Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(Gustukas000 @ 2017 03 15, 21:32)
O galima Limelight  sodinti Šiaures-Rytų pusėje?

Tikrai galima....tik jos kiek veliau prades zydeti.
Mano gyvatvore gauna tik rytynes saules o nuo 12 val - pavesyje ....ir nieko....zydi smile.gif
Nuotrauka daryta liepos men....hortenzijos tik krove ziedus.
http://s50.radikal.r...107d319fb7c.jpg
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2017 04 15, 22:00)
Tikrai galima....tik jos kiek veliau prades zydeti.
Mano gyvatvore gauna tik rytynes saules o nuo 12 val - pavesyje ....ir nieko....zydi smile.gif
Nuotrauka daryta liepos men....hortenzijos tik krove ziedus.
http://s50.radikal.r...107d319fb7c.jpg

Nustabi hortenzijų gyvatvorė! thumb_yello.gif
Atsakyti
Pagaliau turiu savo išsvajotą Limelight ant stiebo. ax.gif Tik nežinau ar sodinti dabar ar palaukti kol šalnos praeis? Nes ji jau su pirmais lapeliais...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2017 04 24, 10:54)
Pagaliau turiu savo išsvajotą Limelight ant stiebo. ax.gif Tik nežinau ar sodinti dabar ar palaukti kol šalnos praeis? Nes ji jau su pirmais lapeliais...

Tuoj bus šilta, tik šalnų tai pasitaikys ir gegužę dar unsure.gif Mano rožinė bobutinė bemaž su lapeliais jau unsure.gif , tik ji lauke auga, tai nereagavo į šitas šalnas (tikiuos ir žiedpumpuriai). Nors ji man kaip lapų kupstas daugiau biggrin.gif .

Reik ir man gerai apgalvot apie stiebinę - ir kažkas naujo ir dera prie seno bigsmile.gif .

O kol kas sodinu tujas - matysim kaip jos šalia vienos kitų augs.
Atsakyti
Laba diena. Gal kas turit patirties su tom šluotelinėm hortenzijom ant koto? Nusipirkau, apsidžiaugiau.. ale pabijojau šalnų tai visą savaitę nesodinau dar lauke...( ir taip keli lapeliai matyt medelyne pašalę buvo). Tai dabar ji jau su daug lapelių... Kaži kada galėsiu sodinti, ar nenušalt, ar pasodinus uždengti? Ar dar laukti?
Atsakyti
Kažin kodėl pas mane nežydi rožinės hortnzijos
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 04 29, 22:30)
Kažin kodėl pas mane nežydi rožinės hortnzijos

Gal kad yra didizialapės, ir buvo nušalę, o zydi tik ant antramečių ūglių.
Atsakyti
Gal kas turit patarimų? Pasodinau savo stiebinę limelight rytinėje namo pusėje. Ir per vieną savaitę žiauriai apskuro ji man, viršūnėlės pabalo, kai kurie lapeliai nuvyto, kai kurie tokie nepatenkinti stovi dar... Kažkas jai nepatiko tik nžn kas. Sodinau į pirktinę žemę hortenzijom maišiau su esama žeme... Na taip aš svajojau apie ją bet žiūriu kad kažin kaip ji išgyvens. Toks jausmas kad nukepinti tie lapeliai nuo saulės. Ale saulės buvo tai tik kelias dienas ir tai ten tik iki 12 dienos būna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2017 05 09, 08:21)
Gal kas turit patarimų? Pasodinau savo stiebinę limelight rytinėje namo pusėje. Ir per vieną savaitę žiauriai apskuro ji man, viršūnėlės pabalo, kai kurie lapeliai nuvyto, kai kurie tokie nepatenkinti stovi dar... Kažkas jai nepatiko tik nžn kas. Sodinau į pirktinę žemę hortenzijom maišiau su esama žeme... Na taip aš svajojau apie ją bet žiūriu kad kažin kaip ji išgyvens. Toks jausmas kad nukepinti tie lapeliai nuo saulės. Ale saulės buvo tai tik kelias dienas ir tai ten tik iki 12 dienos būna. unsure.gif

Gal sustresavo augalas po persodinimo...auginkit toliau-turėtų nauji normalūs lapeliai skleistis, jei tik prigijo pati hortenzija. 4u.gif
Atsakyti
Na kol kas tai atrodo baisiai ji ir kuo toliau tuo labiau, gyvos šakelės bet.. visi lapai pabalo nudegė nuo saulės...
Atsakyti
Labas vakaras. Gavau dovanų Hydrangea Aspera 'Hot Chocolate', kaip suprantu čia šiurkščioji hortenzija vadinama, gal kas nors auginat, kokia patirtis? unsure.gif
Atsakyti

Sveikos ,padėkit man susižavėjusiai,bet neišmanančiai :4u: čia vadinasi ta didžialapė ji.? http://www.sodininka...epos-menesi.jpg

Atsakyti