QUOTE(Hmmm... @ 2016 10 26, 16:02)
Su tokia filosofija praktiškai jau dabar galit susitaikyti, kad ir vaikas gers. Nu nes linijinis. Nuo tėvo
Gal ir patogu ta prasme, kad nereikia jaustis kaltai, kad vaiką tokia aplinka gali neigiamai paveikt
tą Linijinį parašiau tarp kitko, taipogi kažkur išskaičiau ir pritaikiau...
Gal per žiauriai viską nupiešiau
Turi jis savo verslą, - kada nori tada dirba, kada nori miega, kada nori "atsipalaiduoja". Pasidergimas toks gaunasi. Gyvename mes mieste, čia tikrai ne tas kaimo geriančių variantas... Normaliausia šeima, aplinkinių laikoma idealia, nes viską slepiu.
Patiko Gytarės mintis, kad čia jo gyvenimas. Ir tkrai, pagauna save, kad per daug gilinuosi ir nuo jo priklausau. Jis sau "atsipalauduoja", juk manęs tai neliečia (nei lenda, nei muša juo labiau, nieko, vaikai irgi nesigilna, nes jie turi savo užsiėmimus). Tiesiog tomis jo mėnesinių dienoms aš kaip paklaikus gyvenu. Tarsi pakerta kas iš pamatų. Gal dėl to, kad išeinu iš savo komforto zonos? Gal tokie išbandymai reikalingi, nes daugiau problemų išvis pas mus jokių nėra (tfu tfu tfu). Sutariam gerai, meilė ir visa kita.
Kažkaip viskas sudėtinga ir tuo pačiu paprasta. Praeina tas zapojus, praeina kaip rūkas ir vėl viskas kažkaip susitvarko.... jau 10 metų taip.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 26, 20:37)
Alkoholizmo priežasčių yra labai daug. Vieną esu radus neseniai. Kai kurie vyrai geria todėl, kad vaikystėje jiems gyvybiškai trūko mamos. Tai sukėlė tokią tuštumą, kurios niekas negali užpildyti. Kada trūksta mamos? Kai mama nežindo savo sūnaus arba žindo trumpai, kai anksti išeina į darbą ir mažai mato savo sūnų (o ir matydama vaiką galvoja apie kitus dalykus), kai sūnui trūksta fizinio kontakto su mama (jis kartu nemiega, nėra nešiojamas, glaudžiamas, glostomas, myluojamas), kai anksti išleidžiamas visai dienai į darželį (pvz., dvimetinukas darželyje būna 7- 18 val. ).
mano atvėju akivaizdžiai tinka, jis našlaitis. Bet labai stiprus ir protingas žmogus. Nesuprantu kaip jis suvokia tą užgėrimą, bet niekada nėra verlkęs ar prašęs pagalbos. Niekada. Atsakymai būna: o kodėl vyras negali išgert? Sakau, kartais atrodo, kad problema manyje ne jame