Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 23, 07:59)
ka tas zeolih'as duoda? g.gif

jus man kvailai ir nei karto neturejusiai indaploves paaiskinkite, dabar indaplovese yra  daug programų, pvz bosch yra 16 programų, ar jos visos yra reikalingos?
ir kuria indaplovę rekomenduotumėte atsižvelgiant į kainų ir kokybės santykį? biudžetas nera limituojamas cool.gif

https://www.youtube....h?v=NfwxdmFDtls
Zeolite® yra natūralus mineralas kuris ypatingai gerai geba sugerti oro drėgnumą ir paversti jį šiluma. Siemens ir Bosch Zeolite modulis taupiai naudoja elektros energiją bei leidžia indams išdžiūti greičiau elektros sąnaudos yra itin mažos.
Pasižiūrėkite modeliuką SMV68N60EU
Dėl programų galiu pasakyti taip...jų gal ir nėra 16 vet dauguma modelis gaminamas plačiai auditoriai...gal vienam būtina 4 plovimo programa kitam bus naudojama tik pvz 2 todėl žiūrėkite kokias turi programas minimaliai ir kuri turi maksimaliai ir išstudijavę savo poreikius rasite viduriuką...
Atsakyti
Esu visiškai žalia. daug skaičiau ir visiškai pasimečiau. Reikia išsirinkti siaurą įmontuojamą. Norėčiau įsitekti ik 400 Eur. Galėtų būti ir mažiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMAXX @ 2016 09 23, 18:32)
Esu visiškai žalia. daug skaičiau ir visiškai pasimečiau. Reikia išsirinkti siaurą įmontuojamą. Norėčiau įsitekti ik 400 Eur. Galėtų būti ir mažiau.  g.gif

Gal SIEMENS SR64M081EU arba BOSCH SPV58M40EU
Atsakyti
Laba diena,

Aciu uz patarimus 4u.gif
Mano ilgai laukta bosch sms69p28eu jau stovi virtuveje thumbup.gif Veikia laaaabai tyliai (42db) thumbup.gif

Niekur neradau nurodymo kiek pilti druskos,tai ipiliau "is akies" ,skalavimo skyscio iki max ribos,gelio 25 ml
Su ilgesne programa lyg ir viskas gerai,su trumpesne buvo baltu nuosedu ant indu ,kodel? Plaunant trumpesne programa pyliau maziau gelio .
Atsakyti
QUOTE(MAMAXX @ 2016 09 23, 20:32)
Esu visiškai žalia. daug skaičiau ir visiškai pasimečiau. Reikia išsirinkti siaurą įmontuojamą. Norėčiau įsitekti ik 400 Eur. Galėtų būti ir mažiau.  g.gif

SR64M081EU
Atsakyti
Sveiki,
Su SM patarimais sėkmingai išsirinkau skalbyklę-džiovyklę, dabar reikia tobulos indaplovės smile.gif

Tema paskaičiau, įspūdį susidariau, dabar užtvirtinimui reikia galutinio patarimo :

Kriterijai indaplovei:
-60cm pilnai ar dalinai integruojama
-talpi (nes daug valgančių)
-tyli (pagrindinis plovimas naktį)
- su laiko atidėjimo funkcija
- pusės užkrovimo funkcija
- ekonomiška
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2016 09 25, 10:26)
Laba diena,

Aciu uz patarimus  4u.gif 
Mano ilgai laukta bosch sms69p28eu jau stovi virtuveje  thumbup.gif  Veikia laaaabai tyliai (42db)  thumbup.gif

Niekur neradau nurodymo kiek pilti druskos,tai ipiliau "is akies" ,skalavimo skyscio iki max ribos,gelio 25 ml
Su ilgesne programa lyg ir viskas gerai,su trumpesne buvo baltu nuosedu ant indu ,kodel? Plaunant trumpesne programa pyliau maziau gelio .

Druska pilate tol kol pildysite pilna DRUSKOS talpyklą....
Neteisingai nustatytas vandens kietumo diapazonas arba vanduo
kietesnis kaip 50°dH (8,9 mmol/l).Pagal naudojimo instrukciją sureguliuokite
vandens minkštinimo įrenginį.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 25, 16:50)
Druska pilate tol kol pildysite pilna DRUSKOS talpyklą....
Neteisingai nustatytas vandens kietumo diapazonas arba vanduo
kietesnis kaip 50°dH (8,9 mmol/l).Pagal naudojimo instrukciją sureguliuokite
vandens minkštinimo įrenginį.

O kaip suzinoti kokio kietumo vanduo namie? Gyvenu daugiabutyje.
Nustacius buvau ,kad labai kietas
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2016 09 25, 16:08)
O kaip suzinoti kokio kietumo vanduo namie? Gyvenu daugiabutyje.
Nustacius buvau ,kad labai kietas

Pasiskambinkite į vandens tiekėjui jis Jums atsakys į šį klausimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2016 09 25, 17:15)
Su SM patarimais sėkmingai išsirinkau skalbyklę-džiovyklę, dabar reikia tobulos indaplovės smile.gif

SMV88TX02E - naktinis ciklas 40 dB.
F99705VI1P - naktinis ciklas 39 dB.
Tobulos indaplovės.
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2016 09 25, 15:15)
Sveiki,

Tema paskaičiau, įspūdį susidariau, dabar užtvirtinimui reikia galutinio patarimo :

Kriterijai indaplovei:
-60cm pilnai ar dalinai integruojama
-talpi (nes daug valgančių)
-tyli (pagrindinis plovimas naktį)
- su laiko atidėjimo funkcija
- pusės užkrovimo funkcija
- ekonomiška

Užmeskite akį BOSCH SMV87TX02E arba Siemens SN678X02TE
Atsakyti
labas vakaras. Pribrendo reikalas indaplovei smile.gif norėčiau jūsų patarimų mergytės. kokia pirkti, nes esu visiškai žalia. Esam 4 riese, indų nemažai. domina kokių 60 cm, statysim po stalviršiu kaip suprantu vadinasi pusiau įmontuojamą ? arba pilnai pastatoma. Aišku kaina norisi ko mažesne, už gera daiktą ax.gif Gal ką patartumėte, i kokią kreipti dėmesį ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanėlė2: 25 rugsėjo 2016 - 23:20