Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(vita rudaake @ 2016 05 13, 08:32)
ar esat kas nors pirkęs iš vitafloros, kaip augalėliai?  g.gif

Endless Summer ir aš tik Vitafloroje esu mačiusi.
Kaina didelė, bet pernai pasirįžau pirkti. Užsakiau, apmokėjau, o po kelių dienų sulaukiau skambučio, kad neturime šios prekės. Pinigus grąžino, bendravimas malonus, bet taip ir likau be jos...
Atsakyti
Ir aš pasiryžau ne iš karto visgi brangu, bet labai noriu bigsmile.gif mačiau, kad melynos jau neturi, o ružava yra dar klausiau kokio dydžio atsiunčia ir pasitikslinau ar tikrai žydi ant pirmamečių atžalų atrašė taip,
Laba diena, šios žydi ant pirmamečių, jau su žiedynais. Šiuo metu transportuojamas aukštis 50-60cm. Tikiuosi atsiūs. Ir dar man įdomu, kad yra melyna ir ružava pirkti, bet natūraliai melynų kiek žinau nebūna nusidažo jei dirva rūgšti, aš pirkau ružava, bet jei dirva parūgštinsiu tai ir bus mėlyna ar ne? rolleyes.gif
Papildyta:
Aš dar vakar mačiau Klaipedoj sodo centre Frezija šitas
http://foreverandeve...ites/Hydrangeas bet kainele tai 38 eur. doh.gif
Atsakyti
Kas turi Endless Summer, ar tikrai jos nenušala žiedų ir žydi gausiai kasmet?
Atsakyti
https://hubic.com/ho...ult/hortenzijos
Pagaliau gavau ir aš savo endless summer bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 05 13, 12:57)
Kas turi Endless Summer, ar tikrai jos nenušala žiedų ir žydi gausiai kasmet?

pernai gegužę apšalo, žydėjo vėliau. Šiemet visai nušalo, atželinėja nuo šaknų. Tačiau žydės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 gegužės 2016 - 13:30
gal zinot kas gali buti little lime light hortenzijai, pradejo leisti lapelius, taciau po truputi ir vis neleidzia ju ir baigia nudziuti.
Atsakyti
Kaip suprantu nuotrauku nesimato mano nuorodoj doh.gif nemoku as ju ikelt g.gif
Atsakyti
Sakykit, o laipiojančioms hortenzijoms reikia kokių nors atramų? Kaip ji kabinasi aukštyn? Maniškė pasodinta prie medinės tvoros...ar ji pati lips, ar reikia kokių grotelių? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 05 18, 20:46)
gal zinot kas gali buti little lime light hortenzijai, pradejo leisti lapelius, taciau po truputi ir vis neleidzia ju ir baigia nudziuti.

O kur auga ir kur žiemojo?
Sakyčiau, jei augo vazone, tai perdžiūvo kartą kitą, o jei lauke - apšalo smarkiai ir nebeliko jėgų normaliai atsprogt, tai iš inercijos dar vieną kitą išleido, ir viskas.
Atsakyti
Gal kas gali patarti...Auginu hortenzijas ne vienerius metus,bet jos man nežydi?Pirmus metus pasodinus žydėjo,tada nugenėjau,nežydėjo.Pasirodo,jų genėti nereikia,jos auga ant antramečių ūglių.Dabar kelinti metai negeniu,laistau trąšomais,bet kaip nežydi,taip nežydi...Nesuprantu kas joms nepatinka.Auga kartu su rododendrais,dirva ta pati,parūgštinta,užmulčiuota pušų žieve.O taip gražiai rausvai-mėlynai žydėjo pirmus metus g.gif
Atsakyti
Kaip suprantu pas jus didžialape hortenzija kaip ir rašete žydi ant antramečių šakelių tai greičiausiai nušąla pumpurai ir nežydi.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 06 03, 06:27)
Sakykit, o laipiojančioms hortenzijoms reikia kokių nors atramų? Kaip ji kabinasi aukštyn? Maniškė pasodinta prie medinės tvoros...ar ji pati lips, ar reikia kokių grotelių? Ačiū. 4u.gif

Apie laipiojančias hortenzijas rašo, kad gali augti ir prie mūro sienos, tai reiktų suprasti, kad spec. atramų nebūtina statyti. Pati sodinau prie rėmo, dar tik praeitą vasarą sodinta, tai kol kas tik stebiu kaip auga. Šiuo metu džiaugiuosi žiedais wub.gif
Atsakyti