Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(inga. @ 2016 10 21, 15:10)
O man įdomu, ar iš čia esančių kam nors pavyko nugalėti ligą pakeitus savo mąstymą. Nekalbu apie rimtas ligas.
Skaitau dabar Sinelnikovo "Pamilk ligą savo", atrodo viskas lpogiška, bet kiek tai realu, ar pavyko praktiškai kam nors tai įgyvendinti.

Knygos pavadinimas ir zmogaus logiskas mastymas ir kova su liga tarytum du skirtingi dalykai. Zinau kad tie zmones kurie nugalejo ( kuriems gydytojai pranasavo tik kelis metus) rimtos ligos , tos knygos neskaite biggrin.gif Nugalejo savo vidine stiprybe ir tikejimu 4u.gif
Pamilti liga , skamba pakankamai teigiamai, bet nepasiduoti ligai skamba tvirciau biggrin.gif 4u.gif

Na o paprastos ligos, juk visi pasveiksta jei prisiziuri 4u.gif Komplikacijos kita istorija....

Kodel turetumete pakeisti mastyma ? Ka noretumete pakeisti ?
Atsakyti
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai žmogus pastoviai serga bronchitais ar angina. Pasveiksta ir po kiek laiko vėl suserga. Bandau suprasti ryšį su neigiamom emocijom, ar iš tikrųjų yra tas ryšys. Didelių sveikatos problemų neturiu, tiesiog įdomu.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 21, 22:14)
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai žmogus pastoviai serga bronchitais ar angina. Pasveiksta ir po kiek laiko vėl suserga. Bandau suprasti ryšį su neigiamom emocijom, ar iš tikrųjų yra tas ryšys. Didelių sveikatos problemų neturiu, tiesiog įdomu.

galbūt dalinis ir yra, nes nuo neišreikštų, užslopintų emocijų, nusilpsta imunitetas ir kimba ligos. Bet kadangi visi turime tų emocijų ir nervų, tai pirmiausia imunitetą riektų kontroliuotis: labai švariai valgyti, tik cielus produktus, papildomai papildus vartoti, tada net ir užplūdus nervams tikrai nevisada puls bronchitas, angina.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 21, 16:10)
O man įdomu, ar iš čia esančių kam nors pavyko nugalėti ligą pakeitus savo mąstymą. Nekalbu apie rimtas ligas.
Skaitau dabar Sinelnikovo "Pamilk ligą savo", atrodo viskas lpogiška, bet kiek tai realu, ar pavyko praktiškai kam nors tai įgyvendinti.

Turiu tokią patirtį. Buvo laikas, kai man kasdien ką nors skaudėdavo, nuolat blogai jausdavausi, turėjau ir rimtokų ligų.
Pakeisti vien mąstymą neužteko.
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 20, 21:21)

Vaižgante, kaip išgražėjai. mirksiukas.gif

Ačiū. Turi galvoje avatarą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 21, 23:35)
Ačiū. Turi galvoje avatarą?  ax.gif

Aha. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 21, 22:36)

Jaunėju, keičiuosi. Jei į temą- sveikatos problemas įveikiau nesikreipdama į medikus. Tačiau tam reikia patirties ir žinių ne iš knygų...
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 21, 21:14)

Imunine sistema nusilpusi ir butent bronchai yra silpniausia vieta 4u.gif Kuo galite stiprinti, saltalankis, citrina su medumi, pasieskokite kas tinka tam zmogui ir patinka su siais ingridientais ir nelaukite kol susirgs, o lai vartoja profilaktiskai , stiprina butent tai kas silpniausia 4u.gif Na ir pasistengia maziau kalbeti kai serga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 21, 23:14)
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai žmogus pastoviai serga bronchitais ar angina. Pasveiksta ir po kiek laiko vėl suserga. Bandau suprasti ryšį su neigiamom emocijom, ar iš tikrųjų yra tas ryšys.

Bronchitas - dėl liūdesio.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 22, 17:55)
Bronchitas - dėl liūdesio.

O angina- įžeidumas ir nuoskaudos.
Ne taip paprasta su tuo susitvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 18, 23:01)
O gal žinote su kuo susijęs nemalonus prakaito kvapas. Nekalbu apie kvapą, kuris atsiranda nesiprausus ar pasportavus. Kad ir po dušo už kokių poros valandų būnant namie atsiranda nemalonus kvapas. Ką kūnas bando pasakyti??

Gali būti, jog turite parazitų. O parazitai - vėlgi dėl negatyvių emocijų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 23, 10:56)
Gali būti, jog turite parazitų. O parazitai - vėlgi dėl negatyvių emocijų. ax.gif

Gali būti...Ypač jų sunku atsikratyti, jei jautiesi auka, besiaukojanti ir pan.
Atsakyti
Įdomu... Kai paskaitai daug kas tinka, iš tiesų, turiu ir nuoskaudų ir labai greitai įsižeidžiu, bet tai būdinga visiems žmonėms, visi įsižeidžia ir pyksta ir jaučia nuoskaudą, bet ne visi serga angina.
Atsakyti