Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -15

QUOTE(vaižgantė @ 2016 08 20, 12:02)
Gytare, nemanau, kad autoimuninės ligos labai turi ką bendro su negatyviomis emocijomis...Jų priežastys kur kas gilesnės...Turiu daugybę patirčių šiais klausimais, bet čia nėra tinkama vieta jomis dalintis...

Vaižgante, Tu puikiai žinai, kad mintys yra materialios. mirksiukas.png
Kuo daugiau žmogus galvoja apie ligos priežastis: kodėl, už ką, ką bloga padariau praeitame gyvenime bigsmile.png , tuo labiau serga.
Galvodamas apie ligą, pritrauki tik ligą.
Vietoj to reikia vizualizuoti sveikatą. Tik tiek. smile30x30.png

Beje, dėl sveikatos labai geras M. Norbekovo metodas. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 08 20, 16:23)
Vaižgante, Tu puikiai žinai, kad mintys yra materialios. mirksiukas.png
Kuo daugiau žmogus galvoja apie ligos priežastis: kodėl, už ką, ką bloga padariau praeitame gyvenime bigsmile.png , tuo labiau serga.
Galvodamas apie ligą, pritrauki tik ligą.
Vietoj to reikia vizualizuoti sveikatą. Tik tiek. smile30x30.png

Beje, dėl sveikatos labai geras M. Norbekovo metodas. smile30x30.png

Mano ir ne tik mano patirtis rodo, kad kai randi ligos priežastį, liga pasitraukia, jei jos šaknys ne šiame gyvenime. Dar ne taip seniai buvau ligų maišas, dabar džiaugiuosi gera sveikata. Paskutinė buvo likus migrena, toji ilgai nenorėjo pasiduoti. Bet pasidavė galiausiai...
Norbekovo metodas- grynas programavimas. Kas nori tapti robotu, juo ir tampa...
Kai ieškai ligos priežasčių, ne apie ligą galvoji, o apie priežastis cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 08 20, 18:53)
Mano ir ne tik mano patirtis rodo, kad kai randi ligos priežastį, liga pasitraukia, jei jos šaknys ne šiame gyvenime. Dar ne taip seniai buvau ligų maišas, dabar džiaugiuosi gera sveikata. Paskutinė buvo likus migrena, toji ilgai nenorėjo pasiduoti. Bet pasidavė galiausiai...
Norbekovo metodas- grynas programavimas. Kas nori tapti robotu, juo ir tampa...
Kai ieškai ligos priežasčių, ne apie ligą galvoji, o apie priežastis  cool30x30.png

Ok, Vaižgante, nesiginčysiu. cool30x30.png

Visai neblogai būti užprogramuotai sėkmei, meilei ir puikiai sveikatai. 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 08 20, 17:08)

Visai neblogai būti užprogramuotai sėkmei, meilei ir puikiai sveikatai. 4u.png

Tu vis dar to neturi?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 08 20, 22:11)
Tu vis dar to neturi?

Aš apskritai - ne apie save. mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 08 20, 21:16)
Aš apskritai - ne apie save. mirksiukas.png

Nuo kada rūpiniesi ne savim? tongue30x30.png (Juokauju, jei ką.)
Ar gali jaustis gerai, turėdama ne tikrą sveikatą, meilę, džiaugsmą, o užprogramuotą? Tai tas pats, kaip burtais pritrauktas vyras smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 08 19, 22:59)
Visas ligas sukelia negatyvios emocijos. Kuo daugiau negatyvių emocijų - tuo sunkesnė liga.
Emocijos - lyg kompasas. Negatyvios emocijos rodo, jog mūsų Aukštesnysis Aš nepritaria tam, ką mes mąstome, kalbame, darome... (Na, aš čia labai supaprastintai paaiškinau. smile30x30.png )
Ar gydytojai nejaučia negatyvių emocijų?

