Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 05 09, 12:40)
Neteko matyti. Gal galit nors vieną pavyzdį pateikti? Žodynuose randu tik vieną ECO reikšmę = ecology : ecological. Gal dar gali būti taip trumpinamas žodis "Economy", bet tada tai nebus "ekonominės klasės produktas", o "ekonominės klasės" (t.y. didelė) pakuotė (economy pack).

Esu Maximoje mačiusi pakuotes su Eco ženklu, bet iki ekologiškos joms laaabai toli... gal būt tai reiškė ne ekonominės, klasės, o ekonominės pakuotės (galvos nukirsti neduočiau schmoll.gif )
Atsakyti
Sveiki. Kokią indaplovę siūlytumėte rinktis (tiek 45cm, tiek 60cm), kad būtų:

- kokybiška (geriausia - vokiška) - kiek supratau, Siemens arba Bosch geriausios?
- be standartinių, turėtų intensyvaus plovimo ir praplovimo (beje, ar teisingai suprantu, jog tai pirminio l.nešvarių indų plovimo režimas?) f-jas
- gerai džiovintų
- turėtų 3 stalčių įrankiams
- veiktų pakankamai tyliai ir būtų ekonomiška
- turėtų pusinės užkrovos f-ją, jei 60cm (koks, beje, pagr. šios f-jos privalumas? Mažesnės vandens sąnaudos? Greitesnis plovimas? Kt.?)

Iš anksto dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 09, 12:23)
Dar norėčiau dėl vieno aspekto pasitikslinti  ax.gif  ECO tai nebūtinai = ekologiška. Visai gali būti kad tai reiškia Ekonominės klasės cheminį produktą (dažniausiai taip ir būna).

Geriausia išeitis – asmeninė patirtis 4u.gif aš turinčiai 45 cm indaplovę tikrai neplaunu ir neplausiu jokiomis tabletėmis 4u.gif

QUOTE(Carmenere @ 2016 05 09, 14:01)
Sveiki. Kokią indaplovę siūlytumėte rinktis (tiek 45cm, tiek 60cm), kad būtų:

- kokybiška (geriausia - vokiška) - kiek supratau, Siemens arba Bosch geriausios?
- be standartinių, turėtų intensyvaus plovimo ir praplovimo (beje, ar teisingai suprantu, jog tai pirminio l.nešvarių indų  plovimo režimas?) f-jas
- gerai džiovintų
- turėtų 3 stalčių įrankiams
- veiktų pakankamai tyliai ir būtų ekonomiška
- turėtų pusinės užkrovos f-ją, jei 60cm (koks, beje, pagr. šios f-jos privalumas? Mažesnės vandens sąnaudos? Greitesnis plovimas? Kt.?)

Iš anksto dėkui.

Jai telpa 60 cm tada geriau žiūrėkite BOSCH SMV87TX02E pigesnis modeliukas BOSCH SMV68N60EU....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 09, 14:09)
Jai telpa 60 cm tada geriau žiūrėkite BOSCH SMV87TX02E pigesnis modeliukas BOSCH SMV68N60EU....

O dideli skirtumai tarp vieno ir kito modelio?
Pigesnis modelis irgi pagamintas Vokietijoje?
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2016 05 09, 17:57)
O dideli skirtumai tarp vieno ir kito modelio?
Pigesnis modelis irgi pagamintas Vokietijoje?

Yra keleta skirtumu ...modeliukas SMV87TX02E tur4s daugiau paildomų funkcijų+VarioDrawer Pro trečias viršutinis krepšys 0.29 min
https://www.youtube....h?v=opj7GjlXr0w
+PiezoTouchControl valdymas+TFT tekstinis ekranas su simboliais
Abi pagamintos Vokietijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 05 09, 15:09)

Jei tilps tik 45cm, ką panašaus į pirmąjį Jūsų pasiūlytą modelį rekomenduotumėte tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2016 05 09, 23:23)
Jei tilps tik 45cm, ką panašaus į pirmąjį Jūsų pasiūlytą modelį rekomenduotumėte tuomet?

