Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(Amica @ 2016 05 06, 15:45)
O visgi - kas tuomet ne eko priemonėse ilgina indaplovių gyvenimą ir kas tose eko priemonėse, kad indaplovėms jos peilis? O kaip su eko priemonėmis skalbyklėms? Irgi negalima?

O į šitą klausimą kas nors profesionaliai gali atsakyti?
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2016 05 06, 18:20)
Bandžiau - greičiau užsiteršia indaplovės sistema.

Kaip pamatėte, kad indaplovės sistema užsiteršusi ir kad greičiau užsiteršė nei plaunant su plovikliais?
Atsakyti
Na as vistiek nepagaunu indaploves principo. Gal kas is cia esanciu paaiskins?
Tai joks indas i indaplove negali buti dedamas nei su maziausiu likusiu maisto likuciu ar kaip?
Nes jau tikrai nebesuprantu, siandien valgem kiausiniene, pries dedama indus i indaplove po kranu prakisau praploviau dauguma maisto likuciu (na kazkiek liko ju bet nedaug) na ir rezultatas 4 valandas plove eco rezimu (nes indai beveik svarus buvo didesnio rezimo nedejau) ir ka rezultatas visi indai prasmirde tuo kiausiniu, ir indaplove taip pat schmoll.gif
nebesuprantu kur mano klaida? nejau rimtai indus kruopsciai praplaut pries dedant i indaplove reikia? bet tada klausimas kam isvis ta indaplove ir plovimas 2-4 valandas su ja jei reikia pries dedant indus juoskruopsciai perskalaut... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 07, 18:58)
Tai joks indas i indaplove negali buti dedamas nei su maziausiu likusiu maisto likuciu ar kaip?
Nes jau tikrai nebesuprantu, siandien valgem kiausiniene, pries dedama indus i indaplove po kranu prakisau praploviau dauguma maisto likuciu (na kazkiek liko ju bet nedaug) na ir rezultatas 4 valandas plove eco rezimu (nes indai beveik svarus buvo didesnio rezimo nedejau) ir ka rezultatas visi indai prasmirde tuo kiausiniu, ir indaplove taip pat  schmoll.gif
nebesuprantu kur mano klaida? nejau rimtai indus kruopsciai praplaut pries dedant i indaplove reikia? bet tada klausimas kam isvis ta indaplove ir plovimas  2-4 valandas su ja jei reikia pries dedant indus juoskruopsciai perskalaut... unsure.gif

Neskalauju nieko prieš dėdama į indaplovę. Tik maisto likučius, jei yra kokie didesni, tai pašalinu. Ir plaunu kas antrą dieną, t.y. pirmos dienos nešvarūs indai guli indaplovėje iki 36val maždaug, kol antros dienos nakčiai įjungiu indaplovę. O Jūs žiūrėjote savo indaplovės filtrą? Neužsikimšęs? Gal bandykite kviestis meistrą, kad apžiūrėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 07 gegužės 2016 - 22:13
Filtras tikrai neuzsikimses, po kiekvieno plovimo patikrinu ir praplaunu jį, beto indaplovė visiškai nauja, dar nei mėnesio nėra kai ja naudojamės, tai net nežinau ar verta meistrą kviestis.? Gal blogas priemones naudojam, kaži gal reiktų tabletes pakeisti į skystą skalbikli? Jau nebežinau ko griebtis
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 08, 00:19)
Filtras tikrai neuzsikimses, po kiekvieno plovimo patikrinu ir praplaunu jį, beto indaplovė visiškai nauja, dar nei mėnesio nėra kai ja naudojamės, tai net nežinau ar verta meistrą kviestis.? Gal blogas priemones naudojam, kaži gal reiktų tabletes pakeisti į skystą skalbikli? Jau nebežinau ko griebtis

O koks indaplovės modelis? Aš pastebėjau, kad man labai priklauso plovimo kokybė nuo indų sudėjimo, kartais neišplauna, jei tarpai maži tarp indų. Bet tada irgi klausimas, kam padaryti tokie siauri, jei ne visada išsiplauna. Ir įrankiai man prastai išsiplauna tam viršutiniame stalčiuje.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 05 08, 11:08)
O koks indaplovės modelis? Aš pastebėjau, kad man labai priklauso plovimo kokybė nuo indų sudėjimo, kartais neišplauna, jei tarpai maži tarp indų. Bet tada irgi klausimas, kam padaryti tokie siauri, jei ne visada išsiplauna. Ir įrankiai man prastai išsiplauna tam viršutiniame stalčiuje.