Manyčiau, emocijos yra tokios, kokios yra , ir jos lanko kiekvieną.
Didžiausia žala sau - apsimetinėti, kad jų nepatiri (tai tas pats, kas panirus į vandenį visiems pasakoti, kad esi absoliučiai sausas),

O ką darai patyręs vieną ar kitą emociją ir yra (grubiai tariant) raktas atrakinantis arba ne dureles į tą, ko kiekvienas siektų
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 08 23, 11:34)
Manyčiau, emocijos yra tokios, kokios yra , ir jos lanko kiekvieną.
Didžiausia žala sau - apsimetinėti, kad jų nepatiri (tai tas pats, kas panirus į vandenį visiems pasakoti, kad esi absoliučiai sausas),

O ką darai patyręs vieną ar kitą emociją ir yra (grubiai tariant) raktas atrakinantis arba ne dureles į tą, ko kiekvienas siektų

Internetas, forumai tokia "vieta" kur galima rasti praktiskai viska. Paaiskinima i kiekviena klausima.
Taigi pasakoti kakur kazkam kazka netgi ir nebutina. Kartais uztenka tik skaityti , ka paraso kiti ir susirasti.

Apsimetineti zala, pasakoti kitiems savo istorija irgi zala....
Pasakoti neapsimetinejant ir tik tiek kiek reikia .... gal netgi apsauga.
Kodel galvoji, kad kiekvienas siektu atidaryti tas "duris" ? Juk " tikru duru " Dievas dar ne vienam gyvam neatidare, tik mirusiam arba negimusiam....
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 08 23, 19:49)
Internetas, forumai tokia "vieta" kur galima rasti praktiskai viska. Paaiskinima i kiekviena klausima.
Taigi pasakoti kakur kazkam kazka netgi ir nebutina. Kartais uztenka tik skaityti , ka paraso kiti ir susirasti.

Kadangi citavote mano postą, tai nesupratau, kaip jūsų atsakymas siejasi su tuo, ką parašiau - nesusišnekėjom
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 08 23, 19:49)
.
Kodel galvoji, kad kiekvienas siektu atidaryti tas "duris" ? Juk " tikru duru " Dievas dar ne vienam gyvam neatidare, tik mirusiam arba negimusiam....

Ir čia atsakėte tarsi į savo sugalvotą mano teksto perfrazuotę - kažkur jūs toli toli klajojate (nesiaiškinsiu priežasčių, akivaizdu, kad abi gynybinės)
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 08 24, 10:39)
Kadangi citavote mano postą, tai nesupratau, kaip jūsų atsakymas siejasi su tuo, ką parašiau - nesusišnekėjom
Papildyta:
Ir čia atsakėte tarsi į savo sugalvotą mano teksto perfrazuotę - kažkur jūs toli toli klajojate (nesiaiškinsiu priežasčių, akivaizdu, kad abi gynybinės)

Manau kad musu poziuriai labai skiriasi, nors abi paraseme apie apsimetinejimo zala, bet skirtingai.
O apie "duris" tai savotiskai klausiau, ka turite omenyje, savo perkeltine prasme. Jus apie emocijas ir duris, ko as taip ir negaliu suprasti, kokios cia emociju durys ir jos kaip kompasas 4u.png Gytare rase apie neigiamas emocijas, kaipo ligu sukeleja, tas netgi labai aisku 4u.png

O as apie Dieva, tikejima.....paaiskinkite kodel tai priskiriate gynybai ( ginu Gytare ? savotiskai gal ) 4u.png bet as jos poste ir neizvelgiau nieko , slapio ir sauso taipogi......Vadinasi mano postas gavosi gynybinis jos atzvilgiu, o jus cia rasete apie save ?

O gal ir nesusisnekesime....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 24 rugpjūčio 2016 - 14:43
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 08 24, 16:12)
O as apie Dieva, tikejima.....paaiskinkite kodel tai priskiriate gynybai  ( ginu Gytare ? savotiskai gal )  4u.png bet as jos poste ir neizvelgiau nieko , slapio ir sauso taipogi......Vadinasi mano postas gavosi gynybinis jos atzvilgiu, o jus cia rasete apie save ?

Ačiū. 4u.png

Aš visą savo sąmoningą gyvenimą ieškojau atsakymų į klausimus: kokia gyvenimo prasmė, kodėl žmonės kenčia etc.? Atsakymus gavau. 4u.png
O įrodinėti savo tiesų niekam neketinu. Man to nereikia. Ką ir teigia mano parašas. smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal zinot kas Vilniuje ar bent Lietuvoje konsultuoja Sinelnikovo metodu? jei ka nors zinot - kontaktus I AZ plz.

Aciu!
Atsakyti