Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(profas @ 2016 08 09, 20:45)
O stai mano groziai

Na tikrai, kad grožiai smile30x30.png
Atsakyti
Jetus kaip grazu! As si pavasari pasodinau 3 sluoteliniu hortenziju krumelius.Dabar zydi l.graziai,bet visos sakutes isvirte,galvoju,kad nuo dideliu ziedynu. Ar jus risat jas?Ar teisingai supratau,kad man krumelius reiks nugenet pavasari,nes jos zydi ant pirmameciu saku? Kokio ilgio mazdaug palikti?aciu,kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 08 09, 14:49)
O kaip priversti šluotelinę hortenziją leisti naujus ūglius iš šaknų? Pas mane ji tokia beformė, kelios ilgos šakos...o aš noriu kompaktiškesnio krūmelio...gal ją nugenėt smarkiai pavasarį?

Prisidedu prie klausimo. Mano pernai sodintos, pavasari apgenejau, bet ne drastiskai, gaila buvo smile30x30.png Siuo metu gausiai zydi, ziedai dideli, bet krumai beformiai, sakos plonytes neatlaiko ziedu, nekaip atrodo :/
Giminaite nieko nedare niekada, krumas laaabai teisingos formos, graziausiai zydi. Tai metaus, genet pavasari drastiskai ar nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2016 08 10, 11:44)
Jetus kaip grazu! As si pavasari pasodinau 3 sluoteliniu hortenziju krumelius.Dabar zydi l.graziai,bet visos sakutes isvirte,galvoju,kad nuo dideliu ziedynu. Ar jus risat jas?Ar teisingai supratau,kad man krumelius reiks nugenet pavasari,nes jos zydi ant pirmameciu saku? Kokio ilgio mazdaug palikti?aciu,kas atsakys

šluotelinės labai gražiai medėja. Nieko nerišu wink.png O formuot galima kaip tik širdis geidžia, nuo žemiau pradėt ir sekančiais metais vis kilt aukštyn, ar kaip medelį ir dar begalės variantų. Žodžiu, viskas tik nuo augintojo priklauso wink.png
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 08 09, 15:49)
O kaip priversti šluotelinę hortenziją leisti naujus ūglius iš šaknų? Pas mane ji tokia beformė, kelios ilgos šakos...o aš noriu kompaktiškesnio krūmelio...gal ją nugenėt smarkiai pavasarį?

Prilenkit šaką liaunesnę, kad nenulūžtų, per vasarą išleis šaknis ir turėsit šalia augančią arba galėsit drąsiai nukirpt tą šaką ir turėsit naują augaliuką.
Atsakyti
user posted image
Dar mazutis, bet jau bando pasirodyt. smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos hortenziju augintojos gal aktualu klaipedietems buvau vakar frezijoj ten augalams nuolaidos tai nusipirkau hortenzija forever & ever red nusipirkau su 35proc nuolaida uz 20 eur aisku nepigu bet pigiau niekur nemaciau .
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2016 08 09, 20:45)

Labai gražios hortenzijos. Norėjau paklausti o pirmoje foto koks pavadinimas???
Ir kaip formavote antrą?? labai gražu.
Atsakyti
Sveikos,

Šią vasarą pirmą kartą įsigijau horteziją. Auginu ją dideliame vazone, terasoje. Kaip reikia hortenzijas paruošti žiemai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kada vazonines hortenzijas nesat i patalpas? Jau laikas? 4u.gif
Atsakyti
Kokias vadinate vazoninėmis? Didžialapes? Mano dar žaliuoja ir su žiedynais, kol nenubyra lapai, niekad nenešu. Kaune šalnų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 10 12, 12:59)
Kokias vadinate vazoninėmis? Didžialapes? Mano dar žaliuoja ir su žiedynais, kol nenubyra lapai, niekad nenešu. Kaune šalnų nebuvo.

Taip, didzialapes, supratau, dar paliksiu 4u.gif
Atsakyti