Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 10 18, 16:04)
Na taip, kai esi alkana, galvoji, kad jau sočiai pavalgei, ir viskas.  mirksiukas.gif  Ir taip tris kartus per dieną, kasdien.  ax.gif

Gali būti alkana ir galvoti, kad trūksta pinigų maistui ir tenka badauti; arba galvoti, kad visada turėsi pakankamai pinigų ir gali valgyti, kada nori ir ką nori.
Kuris variantas kelia geresnes emocijas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakysiu vieną pavyzdį smile.gif Pas mus yra toks diedukas korespondentas, kaip jis save vadina. Ir jei koks renginys, jei jis ten fotografuoja, tai būtinai nufotografuoja savo žmoną ir dukrą, jei jos tik ten būna, kelis sykius. Būtinai sukelia nuotraukas su jomis. Mane tai erzindavo, vis pakomentuodavau: "Ir vėl", "Vėl saviškes susikėlė" ir pan. Mane tai erzindavo.
Sykį užpuolė viena liga, nebuvo ko griebtis, pasižiūriu Luizos Hey afirmacijas, o ten kažkas tokio: manyje ir aplink mane meilė ir harmonija, viskas yra gerai. Na ir suku galvoj tą sakinį. Ir prisiminiau tą diedą su savo bobute kažką dirbdama, tiesiog atėjo mintis: bet kaip jis iki šiol dar ją myli biggrin.gif Dabar kažkaip gražu tai atrodo, kai pagalvoju, jokio erzinimosi neliko.
Va taip va smile.gif
Atsakyti
O gal žinote su kuo susijęs nemalonus prakaito kvapas. Nekalbu apie kvapą, kuris atsiranda nesiprausus ar pasportavus. Kad ir po dušo už kokių poros valandų būnant namie atsiranda nemalonus kvapas. Ką kūnas bando pasakyti??
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 18, 21:01)
O gal žinote su kuo susijęs nemalonus prakaito kvapas. Nekalbu apie kvapą, kuris atsiranda nesiprausus ar pasportavus. Kad ir po dušo už kokių poros valandų būnant namie atsiranda nemalonus kvapas. Ką kūnas bando pasakyti??

Viena is priezasciu gali buti maistas 4u.gif Tarkime svogunai , cesnakai....Zinau zmogu kuris valgo daug cesnaku, kad nereiketu gerti vaistu nuo cholesterolio ir auksto spaudimo.... Tai prakaituoja su cesnako kvapu 4u.gif Jis pats apie tai pasisako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 18, 22:01)

kad serga, užsiteršęs, organizmo vlaymo reikia, mitybą keisti iš pagrindų
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 18, 20:03)
Gali būti alkana ir galvoti, kad trūksta pinigų maistui ir tenka badauti; arba galvoti, kad visada turėsi pakankamai pinigų ir gali valgyti, kada nori ir ką nori.
Kuris variantas kelia geresnes emocijas? mirksiukas.gif

Tu baik, aš ramiai galvočiau, kaip tų pinigų užsidirbti ar kokį diedą bagotą susirasti. Galvojimas- pozityvus ar negatyvus- alkio problemos neišsprendžia. Taip ir su emocijomis. ax.gif
Renkuosi rytais valgyti bandeles ir gyventi ilgai ir laimingai. Nes taip ir bus. Argi gali būti kitaip? Ir tegul visos pavydi mano lieknos figūros ir baisisi charakteriu (juk man tai nerūpi). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 19, 15:05)
kad serga, užsiteršęs, organizmo vlaymo reikia, mitybą keisti iš pagrindų

Bet kiti valgo dar blogiau už mane, o tokių problemų neturi.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2016 10 19, 18:08)

Atkreipkite demesi kada uzuodziate nemalonu prakaito kvapa ir pagalvokite ka valgete ta diena ir diena pries. Tai nera blogas is pagrindu maitinimasis- tada netik prakaito problemu turetumete, jau tokiu skrandzio problemu turetumete, kad ojojoj mirksiukas.gif Jei ju neturite, nesijaudinkite, o tik pastebekite..Gali buti jau kaip minejau po cesnako, svoguno, pipiro, raugintu kopustu, daznai nuo stipriu prieskoniu.
Ananasas ir citrina yra labai geri vaisiai , kurie tarytum valo organizma nuo nemaloniu kvapu mirksiukas.gif Sito gero pas mus namuose visada yra, nes mano vyriskiai labai megsta astriai pavalgyti biggrin.gif Ora pagadina nusilengvindami, bet prakaituoja nesmirdanciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 19 spalio 2016 - 18:45
QUOTE(inga. @ 2016 10 19, 19:08)

Jie turi kitas. Nesveikata kiekvienam kitaip reiškiasi, juk mes visi nesame vienodi.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 10 19, 19:29)
Atkreipkite demesi kada uzuodziate nemalonu prakaito kvapa ir pagalvokite ka valgete  ta diena ir diena pries. Tai nera blogas is pagrindu maitinimasis- tada netik prakaito problemu turetumete, jau tokiu skrandzio  problemu turetumete, kad ojojoj  mirksiukas.gif Jei ju neturite, nesijaudinkite, o tik pastebekite..Gali buti jau kaip minejau po cesnako, svoguno, pipiro, raugintu kopustu, daznai nuo stipriu prieskoniu.
Ananasas ir citrina  yra labai geri vaisiai , kurie tarytum valo organizma  nuo nemaloniu kvapu  mirksiukas.gif Sito gero pas mus namuose visada yra, nes mano vyriskiai labai megsta astriai pavalgyti  biggrin.gif Ora pagadina nusilengvindami, bet prakaituoja nesmirdanciai  biggrin.gif

Pritariu nuomonei. Kartais ligų ieškoti neverta...
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau kelias temas del isvarzos stubure, bet visur merginos praso patikslinti vieta, tai neradau nieko apie tai. Isvarza L5 -S1, t.y. Uzspausta peda, nesilankst/nukritus. Pirstai, yoac didysis ir antras nutirpe, nesilanksto. Padaryta operacija, funkcijos kiek atsistate, dar laukia ilga reabilitacija ir darbas.
Taip pat noreciau paklausti i kurias sritis labiau atkreipti demesi, kad padeti sau ir kad ju daugiau nesirastu is dvasines puses?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2016 10 20, 13:43)
Sveikos, perskaiciau kelias temas del isvarzos stubure, bet visur merginos praso patikslinti vieta, tai neradau nieko apie tai. Isvarza L5 -S1, t.y. Uzspausta peda, nesilankst/nukritus. Pirstai, yoac didysis ir antras nutirpe, nesilanksto. Padaryta operacija, funkcijos kiek atsistate, dar laukia ilga reabilitacija ir darbas.
Taip pat noreciau paklausti i kurias sritis labiau atkreipti demesi, kad padeti sau ir kad ju daugiau nesirastu is dvasines puses?
Aciu

Pasinaudojus google, galima rasti paveiksliukų su slankstelių reikšmėmis...

Atsakyti