SR66T099EU - geriausia 45 cm indaplovė.
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2016 05 09, 21:23)

Patarčiau „įtalpinti“ 60 cm.
Turiu ir 60, ir 45 cm. Atrodo, kas tie 15 cm. Ypač jaučiasi, kai reikia plauti puodus. Į 60cm įdedu du, telpa ir trys nedideli katiliukai, o į 45 - ne biggrin.gif
Atsakyti
Pasakykit is patirties ,ar reikalingas trecias stalcius.Dauguma mane atkalbineja.Sako leksciu prikrauna daugiau ,bei bliudeliu i antra stalciu.Vieni ,net keite is 3 stalciu i su dviem indaplove.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 05 10, 18:30)
Pasakykit is patirties ,ar reikalingas trecias stalcius.Dauguma mane atkalbineja.Sako leksciu prikrauna daugiau ,bei bliudeliu i antra stalciu.Vieni ,net keite is 3 stalciu i su dviem indaplove.

Pas mane trys stalčiai. Būtent taip norėjau, nesigailiu. Viršutiniam įrankiai, nedideli samčiai, mentelės keptuvei, mažos lėkštelės (kurios po puoduku dedamos), bet jas dedu dugnu aukštyn, nes kitaip netelpa - šitas stalčius mano indaplovėje nesiaukština/nesižemina kaip kitose indaplovėse. Vidurinis stalčius aukštinasi/žeminasi - dedu švaresnius indus, puodukus, mažesnes lėkštes. Apatiniame telpa ir lėkštės, ir bliūdai, ir puodai. Indaplovė talpina 14 komplektų. Kiekvienas stalčius turi savo besisukantį purkštuką, viso jų indaplovėje 3. Man atrodo trys stalčiai yra geriau nei du su įrankių dėže, nes dėžė užima vietą - jos vietoje galėtum kokį puodą įdėti, o ir indai plačiau išsidėlioja, nebūna sugrūsti. Bet kiekvienam savo. Žiūrėkite kiek kokių indų per dieną prikaupiate ir spręskite kaip geriau būtent Jums. Dar žiūrint kokios talpos indaplovės ieškote, yra ir 15 komplektų talpinančios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 10 gegužės 2016 - 19:17
QUOTE(Amica @ 2016 05 10, 21:16)
Pas mane trys stalčiai. Būtent taip norėjau, nesigailiu. Viršutiniam įrankiai, nedideli samčiai, mentelės keptuvei, mažos lėkštelės (kurios po puoduku dedamos), bet jas dedu dugnu aukštyn, nes kitaip netelpa - šitas stalčius mano indaplovėje nesiaukština/nesižemina kaip kitose indaplovėse. Vidurinis stalčius aukštinasi/žeminasi - dedu švaresnius indus, puodukus, mažesnes lėkštes. Apatiniame telpa ir lėkštės, ir bliūdai, ir puodai. Indaplovė talpina 14 komplektų. Kiekvienas stalčius turi savo besisukantį purkštuką, viso jų indaplovėje 3. Man atrodo trys stalčiai yra geriau nei du su įrankių dėže, nes dėžė užima vietą - jos vietoje galėtum kokį puodą įdėti, o ir indai plačiau išsidėlioja, nebūna sugrūsti. Bet kiekvienam savo. Žiūrėkite kiek kokių indų per dieną prikaupiate ir spręskite kaip geriau būtent Jums. Dar žiūrint kokios talpos indaplovės ieškote, yra ir 15 komplektų talpinančios.

Na pas mane siuo metu 45 cm.Plauna prastai.Netelpa man visi dienos puodukai.Bliudeliai.Aisku netelpa puodai ,tik vienas .Tada man neisiplauna pirkti is Ikejos tokios tarp lekstes salotoms ir bliudelio.Ta lekste gali buti stiuboms ,bet seip salotoms lb tinkama.Nzn as ju isvis neigrudu ,jos uzwivercia keistai ,net pasigailejau ,kad pirkau.Bet is ju man skaniausia valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 05 10, 22:12)
Na pas mane siuo metu 45 cm.Plauna prastai.Netelpa man visi dienos puodukai.Bliudeliai.Aisku netelpa puodai ,tik vienas .Tada man neisiplauna pirkti is Ikejos tokios tarp lekstes salotoms ir bliudelio.Ta lekste gali buti stiuboms ,bet seip salotoms lb tinkama.Nzn as ju isvis neigrudu ,jos uzwivercia keistai ,net pasigailejau ,kad pirkau.Bet is ju man skaniausia valgyti.

Aš irgi šitas lėkštes-bliudus turiu ir jos sunkiai pjaunasi drinks_cheers.gif tarp jų dviguba tarpą reikia palikti, tada išplauna.
Atsakyti