti nusigeria mirtinai.

Aš juk nerašiau, kad tai vienintelė, pagrindinė ar dar kokia alkoholizmo priežastis. Tai viena iš tų daugybės priežasčių mirksiukas.gif Tarkim, iš 525-ių priežasčių viena .
Manau, ginčas visiškai be reikalo.
Kaip padariau tokią išvadą? Nagi stebėdama. Aplink mane visada buvo daug žmonių.
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 10 28, 12:07)
Man pritruksta zodziu kartais  smile.gif  ta pati per ta pati vis kartoti sioje temoje.
Mes galime pakeisti savo likima. Tam reikia aiskiai matyti tevu klaidas, suprasti ka butent nori keisti. Atleisti ir paleisti savo tevus.
Buna atvejai, kad pats zmogus jau nieko negali del saves padaryti. Bet tevai tuomet gali, jei gyvi ir sveiko proto.
Problema matau tik samoningume. Jo nera. Zmones kaip ruke, prieblandoje visiskoje gyvena. Bet ir tai ne ju kalte. Kai nera samoningumo, tas reiskia, kad skausmo per daug. Kanciu per daug vienam zmogui.

Gluosni, na protinga moteris esi, labai protinga. Atleisk, bet kartais užknisa tas svetimų knygų citavimas ir atsisakymas mąstyti sava galva. Suprantu, daugumai yra per sunku ieškoti savų takų, paprasčiau risnoti paskui svetimas kanopas.
Na negali dauguma žmonių pakeisti nei kruopos savo likimo. Ne ga li...
Ir tėvai neturi jokios teisės kištis į savo vaikų gyvenimus, kai jie užauga. Gi nepasodinsi jau išrauto kopūsto atgal į lysvę, kad dar paaugtų. Išrovei, ir viskas.
ir tėvams ne visuomet įmanoma atleisti...Kartais jie to atleidimo labai tikisi ir manipuliuoja suaugusiais vaikais...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 02, 19:18)

Na negali dauguma žmonių pakeisti nei kruopos savo likimo. Ne ga li...
Ir tėvai neturi jokios teisės kištis į savo vaikų gyvenimus, kai jie užauga. Gi nepasodinsi jau išrauto kopūsto atgal į lysvę, kad dar paaugtų. Išrovei, ir viskas.
ir tėvams ne visuomet įmanoma atleisti...Kartais jie to atleidimo labai tikisi ir manipuliuoja suaugusiais vaikais...

Taip dauguma negali. Bet galimybe pakeisti turi.
Kistis tevai negali, bet patys keistis gali. Savo mintis, savo charakteri keisti, savo likima keisti. Pasikeis patys, vaiku gyvenimas irgi pasikeis.
Atleisti kartais buna labai sunku. Pritariu. Kartais atrodo neimanoma. Bet reikia, del saves. Ir stengtis reikia.
O del citatu, parodykit kur jos? Viskas parasyta mano zodziais. Pvz. kad dievas yra meile, kas pirmas pasake? kieno citata? ar del to, kad kazkas jau yra taip pasakes, man taip sakyti negalima, nes " ne savo galva mastau" smile.gif
Dviratis jau atrastas. Ir savo galva sitoj vietoj jau nieko naujo nesugalvosi.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 11 02, 22:03)
Taip dauguma negali. Bet galimybe pakeisti turi.
Kistis tevai negali, bet patys keistis gali. Savo mintis, savo charakteri keisti, savo likima keisti. Pasikeis patys, vaiku gyvenimas irgi pasikeis.
Atleisti kartais buna labai sunku. Pritariu. Kartais atrodo neimanoma. Bet reikia, del saves. Ir stengtis reikia.
O del citatu, parodykit kur jos? Viskas parasyta mano zodziais. Pvz. kad dievas yra meile, kas pirmas pasake? kieno citata? ar del to, kad kazkas jau yra taip pasakes, man taip sakyti negalima, nes " ne savo galva mastau" smile.gif
Dviratis jau atrastas. Ir savo galva sitoj vietoj jau nieko naujo nesugalvosi.

Jei dviratis jau atrastas, visuomet galima sukurti naują tansporto priemonę ax.gif

Vėl esu linkus nepritarti... Pasikeitus tėvams, vaikai nepasikeis, nes jie atėjo su savo praeitimi, savomis užduotimis, savomis galimybėmis...Išrastasis dviratis yra ir posakis, kad būtina atleisti tėvams... Atleidimas tarsi išlaisvina tėvus nuo atsakomybės...
O dėl to dievo, kuris yra meilė...Mano dabartinėmis akimis žiūrint, šitas posakis- visai sugedęs, surūdijęs seniai išrastas dviratis...Siūlau bent akimirką pagalvoti apie šitą teiginį smile.gif
Atsakyti
Na ezoterikos skirelyje labai svarbu pacituoti ir paremti savo zinias knygomis, kitaip nuomone neuzskaitoma 4u.gif Jei knygoje taip niekas neparase, vadinasi rasai nesamones mirksiukas.gif Esi -ligonis mirksiukas.gif O jeigu knygose apie ligas apie tai neraso, tai kaip tik sakyciau isvada turetu buti-sveikas biggrin.gif

Bandau juokauti biggrin.gif

Kokia yra alkoholio paskirtis ? Kokiam tikslui jis israstas ? Juk ne tevai ji isrado, kodel juos kaltinti ?- nebutu prekyboje, puses gerianciu tikrai nepamatytumete niekada girtu. Taip galima pasakyti apie labai daug dalyku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 03, 03:47)

Kokia yra alkoholio  paskirtis ? Kokiam tikslui jis israstas ? Juk ne tevai ji isrado, kodel juos kaltinti ?- nebutu prekyboje, puses gerianciu tikrai nepamatytumete niekada  girtu. Taip galima pasakyti apie labai daug dalyku.  4u.gif

Paskirtis elementari- žmones valdyti.
Daugybė žmonių nemokėtų gyventi nevaldomi...
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 03, 03:47)

Kokia yra alkoholio  paskirtis ? Kokiam tikslui jis israstas ? Juk ne tevai ji isrado, kodel juos kaltinti ?- nebutu prekyboje, puses gerianciu tikrai nepamatytumete niekada  girtu. Taip galima pasakyti apie labai daug dalyku.  4u.gif

Apsiglušinti arba apglušinti.
Jei bobutė būtų su k., tai būtų dieduks. Kas būtų, jei būtų ar nebūtų. Žiūrim, ką turim. Ir kaip tai susiję su manim. Viso pasaulio tikrai neišgelbėsim.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 11 03, 09:12)
Paskirtis elementari- žmones valdyti.
Daugybė žmonių nemokėtų gyventi nevaldomi...

Ar valdyti, ar zlugdyti ? ax.gif
Atsakyti