QUOTE(gluosnis @ 2016 04 20, 14:40)
Isvarau tik del jusu pacios gerio. Del to, kad suprantate visiskai neteisingai, isvirksciai, kas cia sakoma ir rasoma, jums labiau pakenks. Ne vieta ir ne laikas jums cia. Del savo kvailumo prisidirbsite.
Ziuriu jus matote tik savo panoseje
Paklauskite nors vieni normalaus tevo, ka jis apie tai galvoja, kad jam dukra ar sunus lytinius organus buciuotu
As nesuprantu, ar jus? Gal jums padidinamo stiklo reikia perskaityti Vakares posta 49 psl. praeitoje temoje
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 04 20, 17:50)
Va tą patį žadėjau parašyti: negi nei viena nematėt, kai mamos ar močiutės nubučiuoja savo naujagimį nuo pirštų galiukų, visur, net užpakaliuką? Ir kad gyvuliukai savo jauniklius tiek nulaižo, kad mažiukai net cypti pradeda?
Dar galėčiau parašyti vieną girdėtą patarimą, bet kai visos čia su aukštaisiais, tai patylėsiu
Ne karto nemaciau , bet tikiu , kad Vilmos pasekeju tarpe labai daug iskrypeliu
Neskaiciau as jos knygu, ACIU DIEVUI, Aciu Vakare kad pasidalinote savo pastebejimu
Na ir gal nesugyvulekime , Ponia Lylia , nes pedofilu ir taip daugeja , prades mokyti savo vaikus gydymo mokslo nuo pat mazens , teisinsis po to kad mamos juos blogai uzaugino, Vilmos knyga taip rase, Gluosnis su Ponia Lylia tai SM forume propaguoja
Juokai juokais bet motereles jusu postai nebent juodo humoro
kuris aiskai nejuokingas
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..