Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 18

Speedy, kažkokia nenuotaika Jums, nors gerbiau už Jūsų patarimus ir manau ne vienam padėjote priimti teisingus sprendimus. Kaip tik sakau, kad man nereikia nieko ypatingo, o jūs išvedžiojate savaip...Deja.... Kartais girdima ir matoma, kas norisi girdėti. Nebesiveliu į šią asmenišką diskusiją.

Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2016 09 21, 14:09)
Speedy, kažkokia nenuotaika Jums, ...

Nuotaika ... tik temoje aiškiai išsakyti neadekvatūs lūkesčiai. Taip dažnai nutinka, kai prisižiūrima Finish ar Somat reklamos per televizorių.
Tokiu atveju, geriau nieko nepirkti. Arba, nusipirkti ir skųstis pažįstamiems ir forumuose.
Atsakyti
Tai vis gi, verta pirkti SIEMENS SN64M080EU ar paieškoti kažko kito.
Aš kaip tik dabar ieškau visos buitinės technikos, tai bandau nusibeždžioniaut kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2016 09 21, 13:32)
Aš kaip tik dabar ieškau visos buitinės technikos, tai bandau nusibeždžioniaut kažką biggrin.gif

Ar Bosch SMV48M30EU? Vakar siūlė parduotuvėje, bet sakė, kad nėra skirtumo... Įdomu, ką eskpertai pasakytų...
Papildyta:
Kai rašiau: kad
Biudžetas - idealu įsisprausti iki 400 eurų.
Plotis - 60, įmontuojama.
Dažniausiai plaunama dubenys, puodai, kiti didesnės apimties indai: puodai, dubenys; taip pat įrankiai, lėkštės; taurės- mažiausiai aktualu.
Vanduo - geležingas ir kietokas. Jungiama prie šalto vandens čiaupo.
Pageidautina: be zeolith'o, tyli, su ekraneliu, kiek įmanoma mažiau chemijos...

Ir kad įdėjau indus, supyliau priemones, išėmiau indus be jokių ten galvos sukimų... Kur čia neadekvatūs reikalavimai?

Žinau, kad prie mano svarstomų modelių nebus ekranėlių, ir kad visos mašinos jungiamos prie šalto vandens (nebent man blogai pasakė parduotuvėje).

O kad žmogui aktualu, kad tos chemijos kuo mažiau patektų į organizmą, tai čia - natūralus klausimas, aktualus beje ne tik man. Beje būčiau labai dėkinga, jeigu kas šias abejones sugebėtų panaikinti.
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2016 09 21, 12:32)

Geras modelis ...o jai nori kažko kito reikėtų žinoti ko kito dar norisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistemi @ 2016 09 21, 12:45)
Ar Bosch SMV48M30EU? Vakar siūlė parduotuvėje, bet sakė, kad nėra skirtumo... Įdomu, ką eskpertai pasakytų...
Papildyta:
Kai rašiau: kad
Biudžetas - idealu įsisprausti iki 400 eurų.
Plotis - 60, įmontuojama.
Dažniausiai plaunama dubenys, puodai, kiti didesnės apimties indai: puodai, dubenys; taip pat įrankiai, lėkštės; taurės- mažiausiai aktualu.
Vanduo - geležingas ir kietokas. Jungiama prie šalto vandens čiaupo.
Pageidautina: be zeolith'o, tyli, su ekraneliu, kiek įmanoma mažiau chemijos...

Ir kad įdėjau indus, supyliau priemones, išėmiau indus be jokių ten galvos sukimų... Kur čia neadekvatūs reikalavimai?

Žinau, kad prie mano svarstomų modelių nebus ekranėlių, ir kad visos mašinos jungiamos prie šalto vandens (nebent man blogai pasakė parduotuvėje).

O kad žmogui aktualu, kad tos chemijos kuo mažiau patektų į organizmą, tai čia - natūralus klausimas, aktualus beje ne tik man. Beje būčiau labai dėkinga, jeigu kas šias abejones sugebėtų panaikinti.

Pasikartosiu Bosch ekonomiškesnė ir tiek Siemens suvartoja daugiau vandens visą kita analogas vienas kitai...
Naudokite tris atskirus komponentus druską,blizgiklį ir plovimo gelį ar miltelius tada galėsite dozuoti pilamą ploviklį
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2016 09 21, 14:45)

Siemens SN64M080EU ir Bosch SMV48M30EU vienodos, tik Siemens pigesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 22 rugsėjo 2016 - 06:30
Siemens SN64M080EU ir Bosch SMV48M30EU vienodos pagal programas ir elektros sąnaudas,vandens Siemens suvartos daugiau
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 22, 10:53)
Siemens SN64M080EU ir Bosch SMV48M30EU vienodos pagal programas ir elektros sąnaudas,vandens Siemens suvartos daugiau

Ir vėl iš naujo .... tą "vandens Siemens suvartos daugiau" pajausite, jei planuojate gyventi 200 metų.
Plačiau apie tai jau buvo temoje, tik kikker is vis apsuka plokštelę iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Jos panašios savo plovimo programomis ir elektros sąnaudomis ,SIEMENS suvartoja daugiau vandens prie Eko 50°C programos...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 22, 10:53)
Siemens SN64M080EU ir Bosch SMV48M30EU vienodos pagal programas ir elektros sąnaudas ...

Apie vandens sąnaudas ir kada tai tampa skirtumu: senoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2016 09 20, 13:58)

Pageidautina: be zeolith'o,

ka tas zeolih'as duoda? g.gif

jus man kvailai ir nei karto neturejusiai indaploves paaiskinkite, dabar indaplovese yra daug programų, pvz bosch yra 16 programų, ar jos visos yra reikalingos?
ir kuria indaplovę rekomenduotumėte atsižvelgiant į kainų ir kokybės santykį? biudžetas nera limituojamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 23, 09:59)
ka tas zeolih'as duoda? g.gif

jus man kvailai ir nei karto neturejusiai indaploves paaiskinkite, dabar indaplovese yra  daug programų, pvz bosch yra 16 programų, ar jos visos yra reikalingos?
ir kuria indaplovę rekomenduotumėte atsižvelgiant į kainų ir kokybės santykį? biudžetas nera limituojamas cool.gif

Jei virtuvę darysite be rankenėlių, su "OpenAssist" durelėmis - SX778D02TE.
Jei aukštesnės klasės kaina/kokybė - SMV87TX02E.
Biudžetinės kategorijos kaina/kokybė lyderis - SN64M080EU.
Atsakyti