QUOTE(chardone @ 2016 08 10, 11:14)
Sveikutes, atkeliavau iki sios temos, nes paprasciausia ieskau atsakymo kurio nerandu. Man kokie metai su pertraukom svaigsta galva, aisku medikai nieko neranda tik nuraso nervams ir lengva ranka raso receptukus. O as vis ieskau atsakymo, kodel ta galva man svaigsta ir manau kad tai yra daug giliau kad tai dvasinniam emociniame lygmenyje. Ir viskas priklauso del to. gal kas galetu man pakomentuoti, kodel gali svaigti galva, kas tai issaukia? Ka as gyvenime darau netaip?
Aciu visoms
Aciu visoms
labas. as cia dvasiskai patobulejusi duotu momentu siek tiek ir atejau visai ne deboshu sukelt, jeigu ka, o visai pozityviai nusiteikusi. Aprasyta savijauta, manau, man yra bent is dalies pazistama ir tai patvirtina mediku pasakymas, jog "tik nervai", tai reiskia, kad nera biologines priezasties, tai psichologinis reikalas, i kuri reaguoja kunas (vadinasi psichosomatika, tai yra psiches - sielos reikalai). man asmeniskai galva sukasi tada, kai nebestoviu ant zemes abiem (ar tik viena) kojom, nezinau ka daryt su viskuo, kas pasidare , bunu totaliai pasimetusi ir issigandusi. ir visko to buna daug. taip, tada sukasi galva.
padeda: poilsis, nesprendimas visu problemu vienu metu ir is karto ir globaliai is esmes (cia spastai tingejimo, ta reik turet omeny ir isvengt, neuztesti to periodo), tuomet isgerus raminanciu arbateliu ramiai sudaryti sarasa prioritetu ir ka as galiu padaryti su tuo ka turiu dabar. po zingsneli. paeiliu, niekur neskubant. ar tai butu vidines emocines problemos, ar tai butu materialus reikalai, kurie, pripazinkim, turi itakos, ir ne tik Lt gyvenant. Pamazele, neprievartaujant saves. Tai padeda Pasidalinau patirtimi.
ai, ir dar norejau viena dalyka pasakyti. cia irgi pasidalinimas sava patirtimi tokiose situacijose. jeigu priezastis ta, kad nebestoviu abiem kojom ant zemes, o klejoju kur tais emocijose arba mentale (jauciu, galvoju daug, per daug, smarkiai per daug, kas neduoda pailset nuo saves, taipogi mano hobis - Taro - irgi ne visai zemiski reikalai, kai ten persistengiu...), tai truksta zemes stichijos, kuri reikalinga pusiausvyros palaikymui Zmogui, gyvenanciam Zemeje, tai padeda dar gamta. basom kojom pavaiksciot po miskus, pievas; darzai, sukist rankas i zeme, atlikti kokiu nors grynai zemisku darbu siek tiek, jeigu neina ir truksta jegu, tai tiesiog gamtoj pabuti reguliariai ir gan daznai. tai padeda pusiausvyros atsatymui. nes besisukanti galva rodo, kad pusiausvyros tikrai nera
Taip pat padeda nuo alpimu ir vemimu lygioj vietoj, be priezasties, taip pat ivardijamu kaip psichosomatika (vienas medikas itin aiskiai ivardijo - "tu nebegali istverti to, kas vyksta tavo gyvenime, del to tau taip darosi, o medicina nieko neranda, nes negali rasti, kas Tavo sieloj darosi"), taip, tais atvejais taip pat, tik dar tada padeda malda. arba kitas koks panasaus pobudzio uzsiemimas, tarkim man asmeniskai meno terapija padeda irgi.
manau, gausite dar patarimu ir galimu priezasciu variantu is kitu moteriskiu sekmes