Pradejau jau nuo pirmos temos skaityti visus postus ieskodama sau atsakymo, dar tik ipusejau ir tikrai pastebejau, kad Gluosnis labai pasikausciusi sioje srityje ir daug ziniu turi, labai laukiu jos komentaru, mano situacijoje.
Tai kad moterys gerai viska surase, galiu tik pritarti. Tai pat manau, kad daktarai neranda nes sutrikimai kol kas funkciniai, o ne organiniai. Sutrikimai gali buti kaip del uzspaustu arteriju, taip ir del pasislinkusiu slanksteliu, o priezastis viena - baime manes nemyli ir visios sios baimes variacijos ( su manim nesiskaito, manes nemato, ignoruoja mano poreikius, manes negerbia, nesupranta, nevertina ir t.t.)
Reiketu rimtai padirbeti su sita baime ir ypac pasistengti, jei jos nejauciate.
Страх меня не любят блокирует голову, шею, плечи, заплечье, руки, спину до третьего грудного позвонка включительно и вызывает:
1. Все физические заболевания в этой области;
2. Все психические заболевания;
3. Все психические отклонения:
неуравновешенность (как душевная, так и психическая);
неконтролируемое бездумное поведение, отрицание норм морали и поведения;
расстройство памяти (как у молодых, так и у старых);
низкую способность усвоения у детей с задержкой умственного развития либо склеротическое ослабление памяти у старых людей;
равнодушие и пренебрежение к себе и другим;
чувство безысходности, бессмысленности, апатию;
упрямство;
неверие в хорошее;
чрезмерную требовательность, чрезмерную суровость;
полное отрицание собственных вероятных ошибок и т. д. бесконечное множество психических отклонений, которые, накапливаясь, становятся заболеваниями.
1. Все физические заболевания в этой области;
2. Все психические заболевания;
3. Все психические отклонения:
неуравновешенность (как душевная, так и психическая);
неконтролируемое бездумное поведение, отрицание норм морали и поведения;
расстройство памяти (как у молодых, так и у старых);
низкую способность усвоения у детей с задержкой умственного развития либо склеротическое ослабление памяти у старых людей;
равнодушие и пренебрежение к себе и другим;
чувство безысходности, бессмысленности, апатию;
упрямство;
неверие в хорошее;
чрезмерную требовательность, чрезмерную суровость;
полное отрицание собственных вероятных ошибок и т. д. бесконечное множество психических отклонений, которые, накапливаясь, становятся заболеваниями.
Кто освобождается от страха меня не любят, у того отворяется дух.
С прощением у человека как бы снимается с головы защитный шлем, и человек готов вбирать в себя божественную мудрость.
Человек, которого не блокирует страх меня не любят, начинает видеть жизненную явь. Он начинает видеть хорошее и плохое в их истинной взаимосвязи. Жизнь становится понятной и дарует душевный покой.
В жизнь такого человека устремляется ЛЮБОВЬ.
С прощением у человека как бы снимается с головы защитный шлем, и человек готов вбирать в себя божественную мудрость.
Человек, которого не блокирует страх меня не любят, начинает видеть жизненную явь. Он начинает видеть хорошее и плохое в их истинной взаимосвязи. Жизнь становится понятной и дарует душевный покой.
В жизнь такого человека устремляется ЛЮБОВЬ.
QUOTE(gluosnis @ 2016 08 10, 22:44)
Tai kad moterys gerai viska surase, galiu tik pritarti. Tai pat manau, kad daktarai neranda nes sutrikimai kol kas funkciniai, o ne organiniai. Sutrikimai gali buti kaip del uzspaustu arteriju, taip ir del pasislinkusiu slanksteliu, o priezastis viena - baime manes nemyli ir visios sios baimes variacijos ( su manim nesiskaito, manes nemato, ignoruoja mano poreikius, manes negerbia, nesupranta, nevertina ir t.t.)
Ačiū už atsakymą! Yra dar vienas momentas ką reiškia kad jau kokius 2 men skauda dešinės rankos vieta sakykim per vidurį tarp paties ir alkūnės. Idomus skausmas nesuprantu lyg kaulas, jokių sutrenkimu ar patempimu neturėjau? Ir dar įdomus dalykas kad vis beria tik rankas taip pat toje pačioje vietoje nuo paties iki nepilnai alkūnės , kitur niekur berimo nėra. Ka reiškia ši rankų zona?
QUOTE(gluosnis @ 2016 08 10, 22:44)
Ir kaip tureciau dirbti su savimi, nes tikrai nejauciu tokios baimes kad manes nemyli ar esu nereikalinga? Aciu
Pagal vienus aiskintojus ta zona yra susijusi su Merkurijumi, t.y su informacija, zodziu, kalbejimu, vagystem, popieriais, dokumentais. Desine puse moterim yra neharmoninga, reiskia, kazka savyje reikia keisti toje srityje. Pasieskokit Volmer svetaines,ten bus skiltis ,Zenklai ant kuno', pasiskaitysit detaliau.
