Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(rasosrasotos @ 2016 10 09, 21:21)
Gal galit parekomenduot indaploviu meistra Siemens indaplovei. Vilniuje. Suejo 3 metai ir prasideda.... Siandien atidariau dureles ir jos tiesiog iskrito.... Ir ko gero nebesifiksuoja uzdarius, vos laikosi...
Modelis Siemens SN 64M030EU
Jei ka galit rekomenduoti, parasykit kontaktus i Az

Vilniuje - http://www.bcsc.lt/
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 10 10, 09:42)

Dekui
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 10 10, 09:38)

Dekui
Atsakyti
kažkaip viskas gest pradėjo namie.. Gal galite rekomenduoti meistrą Kaune? po 8 metų kasdieninio darbo sustreikavo mano AEG F88080IA verysad.gif priekinis ekranas nieko neberodo keli metai (kažkada norėjau keist, bet užsiprašė pusės indaplovės sumos, tad apsigalvojau), įjungus girdisi kaip veikia siurblys ir viskas, nei Reset, nei dar kas nors.. Dabar mąstau ar verta kviesti meistrą ir investuoti į remontą ar jau jai amen? MB neturi laiko, aš nieko nesigaudau elektronikoje, o kariauti su kalnais indų absoliučiai nėra noro unsure.gif

Jeigu vis tik neapsimoka remontuoti, ką galite parekomenduoti? senoji tarnavo puikiai, tik va tas ekrano gedimas ne į temą buvo. Reikalinga patikima, kantri (suksis kasdien 1-2 kartus), didelė.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 10 10, 19:09)
kažkaip viskas gest pradėjo namie.. Gal galite rekomenduoti meistrą Kaune? po 8 metų kasdieninio darbo sustreikavo mano AEG F88080IA  verysad.gif  priekinis ekranas nieko neberodo keli metai (kažkada norėjau keist, bet užsiprašė pusės indaplovės sumos, tad apsigalvojau), įjungus girdisi kaip veikia siurblys ir viskas, nei Reset, nei dar kas nors.. Dabar mąstau ar verta kviesti meistrą ir investuoti į remontą ar jau jai amen? MB neturi laiko, aš nieko nesigaudau elektronikoje, o kariauti su kalnais indų absoliučiai nėra noro  unsure.gif

Jeigu vis tik neapsimoka remontuoti, ką galite parekomenduoti? senoji tarnavo puikiai, tik va tas ekrano gedimas ne į temą buvo. Reikalinga patikima, kantri (suksis kasdien 1-2 kartus), didelė.

Tikrai neverta investuoti į senos indaplovės taisymą...pasižiūrėkite Bosch SMI58N95EU tyli,ekonomiška 4u.gif jai modeliukas per brangus tada Bosch SMI53L15EU
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 10 11, 09:42)
Tikrai neverta investuoti į senos indaplovės taisymą...pasižiūrėkite Bosch SMI58N95EU tyli,ekonomiška 4u.gif jai modeliukas per brangus tada Bosch SMI53L15EU

o kaip BOSCH SMV87TX02E ? mastau.gif planuojame, kad nereiktų po 2-3 metų keisti, dėl to geriau jau geriau damokėti nei keiktis vėliau ir turėti indaplovei pretenzijų blush2.gif
šiandien pardavėja gyrė BOSCH SMV68N60EU, bet.. užkliuvo, kad stalčius įrankiams sunkiai išsitraukia, lėkštėms tuos virbus nulenkti irgi reikia pavargt, suviliojo Zeolit džiovinimas, filtro ištraukimas valymui
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 10 10, 21:09)
kažkaip viskas gest pradėjo namie.. Gal galite rekomenduoti meistrą Kaune? po 8 metų kasdieninio darbo sustreikavo mano AEG F88080IA  verysad.gif  priekinis ekranas nieko neberodo keli metai ... Jeigu vis tik neapsimoka remontuoti, ką galite parekomenduoti? senoji tarnavo puikiai, tik va tas ekrano gedimas ne į temą buvo.

