Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(Kikker @ 2016 04 25, 10:34)
...tai yra 15 min praplovimo programa praplauna tik šaltu vandeniu kad neuždžiūtų lėkštės  kad viduje indaplovė nesmirdėtų ...

Aha, praplaus - riebalus - per 15 minučių šaltu vandeniu rolleyes.gif
Dažnai naudosite - užterš riebalais sistemą.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 04 22, 12:26)
Paminėsiu, kad skysčio kapsulės, kurias pirkau, yra Frosch, be fosfatų, sodos pagrindu. Tikiuosi nebus blogos  g.gif . Ne vieną Frosch produktą naudoju namuose, tai tikrai nenusivyliau.

Parašykit, ar gerai plauna Frosch kapsulės, norėčiau išbandyti, bet bijau, kad gerai neišplaus indų.
Papildyta:
QUOTE(Cheboza @ 2016 04 23, 21:07)
O su kokia programa plovete? Man labai idomu, ar Eco isplauna tuos pridziuvusius likucius  ax.gif

Man asmeniškai - ne. Aš naudoju auto programą, bet kartais turbūt jungsiu ir intensyvią, nes ne viską atplauna. Gal ir nuo indų sudėjimo dar priklauso, aš kartais turbūt netaisyklingai sukraunu, nelieka tarpų, tai ir neatplauna.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 04 25, 10:54)
Aha, praplaus - riebalus - per 15 minučių šaltu vandeniu  rolleyes.gif
Dažnai naudosite - užterš riebalais sistemą.

Niekas nesako kad išplauna riebalus doh.gif ir neužterš sistemos nes jungsite programą kuri turi 70 °C temperatūrą todėl pasikartosiu ne plauna ši programa kaip Jūs čia sakote o praskalauja ...tai aktualu tiems vartotojams kurie indaplovę jungia rečiau
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 04 25, 18:07)
Niekas nesako kad išplauna riebalus doh.gif ir neužterš sistemos nes jungsite programą kuri turi 70 °C temperatūrą todėl pasikartosiu ne plauna ši programa kaip Jūs čia sakote o praskalauja ...tai aktualu tiems vartotojams kurie indaplovę jungia rečiau

Kartokitės kiek norite - dėl to indaplovei geriau nebus. rolleyes.gif Ypač tiems, kurie Jūsų paklausys ir kaups indus indaplovėje kelias dienas naudodami tą praplovimą šaltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 04 25, 16:29)
Kartokitės kiek norite - dėl to indaplovei geriau nebus. rolleyes.gif Ypač tiems, kurie Jūsų paklausys ir kaups indus indaplovėje kelias dienas naudodami tą praplovimą šaltu vandeniu.

Indaplovei ir blogiau tikrai nebus...tam yra tokia programa tuems vartotojams kurie nejungia indaplovės kiekvieną dieną todėl visda rekomenduoja gamintojas naudotis esama programa...tiems kas nesinaudos ta programa gali pirkti indaplove be šios programos ir jungti kiekvieną dieną.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

šiuo metu renkamės buitinę techniką būsimam virtuviniui, tad indaplovę taip pat.

kaip jums šis variantas?? ax.gif

http://www.part.lt/i...ed6eedf725.jpeg

kaip tik turi ir trečiąjį aukštą, kas labai patogu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 05 03, 18:09)
Sveiki  4u.gif

šiuo metu renkamės buitinę techniką būsimam virtuviniui, tad indaplovę taip pat.

kaip jums šis variantas??  ax.gif

kaip tik turi ir trečiąjį aukštą, kas labai patogu  bigsmile.gif

Geriau pažiūrėkite BOSCH SMV68N60EU - tik koks 10% brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 05 03, 16:09)
Sveiki  4u.gif

kaip jums šis variantas??  ax.gif

kaip tik turi ir trečiąjį aukštą, kas labai patogu  bigsmile.gif

Neblogas modeliukas...bet pritarsiu kolegai ir pasiūlysiu pasižiūrėti
http://www.bosch-hom...SMV68N60EU.html
Atsakyti
Sveiki nusipirkome indaplove pries kelias savaites, bet jau teko ja nusivilti, nevisada gerai isplauna indus, nors niekad neplaunu trumpu rezimu, tik pilnu, ir indu neperkraunu, kaip tik stengiuosi kuo taisyklingiau sudeti, palikti ir tarpelius didesnius, bet vistiek...ir dar negana to, indai kazkoki nemalonu kvapa turi. Kartais didesni, kartais mazesni, bet mane jis erzina. Toks kai rugesio, na net nemoku paaiskinti...gal zinot kas, kodel taip yra? indaplove nauja, buvau nupirkusi valikli ir pravaliau tusciu rezimu paleidusi, bet kazkaip vistiek tas kvapas ant indu buna..
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 04, 20:32)
Sveiki nusipirkome indaplove pries kelias savaites, bet jau teko ja nusivilti, nevisada gerai isplauna indus, nors niekad neplaunu trumpu rezimu, tik pilnu, ir indu neperkraunu, kaip tik stengiuosi kuo taisyklingiau sudeti, palikti ir tarpelius didesnius, bet vistiek...ir dar negana to, indai kazkoki nemalonu kvapa turi. Kartais didesni, kartais mazesni, bet mane jis erzina. Toks kai rugesio, na net nemoku paaiskinti...gal zinot kas, kodel taip yra? indaplove nauja, buvau nupirkusi valikli ir pravaliau tusciu rezimu paleidusi, bet kazkaip vistiek tas kvapas ant indu buna..

Vadinasi kad neteisingai naudojatės indaplovę....instrukcija turite?
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 05 04, 21:32)

Man irgi nevisada tvarkingai isplauna, bet nevisa pries dedant i indaplove gerai isvalau maisto likucius nuo indu rolleyes.gif , ipatingai gerai reikia isskalauti kavos tirscius... Gal negerai ir Jus isvalote likucius?
As visada po plovimo dar perskalauju su kita programa, nes tableciu kvapas man perstiprus ( dazniausiai plaunu trumpaja programa)
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2016 05 05, 14:13)
Man irgi nevisada tvarkingai isplauna, bet nevisa pries dedant i indaplove gerai isvalau maisto likucius nuo indu  rolleyes.gif  , ipatingai gerai reikia isskalauti kavos tirscius...  Gal negerai ir Jus isvalote likucius?
As visada po plovimo dar perskalauju su kita programa, nes tableciu kvapas man perstiprus ( dazniausiai plaunu trumpaja programa)

Pasikartosiu visiems indaplovių vartotojams naudokite atskirus 3 komponentus t.y druska+blizgiklį +plovimo skysti ar gelį,miltelius ....tada garantuoju kad pasieksite geriausius plovimo ir džiovinimo rezultatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 05 gegužės 2016 - 14:39