Taciau kiti,tame tarpe L. Viilma raso,kad si sistema yra primityvesne nei ta, apie ka rase ji pati. todel ieskokit ir domekites, susivedat i paieska jos varda, pavarde ir kuno dalies pavadinima rusiskai, ar liga, simptomus. Tikrai ismes kazka paskaityti
Papildyta:
Yra temoj prirasyta Gluosnio. O geriausia, kad skaitytumet pati knygas. Tekstu pilna, yra visos knygos, net rinkiniu, seniau budavo rusisku audio, dabar jau issimtos. Jums taip niekas nepaaiskins keliais sakiniais, kaip isdestyta knygose.
Taciau kiti,tame tarpe L. Viilma raso,kad si sistema yra primityvesne nei ta, apie ka rase ji pati. todel ieskokit ir domekites, susivedat i paieska jos varda, pavarde ir kuno dalies pavadinima rusiskai, ar liga, simptomus. Tikrai ismes kazka paskaityti
Papildyta:
QUOTE(chardone @ 2016 08 11, 10:04)
Ir kaip tureciau dirbti su savimi, nes tikrai nejauciu tokios baimes kad manes nemyli ar esu nereikalinga? Aciu
Yra temoj prirasyta Gluosnio. O geriausia, kad skaitytumet pati knygas. Tekstu pilna, yra visos knygos, net rinkiniu, seniau budavo rusisku audio, dabar jau issimtos. Jums taip niekas nepaaiskins keliais sakiniais, kaip isdestyta knygose.
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 08 11, 10:16)
Pagal vienus aiskintojus ta zona yra susijusi su Merkurijumi, t.y su informacija, zodziu, kalbejimu, vagystem, popieriais, dokumentais. Desine puse moterim yra neharmoninga, reiskia, kazka savyje reikia keisti toje srityje. Pasieskokit Volmer svetaines,ten bus skiltis ,Zenklai ant kuno', pasiskaitysit detaliau.
Papildyta:
Papildyta:
Aciu, kaip tik ir ieskau lietuviu kalboje knygu, nes noras atrasti sau atsakymus ir daugiau ziniu, jas pritaikyti ir keistis, yra labai didelis
QUOTE(chardone @ 2016 08 11, 10:23)
Aciu, kaip tik ir ieskau lietuviu kalboje knygu, nes noras atrasti sau atsakymus ir daugiau ziniu, jas pritaikyti ir keistis, yra labai didelis
Jei lietuviskai ir butent L. V., tai yra isleistu, esu maciusi knygyne. Bet gal jums nepatiks ta autore, daug kam ji nelimpa turit ieskoti pati. O Luizos Hay knygu buna bibliotekoje, maciau, kad ieskot. Dar yra Fatimos Chaduevos, cia ta garsi rusu ekstrasense, kelios knygos su ligu priezastimis, parasyta pagal L. Hay, tik dar isplesta. Jei skaitot rusiskai, tos knygos yra internete.
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 08 11, 10:32)
Jei lietuviskai ir butent L. V., tai yra isleistu, esu maciusi knygyne. Bet gal jums nepatiks ta autore, daug kam ji nelimpa turit ieskoti pati. O Luizos Hay knygu buna bibliotekoje, maciau, kad ieskot. Dar yra Fatimos Chaduevos, cia ta garsi rusu ekstrasense, kelios knygos su ligu priezastimis, parasyta pagal L. Hay, tik dar isplesta. Jei skaitot rusiskai, tos knygos yra internete.
Aciu, ivedus rusiskai, tikrai daug info apie galvos svaigima, tik truputi rusiskai sunku skaityti. Ziuriu kad man nuo tokios gausybes info dar stipriau sukasi galva, tiek daug noriu perskaityti ir isisavinti, o galva matyt mane stabdo
QUOTE(chardone @ 2016 08 11, 10:00)
tiek daug noriu perskaityti ir isisavinti, o galva matyt mane stabdo
nu neįtikėtinas panašumas šitoj vietoj
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 11, 11:06)
nu neįtikėtinas panašumas šitoj vietoj
Taip labai idomu, nes as pradedu mastyti, gal tikrai su savo mintimis ir issaukiu tokia busena, nes dabar pilna nuorodu atsidariau, straipsniu. Ziuriu jau ir akyse mirga, o pati galvoju, vaje kaip viska noriu perskaityti ir viska ta issisamoninti, gilinti zinias, bet juk galima ir nuproteti nuo tokio kiekio info. Va manau si mintis man ir kerta kelia.
Pagal Hay galvos svaigimas- trumpalaikes nerislios mintys. Atsisakymas ziureti. Afirmacija ,,as rami ir susikaupusi. Galiu ramiai gyventi ir dziaugtis".
Kitur kazkur rase, kazkaip kad ,,mano mintys ramios". Kazkada, kai svaiguliavo galva, tik tom afirmacijom ir gelbejausi, kazkiek padejo.
O gal jums nuo kompo svaigsta? Nuo itempto ziurejimo? As iki pietu negaliu ilgai skaityti, megzti ar sedeti prie kompo, reikia fiz darbo, kad issijudinciau. O popiet galiu krapstytis iki maziausiu smulkmenu.
koncentracijos stoka vadinasi, Motin. koncentracija galima lavinti, tik nepasakyciau, kad lengva.