Problema tame, kad ekranas reikalingas diagnostikai. Gal apsieitų ir be jo, jei kas apsiimtų. Indaplovę turite gerą. Tik jos dėvisi, sensta. Asmeniškai, turiu panašaus amžiaus AEG (2 kartai per dieną), tai laukiu kol numirs - tikrai netaisysiu.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 10 11, 23:06)
o kaip BOSCH SMV87TX02E ?  ... šiandien pardavėja gyrė BOSCH SMV68N60EU, bet..

Jūsų buvusi indaplovė su matoma valdymo panele, todėl nei viena iš minimų netiks pakeisti turėtosios 1:1. Durelių lenta bus per trumpa.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 10 11, 21:06)
o kaip BOSCH SMV87TX02E ?  mastau.gif  planuojame, kad nereiktų po 2-3 metų keisti, dėl to geriau jau geriau damokėti nei keiktis vėliau ir turėti indaplovei pretenzijų  blush2.gif 
šiandien pardavėja gyrė BOSCH SMV68N60EU, bet.. užkliuvo, kad stalčius įrankiams sunkiai išsitraukia, lėkštėms tuos virbus nulenkti irgi reikia pavargt, suviliojo Zeolit džiovinimas, filtro ištraukimas valymui

Tai jai renkatės tokias indaploves tai iškilo keletas klausimų tai baldinė plokštė bus naujas uždėta? Nes Jūsų atveju šios indaplovės tikrai netiks...
Atsakyti
Sveiki. Nusipirkome BOSCH SMV87TX02E. Laukiam po savaitgalio atvykstančios ir kyla klausimas... ar buna pridėtas žarnų prailginimo komplektas?🤔
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2016 10 15, 13:23)
... ar buna pridėtas žarnų prailginimo komplektas?🤔

Jo, jo būna - 2, 5 ir 10 metrų - čia kokio prireiktų. Visiems atvejams rolleyes.gif
P.S. jei rimtai, tai AIŠKU KAD NEBŪNA. Pažiūrėkite gamintojo puslapyje skyrelį "priedai"
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 10 15, 17:34)
Jo, jo būna - 2, 5 ir 10 metrų - čia kokio prireiktų. Visiems atvejams  rolleyes.gif
P.S. jei rimtai, tai AIŠKU KAD NEBŪNA. Pažiūrėkite gamintojo puslapyje skyrelį "priedai"

😂 ačiū
Atsakyti
Sveikos smile.gif renkamės su vyru įmontuojamą indaplovę 45 cm pločio. Paskaitinėjus forumą susidariau įspūdį, kad reiktų žiūėti arba į SIEMENS arba į BOSCH. Kiek čia puslapių perverčiau pamačiau, kad dauguma klausia apie indaploves su trimis stalčiais tai vat įdomu ar čia skonio reikalas ar čia aš kažko neišmanau, nes man pasirodė patogiau į krepšelį sumesti įrankius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asraja: 17 spalio 2016 - 19:25
QUOTE(Asraja @ 2016 10 17, 20:24)
Sveikos smile.gif renkamės su vyru įmontuojamą indaplovę 45 cm pločio. Paskaitinėjus forumą susidariau įspūdį, kad reiktų žiūėti arba į SIEMENS arba į BOSCH. Kiek čia puslapių perverčiau pamačiau, kad dauguma klausia apie indaploves su trimis stalčiais tai vat įdomu ar čia skonio reikalas ar čia aš kažko neišmanau, nes man pasirodė patogiau į krepšelį sumesti įrankius?

Sveiki. Nezinau, gal iprotis, bet as nupirkau su krepseliu. Ziurinejau tas su papildomu stalciumi irankiams, taip aisku sutaupoma vietos apatiniame stalciuje, gal tai tikrai aktualu 45 cm indaploveje, bet man tas krepselis patogiau irankiams sudeti ir paskui patogu isimti, su visu krepsiuku nunesti iki irankiu stalciaus, nereikia po viena isiminet. Tiesa, pirkau 60 cm
Atsakyti