Indaplove musu Whirpool, man irankiai prastai issiplauna ir apatiniam stalciuje (dedu juos i specialia dezute irankiams) tai buna ne visad gerai isplauna. Ir daznai pastebejau kad tablete ne iki galo istirpus buna, nezinau kaip tai imanoma plaunant 2-3 valandas? Trumposios programos isvis nenaudoju, tik ilgas. Jau tikras nusivylimas sita indaplove patampa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 08, 14:33)
Indaplove musu Whirpool, man irankiai prastai issiplauna ir apatiniam stalciuje (dedu juos i specialia dezute irankiams) tai buna ne visad gerai isplauna. Ir daznai pastebejau kad tablete ne iki galo istirpus buna, nezinau kaip tai imanoma plaunant 2-3 valandas? Trumposios programos isvis nenaudoju, tik ilgas. Jau tikras nusivylimas sita indaplove patampa schmoll.gif

Pakeiskite plovimo priemones. Bandykite gelinius ploviklius. Gal kas pasikeis į gerą pusę.
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 08, 16:33)

Pasibaigus programai atidarykite indaplovę ir pažiūrėkite ar indai karšti. Pagal tai ką rašote, gali būti kad neužkaitina vandens.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2016 05 06, 20:28)
Kaip pamatėte, kad indaplovės sistema užsiteršusi ir kad greičiau užsiteršė nei plaunant su plovikliais?

Užsiteršus sistemai pastebimai blogiau plauna - tada tenka plauti pačią indaplovę.
"kad greičiau užsiteršė nei plaunant su plovikliais" - čia rimtas klausimas ar šiaip esate ekologiškai nusiteikusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 05 09, 06:40)

Užsiteršus sistemai pastebimai blogiau plauna - tada tenka plauti pačią indaplovę.
"kad greičiau užsiteršė nei plaunant su plovikliais" - čia rimtas klausimas ar šiaip esate ekologiškai nusiteikusi  g.gif

Klausimas rimtas, nes norisi žinoti kas ir kaip. Kaip ir mano klausimas dėl tų ekologinių priemonių - tik į šitą klausimą vis dar niekas neatrašo aiškiai. Beje, kaip tada pačią indaplovę plovėte? Paleidžiate su plovikliais su intensyvia programa ar kitaip? O šiaip ar reikia laikas nuo laiko pačią indaplovę praplauti ar užtenka tik filtrą tikrinti ir jį išvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 05 09, 09:47)
Klausimas rimtas, nes norisi žinoti kas ir kaip. Kaip ir mano klausimas dėl tų ekologinių priemonių - tik į šitą klausimą vis dar niekas neatrašo aiškiai. Beje, kaip tada pačią indaplovę plovėte? Paleidžiate su plovikliais su intensyvia programa ar kitaip? O šiaip ar reikia laikas nuo laiko pačią indaplovę praplauti ar užtenka tik filtrą tikrinti ir jį išvalyti?

"kad greičiau užsiteršė nei plaunant su plovikliais" - taigi žinai kada paskutinį kartą plauta buvo. O kaip suskaičiuoti kiek laiko praėjo ("greičiau" ar "negreičiau") - 3-čios klasės matematika rolleyes.gif
Paleidžiate su plovikliais su intensyvia programa ar kitaip? - su plovikliais su intensyvia programa. Rimtam valymui reikia ardyti.
O šiaip ar reikia laikas nuo laiko pačią indaplovę praplauti - reikia - su plovikliais su intensyvia programa.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2016 05 09, 09:47)
Klausimas rimtas, nes norisi žinoti kas ir kaip. Kaip ir mano klausimas dėl tų ekologinių priemonių - tik į šitą klausimą vis dar niekas neatrašo aiškiai. ...

Gal tingi daug aiškinti (kaip pvz aš), tiesiog pagalvokite kokiu greičiu riebalus ir maisto likučius skaido chemija ir biologija. Ir kur dedasi tai, ko nepavyko suskaidyti.
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 07, 18:58)
Nes jau tikrai nebesuprantu, siandien valgem kiausiniene, pries dedama indus i indaplove po kranu prakisau praploviau dauguma maisto likuciu (na kazkiek liko ju bet nedaug) na ir rezultatas 4 valandas plove eco rezimu (nes indai beveik svarus buvo didesnio rezimo nedejau) ir ka rezultatas visi indai prasmirde tuo kiausiniu, ir indaplove taip pat  schmoll.gif
nebesuprantu kur mano klaida? nejau rimtai indus kruopsciai praplaut pries dedant i indaplove reikia? bet tada klausimas kam isvis ta indaplove ir plovimas  2-4 valandas su ja jei reikia pries dedant indus juoskruopsciai perskalaut... unsure.gif

Nenaudokite EKO programos geriau naudokitės ''Įprasta-60 ''arba 6-ojo POJŪČIO PowerClean
Patarsiu visiems kas turi indaplovęs ...NENAUDOKITE TABLEČIŲ .Norint pasiekti geriausius plovimo ir džiovinimo rezultatais reikia naudoti trys antskirus komponentus.druską,blizgiklį ir plovimo skysti,miltelius ar gelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 gegužės 2016 - 09:12
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 08, 15:33)

Mano irgi Whirpool, bet problemu is jos puses jokiu.. tablete kelis kartus esu radusi nevisa istirpusia, bet as plaunu tik trumpaja programa ( manau cia pretenzijos gamintojui ploviklio, o ne indaplovei) ..irankiu neisplauna tik "kietai" pridziuvusiu arba koks ryzis lieka istriges tarp sakutes dantuku, bet siaip viskas puikiai issiplauna g.gif
Jau 9 metai as ja naudoju ir tikrai neturiu nusiskundimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 09 gegužės 2016 - 09:59