Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 20, 14:30)
Tai, kas yra dabar, jau yra pasekmė... Galėjo praeiti nemažai laiko...

Taip, todel ir mastau kas galejo ta itakotu, nes priedo prie visu fiziniu pastangu, noriu prideti ir teisinga minciu krypti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 20, 15:13)
Kuo padeda?  g.gif

Pozityvumu , geromis mintimis , o ne kodel man taip nutiko, ka blogai padariau, kas prakeike, kas nuziurejo, kokio prietaro nesilaikiau biggrin.gif Gal pas kokia bureja nueiti biggrin.gif Gal cia mamos kalte, gal karma .....Sioje temoje ( ir skirelyje) to tikrai su kaupu 4u.gif

Nice1 negalvokite cia ka tik isvardinta linkme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 20, 14:44)
Kokiu būdu įmanoma tai paneigti? g.gif

Šiaip bet kokia liga rodo ryšio su Aukštesniuoju Aš nebuvimą. ax.gif

Raskite nors viena virs 40ties visiskai sveika kuniga mirksiukas.gif (Vienuoliu galima rasti ir ne viena , nors jei jie uzsiima labdarine darbine veikla, fizine... stuburo problemu irgi turi ) Jei tik medituoja gal tada tik nuo nepatogios meditacines busenos.
Stai jums ir atsakymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 10 20, 19:23)
Raskite nors viena virs 40ties visiskai sveika kuniga  mirksiukas.gif  (Vienuoliu galima rasti ir ne viena , nors jei jie uzsiima labdarine darbine veikla, fizine... stuburo problemu irgi turi ) Jei tik medituoja gal tada tik nuo nepatogios meditacines busenos.
Stai jums ir atsakymas  ax.gif

O ką kunigai bendro turi su aukštesniuoju aš? Argi nuo profesijos kas nors priklauso? Puikus pvz- ką tik palaidotas sveikatos apsaugos ministras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 10 20, 17:54)
Pozityvumu , geromis mintimis , o ne kodel man taip nutiko, ka blogai padariau, kas prakeike, kas nuziurejo, kokio prietaro nesilaikiau  biggrin.gif  Gal pas kokia bureja nueiti  biggrin.gif Gal cia mamos kalte, gal karma .....Sioje temoje ( ir skirelyje)  to tikrai su kaupu  4u.gif

Nice1 negalvokite cia ka tik isvardinta linkme  mirksiukas.gif

Oi ne, tikrai nesedziu ir nemastau kokia aa bloga, nuziureta ar pan., as gi ir vaikstau ir save dar apsiziuret galiu smile.gif cia labiau apie padejima sau is visu pusiu ir fizines ir dvasines smile.gif
Atsakyti
Mano artimas zmogus turi tikrai stipru risi su Dievu. Meditacijos, joga, pozityvus mastymas, pagalba aplinkiniams ir t.t. Bet turi labai rimtu problemu su nugara ir su visu judejimo aparatu.
Kiekvienam savas kryzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 20, 20:32)
Mano artimas zmogus turi tikrai stipru risi su Dievu. Meditacijos, joga, pozityvus mastymas, pagalba aplinkiniams ir t.t. Bet turi labai rimtu problemu su nugara ir su visu judejimo aparatu.
Kiekvienam savas kryzius  mirksiukas.gif

Pajuokausiu ciniškai: gal ne su tuo dievu ryšys?
Bėda ta, kad su nugara turima problemų dėl milijono priežasčių, ir ne visuomet jos dvasinio pobūdžio...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 20, 20:48)
O ką kunigai bendro turi su aukštesniuoju aš? Argi nuo profesijos kas nors priklauso? Puikus pvz- ką tik palaidotas sveikatos apsaugos ministras.  ax.gif

Kunigai dažniausiai nebendrauja su aukštesniuoju aš. ax.gif Sveikatos apsaugos ministras - tuo labiau. biggrin.gif

Vaižgante, kaip išgražėjai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 20, 15:27)
Problemos su stuburu reiškia ryšio su Dievu (arba Aukštesniuoju Aš) nebuvimą. ax.gif

Konkrečiau: stuburo nebuvimas, bestuburis žmogus taip vadinamas liaudyje arba kaip tik persikraunantis stuburą, viską už visus atliekantis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 20, 20:32)
Kiekvienam savas kryzius  mirksiukas.gif

Matyt tos pagalbos ir perdaug, sau irgi reikia padėti, ne tik kiteims smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 20, 20:36)
Bėda ta, kad su nugara turima problemų dėl milijono priežasčių, ir ne visuomet jos dvasinio pobūdžio...

Irgi tiesa. Paprasčiausiai - neteisingas sėdėjimas prie kompo ir pareis visi galai, nuo kaklo, pečių iki apatinės nugaros dalies, kojų.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2016 10 20, 19:28)
Oi ne, tikrai nesedziu ir nemastau kokia aa bloga, nuziureta ar pan., as gi ir vaikstau ir save dar apsiziuret galiu smile.gif cia labiau apie padejima sau is visu pusiu ir fizines ir dvasines  smile.gif

Manau, kad uzspaude jums nerva, todel ir klausinejo del isvarzos tikslesnes vietos. Kogero jusu atvejis netgi labai sekmingas, jei tik tokie pozymiai 4u.gif Jei tik du salia esantys pirstai nutirpe, tai reabilitacija tikrai nebus sudetinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 20, 21:54)
Konkrečiau: stuburo nebuvimas, bestuburis žmogus taip vadinamas liaudyje arba kaip tik persikraunantis stuburą, viską už visus atliekantis ir t.t.
Papildyta:

Matyt tos pagalbos ir perdaug, sau irgi reikia padėti, ne tik kiteims smile.gif
Papildyta:

Su šia nuomone sutinku, per didelė našta ant savo pečių.
Tik vienas bet - būtent mūsų atveju, manau, kad tai kažkokia karmos našta, nes jų šeimoje, visi 3 vaikai turi panašių problemų, na maniškis labiausiai, jauniausias šeimoje (mama labai nenorėjo šio vaiko, netyčiukas). Be to, ir mūsų vaikams tas irgi persidavė, tikiuosi, kad suvaldysime šį procesą 4u.gif
Atsakyti
O man įdomu, ar iš čia esančių kam nors pavyko nugalėti ligą pakeitus savo mąstymą. Nekalbu apie rimtas ligas.
Skaitau dabar Sinelnikovo "Pamilk ligą savo", atrodo viskas lpogiška, bet kiek tai realu, ar pavyko praktiškai kam nors tai įgyvendinti.
Atsakyti